reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Avita moją intencję chyba znasz. :p Żaden sekret . Poproś o rozwiązanie problemów , szczęśliwe zajście i urodzenie zdrowego w pełni sprawnego dziecka. Dziękuję . Bóg zapłać :*

Oczywiście już Wam piszę.

Więc byłam u dr. Przybycienia. Jestem tak nabuzowana że nie wiem czy będę umiała składnie pisać i wszystko wyjaśnić. Tak w skrócie to dał mi nadzieję. Jutro mam dzwonić do Lublina gdzie doktor mnie wysyła do Zakładu Radiologii Zabiegowej i Neuroradiologii. Na zabieg HSG. To wiecie na czym polega? Na wlaniu płynu cieniującego do macicy i sprawdzeniu przepływów. Jak nie przechodzi tym cewnikiem będą wprowadzane mikro narzędzia których średnica waha się od 0,46 mm do 2mm. I tu się ten zabieg różni od tych w gabinetach ginekologicznych bo jest tyci ,tyci i jak coś od razu mogą zrobić plastykę przez rozciąganie balonikiem tak jak przy zatorach tętnic serca.
Nie wiem jakie Wy macie podejście ,ale ja w to wierzę ,a póki ja wierzę to jest dobrze. A jak nie wierzycie to mi tego nie piszcie dopóki nie będę znać efektów :p

PS. Doktor powiedział ,że zastrzyk Zoladeks na uśpienie maciczki i wycofanie endometriozy poda jeśli ten zabieg się nie powiedzie, Aaa i zrobiliśmy jeszcze szybkie usg i jajnik pięknie uwolniony z endometriozy :D Tak ,że mogę powiedzieć ,że ile dr , Gawlik (który robił mi laparoskopie) mógł tyle wykonał.

Dziękuje laski za kciuki i pliss (nie zmęczycie się) potrzymajcie jeszcze jutro jak będę dzwonić o termin zabiegu oby był szybki :D

reklama
Avita moją intencję chyba znasz. :p Żaden sekret . Poproś o rozwiązanie problemów , szczęśliwe zajście i urodzenie zdrowego w pełni sprawnego dziecka. Dziękuję . Bóg zapłać :*

Więc byłam u dr. Przybycienia. Jestem tak nabuzowana że nie wiem czy będę umiała składnie pisać i wszystko wyjaśnić. Tak w skrócie to dał mi nadzieję. Jutro mam dzwonić do Lublina gdzie doktor mnie wysyła do Zakładu Radiologii Zabiegowej i Neuroradiologii. Na zabieg HSG. To wiecie na czym polega? Na wlaniu płynu cieniującego do macicy i sprawdzeniu przepływów. Jak nie przechodzi tym cewnikiem będą wprowadzane mikro narzędzia których średnica waha się od 0,46 mm do 2mm. I tu się ten zabieg różni od tych w gabinetach ginekologicznych bo jest tyci ,tyci i jak coś od razu mogą zrobić plastykę przez rozciąganie balonikiem tak jak przy zatorach tętnic serca.
Nie wiem jakie Wy macie podejście ,ale ja w to wierzę ,a póki ja wierzę to jest dobrze. A jak nie wierzycie to mi tego nie piszcie dopóki nie będę znać efektów :p

PS. Doktor powiedział ,że zastrzyk Zoladeks na uśpienie maciczki i wycofanie endometriozy poda jeśli ten zabieg się nie powiedzie, Aaa i zrobiliśmy jeszcze szybkie usg i jajnik pięknie uwolniony z endometriozy :D Tak ,że mogę powiedzieć ,że ile dr , Gawlik (który robił mi laparoskopie) mógł tyle wykonał.

Dziękuje laski za kciuki i pliss (nie zmęczycie się) potrzymajcie jeszcze jutro jak będę dzwonić o termin zabiegu oby był szybki :D
Bardzo się cieszę ze tak wszystko się toczy kochana na pewno będzie dobrze tez miałam plastykę także wiem dokładnie o czym piszesz.
Liczę na szybki termin bo to twaz jest priorytet.

