cialko zolte chyba. ale sobie mysle teraz jak patrze ze pecherzyk nierowy jakis ale pewnie takie ujecie usg bo bymowila ze cos zle a mowila ze wszystko ok widziala by ze zly pecherzyk pewnie jest kolkowy tylko takie ujecie powiedzcie ze tak!
reklama
Kwiatuszku będzie wszystko dobrze, ja to wiem :*
Fondie super wiadomości
Riri [*] BARDZO SMUTNA HISTORIA a nasze wszystkie Aniołki się nim na pewno opiekuja.
Jednak dziewczyny mają racje. Same pozytywy!!!
Edit: brak zdęć
Ciocie Madzie, Bea, Sus, Strawbelka, Czarna, Avita, Kwiatuszek, Doris, Liluli, i cala stara gwardia, która jeszcze tu zaglada, i nadzieja w nowych... -
"kujawiaczek" dla was ♡♡♡
Fondie super wiadomości
Riri [*] BARDZO SMUTNA HISTORIA a nasze wszystkie Aniołki się nim na pewno opiekuja.
Jednak dziewczyny mają racje. Same pozytywy!!!
Tylko czekam na motywacjeNafoczka Ty kochana ze swoją wielką mocą i wstawiennictwem tam u góry, bądź i wspieraj w walce :*
a pokażesz Synia? :*
Edit: brak zdęć
Ciocie Madzie, Bea, Sus, Strawbelka, Czarna, Avita, Kwiatuszek, Doris, Liluli, i cala stara gwardia, która jeszcze tu zaglada, i nadzieja w nowych... -
"kujawiaczek" dla was ♡♡♡
Ostatnia edycja:
G
Gość
Gość
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Jestem i ja, dalej się wczasuję z Maluchami
Oli zaczął się uśmiechać do mnie wczoraj późnym wieczorem, zobaczcie jak słodko
Bea25, będzie dobrze! Zobaczysz!!!!
Fondie, no wreszcie!!! Gratulacje!!!!! Kiedy kolejna wizyta z usg??? Pęcherzyk ciążowy jest na pewno prawidłowy a jego kształt wynika z tego jak jest zrobione ujęcie na usg (na 100% - pytałam mojego gina o to). Jakby coś było źle na pewno byś wiedziała
Susana, a Ty gdzie znów zaginęłaś!
Riri, nie czytaj takich historii! To u nas na forum na bb?
Avita, a ja poproszę o modlitwę o zdrowie dla moich dzieci i o to aby mojej Mamie wyleczyli w końcu kręgosłup, młoda z niej kobieta a prawie nie chodzi :-(. Podziękuj również za to, że po tylu trudach udało mi się donosić i urodzić cudownego synka
Nafoczka, cudny ten Twój czarnuszek!!!
Buziaki dla Reszty Dziewcząt!!!!!
Jestem i ja, dalej się wczasuję z Maluchami
Oli zaczął się uśmiechać do mnie wczoraj późnym wieczorem, zobaczcie jak słodko
Bea25, będzie dobrze! Zobaczysz!!!!
Fondie, no wreszcie!!! Gratulacje!!!!! Kiedy kolejna wizyta z usg??? Pęcherzyk ciążowy jest na pewno prawidłowy a jego kształt wynika z tego jak jest zrobione ujęcie na usg (na 100% - pytałam mojego gina o to). Jakby coś było źle na pewno byś wiedziała
Susana, a Ty gdzie znów zaginęłaś!
Riri, nie czytaj takich historii! To u nas na forum na bb?
Avita, a ja poproszę o modlitwę o zdrowie dla moich dzieci i o to aby mojej Mamie wyleczyli w końcu kręgosłup, młoda z niej kobieta a prawie nie chodzi :-(. Podziękuj również za to, że po tylu trudach udało mi się donosić i urodzić cudownego synka
Nafoczka, cudny ten Twój czarnuszek!!!
Buziaki dla Reszty Dziewcząt!!!!!
Załączniki
marzycielka81
Fanka BB :)
Teczowa cudowne uczucie.
Fondie super.
Nafoczka slodziaczek
Doris Twoj ma cudowny usmiech
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Fondie super.
Nafoczka slodziaczek
Doris Twoj ma cudowny usmiech
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Fondie, a u Ciebie to nie blizniaki?
No ja myslalam ze to drugie to blizniak.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja myslalam ze to drugie to blizniak.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
G
Gość
Gość
Podziel się: