reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie - ja Cie rozumiem, bo sama do 12tyg ciazy biegalam na wizyty co tydzien z dusza na ramieniu. Wchodzilam do gina, wywiad i kazal sie rozbierac a ja zawsze prosilam by najpierw bylo usg a pozniej fotel bo myslalam ze tam padne. Moj gin super facet nie widzial problemu. Najczeaciej bylo to tylko 2 min usg bym posluchala serduszka, uspokoila sie i pozniej w spokoju juz byla cala wizyta. Gin mowil ze lepiej tak bo inaczej nic bym nie wyniosla z tej wizyty bo siedzialam jak otumaniona i nic nie docieralo. Dopiero jak uslyszalam serduszko to strach chwilowo mijal i mozna bylo ze mna normalnie podadac[emoji3]
Postaraj sie odgonic mysli bo wiadomo takie nerwy szkodza dzidzkowi. Wiem ze latwo sie mowi a gorzej robi ale sie choc postaraj. Mocno trzymam dzis kciuki za Was

reklama
Fondie wierzę ,że się boisz i wierze też w to że będzie dobrze. Pewnie uslyszysz serduszko to weź chusteczki bo ryczec ze szczęścia będziesz :) Po wizycie szybko do nas i pisz bo ja jak nioska jestem i jajo zniose.

Teraz o sobie :-p jej ale przytylam. Ciągle dietki przekładałam ,naciagalam , albo całkowicie dawalam sobie z nimi spokój o ćwiczeniach juz nie wspomne ;) Od dziś biorę się za siebie bo w kortke zimową nie wejde :(

Avita! I ja Ciebie chciałam prosić,byś zaniosla moją intencję,oczywiscie o to samo co kazda z nas,zebym poczela idonosila zdrowe dziecko,oraz dla mojej siostry,i Dorotki z Krakowa,ktora nosi pod sercem syna,a ktora jest po radioterapii,zeby szczesliwie urodziła,i dla wszystkich matek na calym swiecie ktore pragną dziecka!Dziękuję,jak bylam w potrojnej ciąży pojechalam pierwszy raz do Niej,nie poddaję się,i wierzę dalej,ja też dziewczyny kiedyś obrazilam się na Boga,jak moj pierwszy m odszedł,ale dzieki wierzę potrafię sobie jakoś to wszystko wytłumaczyć,choć jest bardzo ciezko,trzymajcie sie dziewczyny,ja też wierzę ze bedzie dobrze!

Kolo 16 wrrjde dopiero. Dziewczyny ale jestem roztrzepana bo jem encorton o 7 i jem kanapke przez sen potem lykam encorton i spie dalej. I tak dzis ocnelam sie jak wode pilam patrze kanapka zjedzona i teraz tak czy zjadlam encorton czy nie ? Mysle ze zjadlam bardzo mocny sen mialam ale.jak nie ? Jakie dlugie dzialanie on ma ? Jesli zapomnialam tej dzisiejszej dawki toco wtey ? Czy bede miala jakas ikosc i dluzsze dzialaniedo dnia jutrzejszego? Podwojnej dawki nie wezme bo bez przesady jak sadzicie ?

Witam

Beato bardzo sie ciesze ze macie plan dzialania i ze ty jestes pozytywnie nastawiona!!!!!

Fondie zaxiskam kciuki za wizyte i czekamy na super wiesci;)

Kibicuje Wam kobietki&&&&&&&&

Fondie, ja leki trzymam w kuchni. Jak robie sniadanie, to odrazu na talerzyk klade encorton i z tym lece do lozka, bo tez w lozku jem kanapke z encortonem.
Kiedys trzymalam leki kolo lizka i na spiocha bralam i mialam taki sam problem jak Ty z encortonem.

Mozesz tez kupic pudeleczko z podzialka na dni wieczorem szykowac tam leki. Wtedy rano bedzies pamietac.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Fondie trzymam kciuki i dawaj znać bo ja też zniose jajo...
Wiecie taki kiepski dzień mam wczoraj na forum o ciąży dziewczyna urodziła w 24 tc nic sie nie zapowiadało akcja z dnia na dzień... Niewydolność szyjki.... To straszne... Walczy malenstwo, bo żyje... Chodź jej nie znam, to możemy się pomodlić za maluszka...
A kolejna ma rozwarcie na palec też niewydolność, też 24 tc Boziu jak nie jedno to drugie...
Wczoraj w nocy też obudził mnie lekki ból podbrzusza, ale za chwilę zasnelam.... On mnie nie opuszcza, niestety....
Ściskam Was w ten dolujacy poranek, mam.nadziej że Fondie go zmieni ;)
Ściskam mamy, przyszłe mamy, i staraczki ;*

reklama
Riri no wiesci straszne;(
Czy idzie rozpoznac wczesniej ze z szyjka jest cos nie tak?
Julia tak idzie to wykryć o ile gin uważnie analizuje twój przypadek. U mnie ginka wykryła ze szyjka puszcza w 20tc I od razu mialam szew,a potem dalej postępowalo i pessar. Obserwowała czy się skraca i wzięła poprawkę ze miałam 4 lyzeczkowania+histeroskopia a to wszystko zazwyczaj (choć nie koniecznie) wpływa na trzymanie szyjki.
Riri niestety wiem co dziewczyny przechodzą ; (

Do góry