reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Avita Proszę o modlitwę w tej samej intencji co reszta dziewczyn poczęcie i donoszenie zdrowej dzidziusia oraz pozytywne wyniki z badań.

Avita ja tez proszę o modlitwę. Żeby zagrożenie dla dzidzi minęło, żeby zdrowo rosło, zdrowo się rozwijalo i żeby w styczniu przysZło szczęśliwie na świat.
Beata bardzo się cieszę ze dr znalazł jakieś inne rozwiązanie :) codziennie sie za Ciebie modle! Będzie dobrze! :*

Mnie wczoraj w nocy dopadla grypa zoladkowa. Miałam dziś iść na pobranie ale M zawiozl tylko siski do lab bo nie miałam siły jechać. A jutro wizyta! Bardzo proszę Was o modlitwę w naszej intencji :*

Riri przykra historia :/ współczucia dla rodziców
Marzycielka, znam tę ulgę, świetne uczucie prawda? :)
Kwiatuszek ja cały czas o Tobie pamiętam i myślę czy wszystko dobrze, więc kciuki trzymam i nie puszczam
Bea mocne kciuki
Nafoczka Ty kochana ze swoją wielką mocą i wstawiennictwem tam u góry, bądź i wspieraj w walce :*
a pokażesz Synia?
Doris coś dawno nie widziałam twojej pociechy
Porzeczka co tam będą Ci szukać???

Pozdrawiam resztę Kompanii :*

Jest serce ale nie znam tetna jak poprosilam to powiedziala ze dopplet natak wczesnym etapie dociera do dziecka. Powiedzuala ze wszystko na dany moment wyglada ok. A ja srednio z wizyty zafowolona dobrze ze dzieciatko strsze o jeden dzien.

Załączniki

• 20160816_161620.jpg
    20160816_161620.jpg
    524,2 KB · Wyświetleń: 110
Jest serce ale nie znam tetna jak poprosilam to powiedziala ze dopplet natak wczesnym etapie dociera do dziecka. Powiedzuala ze wszystko na dany moment wyglada ok. A ja srednio z wizyty zafowolona dobrze ze dzieciatko strsze o jeden dzien.
Super[emoji4]
No to teraz Fondie nie bedziesz juz nam tu marudzic[emoji6]
Niech dzidzia pieknie rosnie.

Riri nie lubie takich zlych wiadomosci[emoji26]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Fondie jak się cieszę widzisz jeszcze parę tyg niepewności ;)..
Beata masz rację to straszna historia, przeplakalam pół dnia, ale nie powinnam sobie do głowy tego przybierać.. Mąż zabronił ;(

reklama
Do góry