Avita w zasadzie dopisuję się to intencji bea25ta jeszcze prosze o zdrowie dla rodziców i teściów i rodzenstwa. Bóg zapłać dziękuję

Avita moją intencję chyba znasz.[emoji14]Żaden sekret . Poproś o rozwiązanie problemów , szczęśliwe zajście i urodzenie zdrowego w pełni sprawnego dziecka. Dziękuję . Bóg zapłać :*

Nie wiem jakie Wy macie podejście ,ale ja w to wierzę ,a póki ja wierzę to jest dobrze. A jak nie wierzycie to mi tego nie piszcie dopóki nie będę znać efektów[emoji14]

Beatka, wierze, ze szybko sie pozbedziesz problemu.
Nalezy Ci sie, tyle sie za nas tu modlilas, teraz i my sie modlimy za Ciebie.

Ja bylam poklocona z tym Panem na gorze. Odkad mi sie udalo, co tydzien chodze na Jasna Gore i modle sie nie tylko o mojego brzdaca, ale tez o Was.
Teraz mi to przychodzi z latwoscia.

Beatka trzymam kciuki, wierze ze bedzie dobrze i szybko wrocisz do owocnych staranek.

Ale sie ciesze[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Beatka super,ze sa dobre wiesci. Mam nadzieje ze wszystko pojdzie po Twojej mysli i niedlugo wrocisz do teraz juz owocnych staranek [emoji8][emoji8]

Avita moje intencje pewnie nie roznia sie od innych chce choc jednego zdrowego maluszka i zdrowie dla Mamy i jej udany zabieg [emoji8][emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Bea super, cieszę się bardzo :D cokolwiek będą robić niech próbują. Trzeba próbować. A tobie dziurka wystarczy malutka, byle się jajo i plemnik zmieściły ;) I niech szybko termin dadzą, to może w przyszłym miesiącu spróbujecie :)

Pozdrowienia dla naszej Ferajny :p

Oki dziewczynki spisałam sobie to co od której mam zanieść na Jasną Górę! do soboty piszcie co jeszcze chcecie! Pomodle się za nas wszystkie!!
Karteczki z intencjami wrzuca się do puszki obok ołtarza. Kiedyś było tak że w soboty były one czytane i wszyscy się modlili - chyba dalej tak jest!!zobacze!
Jakoś tak mnie wzięło w tym roku na pielgrzymkę - ostatnio była baaardzo dawno temu.

Beata bardzo się cieszę, że masz światełko w tunelu :)
:) :) :) dasz radę!!!!

Oki dziewczynki spisałam sobie to co od której mam zanieść na Jasną Górę! do soboty piszcie co jeszcze chcecie! Pomodle się za nas wszystkie!!
Karteczki z intencjami wrzuca się do puszki obok ołtarza. Kiedyś było tak że w soboty były one czytane i wszyscy się modlili - chyba dalej tak jest!!zobacze!
Jakoś tak mnie wzięło w tym roku na pielgrzymkę - ostatnio była baaardzo dawno temu.

Beata bardzo się cieszę, że masz światełko w tunelu :)
:) :) :) dasz radę!!!!
Avita to i ja poproszę o karteczkę :) proszę o łaskę zdrowia dla mnie i moich chłopców (mi już tylko tego potrzeba) oraz o potrzebne laski dla was wszystkich i waszych lekarzy (a w szczegolnosci myśląc tu o naszym Bea, Paula, Teczowa i Kwiatuszek - bo dobry chłop z niego ;)

reklama
Ja tez avita ale napisze ci jutro popoludniu i do kwiatuszka sie odezwe bo od rana mam goscjj. Od wczoraj medalik matki boskiej nosze ze soba. Nie spie boje sie dziewczyny.

Do góry