reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

cialko zolte chyba. ale sobie mysle teraz jak patrze ze pecherzyk nierowy jakis ale pewnie takie ujecie usg bo bymowila ze cos zle a mowila ze wszystko ok widziala by ze zly pecherzyk pewnie jest kolkowy tylko takie ujecie powiedzcie ze tak!

reklama
Kwiatuszku będzie wszystko dobrze, ja to wiem :*

Fondie super wiadomości

Riri [*] BARDZO SMUTNA HISTORIA a nasze wszystkie Aniołki się nim na pewno opiekuja.
Jednak dziewczyny mają racje. Same pozytywy!!!

Nafoczka Ty kochana ze swoją wielką mocą i wstawiennictwem tam u góry, bądź i wspieraj w walce :*
a pokażesz Synia? :*
Tylko czekam na motywacje :D
Edit: brak zdęć
Ciocie Madzie, Bea, Sus, Strawbelka, Czarna, Avita, Kwiatuszek, Doris, Liluli, i cala stara gwardia, która jeszcze tu zaglada, i nadzieja w nowych... -
"kujawiaczek" dla was ♡♡♡

Ostatnia edycja:
Fondie, super wiadomosci!!!
Moze ta nierówność pęcherzyka wynika z tego ze przyciskała z tamtej strony usg, nic sie nią martw.
To drugie to naprawde wyglada jak drugi kropek :) nie mówiła ze to bliźniacza ciąża?? :)
Nafoczka, słodziak :):)

Hej
Jestem i ja, dalej się wczasuję z Maluchami
Oli zaczął się uśmiechać do mnie wczoraj późnym wieczorem, zobaczcie jak słodko
14002561_1267117229979446_498575385_o.jpg

Bea25, będzie dobrze! Zobaczysz!!!!

Fondie, no wreszcie!!! Gratulacje!!!!! Kiedy kolejna wizyta z usg??? Pęcherzyk ciążowy jest na pewno prawidłowy a jego kształt wynika z tego jak jest zrobione ujęcie na usg (na 100% - pytałam mojego gina o to). Jakby coś było źle na pewno byś wiedziała

Susana, a Ty gdzie znów zaginęłaś!

Riri, nie czytaj takich historii! To u nas na forum na bb?

Avita, a ja poproszę o modlitwę o zdrowie dla moich dzieci i o to aby mojej Mamie wyleczyli w końcu kręgosłup, młoda z niej kobieta a prawie nie chodzi :-(. Podziękuj również za to, że po tylu trudach udało mi się donosić i urodzić cudownego synka

Nafoczka, cudny ten Twój czarnuszek!!!

Buziaki dla Reszty Dziewcząt!!!!!

Załączniki

• 14002561_1267117229979446_498575385_o.jpg
    14002561_1267117229979446_498575385_o.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry