reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny, nie zaglądałam tu przez 3 dni i tyle zaległości!
Fondie, czekamy na wieści!
Również proszę o modlitwe, żebyśmy z mężem doczekali się choć jednego, zdrowego malca.

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny

Lilia, tej juz nie ma, wieczorem bedzie swieza
emoji6.png

Była pyszna :rolleyes:

Bea trzymam kciuki za Ciebie i też słyszałam o Visanne, a moja znajoma ma po nim jedno dziecko z ivf, a potem dwa nieudane crio i teraz wpadka naturals :)
Ja sobie tak myślę, że obecny rząd zamknął drogę na macierzyństwo rodzinom, które pragną dzieci a niestety nie stać ich na podejście. Zganiają ivf na etykę religijną, a co ma powiedzieć osoba niewierząca skoro ją też pozbawiono refundowanego podejścia do ivf? Trochę to nie sprawiedliwe, ale mam nadzieję że naród przejrzy na oczy przy kolejnych wyborach ;) to moje luźne przemyślenia i nie musicie się z nimi zgadzać :)

Ja jak najbardziej się zgadzam z Twoim postem :)

Strawbelka, 30paula30 - endometrioze jak najbardziej widać na usg. Kiedyś poszłam na monitoring do innej lekarki i jak mi robiła usg dowcipne to jej pierwsze pytanie było: "Czy mam endometrioze"

Beata - trzymam kciuki za zabieg :)

A czy któraś z was robiła badanie HLA (podobienstwo tkankowe rodziców)?

Hm... chyba ja robiłam, ale pewności 100% nie mam. Jak wrócę do domu to sprawdzę i Ci napiszę

Dziękuję i jakbyś mi mogła podać dokładną nazwę badania, bo w laboratoriach za bardzo nie wiedzą o co mi chodzi, a badań HLA jest ileś tam różnych. A myślę, że jak z moim m jesteśmy w jakimś stopniu spokrewnieni, to może dobrze byłoby zrobić to badanie.

Fondie trzymam kciuki i dawaj znać bo ja też zniose jajo...
Wiecie taki kiepski dzień mam wczoraj na forum o ciąży dziewczyna urodziła w 24 tc nic sie nie zapowiadało akcja z dnia na dzień... Niewydolność szyjki.... To straszne... Walczy malenstwo, bo żyje... Chodź jej nie znam, to możemy się pomodlić za maluszka...
A kolejna ma rozwarcie na palec też niewydolność, też 24 tc Boziu jak nie jedno to drugie...
Wczoraj w nocy też obudził mnie lekki ból podbrzusza, ale za chwilę zasnelam.... On mnie nie opuszcza, niestety....
Ściskam Was w ten dolujacy poranek, mam.nadziej że Fondie go zmieni ;)
Ściskam mamy, przyszłe mamy, i staraczki ;*
Też się boję jak cholera właśnie takich sytuacji.
A tu jeszcze tyle trzeba wytrzymac. Niby tak blisko celu a jednak bardzo daleko..

Fondi zaciskam kciuki za Ciebie

Kas90 ja nie robiła tego badania coś prof wspominał o tym ale ostatecznie nie zrobił mi tego badania.

Dziś zapisałam się na laparo i histeroskopie na 28 września trochę mam cykora co tam znajdą

Dzień dobry Girlsy
Tola ślicznie proszę o przepisy na przetwory o których tu pisałaś (zwłaszcza o fasoli) :) mogą być nawet zdjęcia przepisów na priva albo maila, prooooszę :)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry