G
Gość
Gość
Fondie, marudz nam ile chcesz, jak ma Ci to pomoc. Ja Cie rozumiem, bo tez przez to przechodzilam i tez swirowalam. Robilam bete i za pol dnia bylam pewna ze beta spada i tak w kolko od bety do bety.5 rano od godziny nie śpię. I myślę ile rano wziąść progesteronu. ..potem patrze ale chyba cyce mniej bolą. .potem myślę czy jak wstanę to czy będę mieć okres. A potem oczywiście czemu mnie nie mdli...i zaraz nadchodzi, że na pewno jest źle bo beta powinna być kolo 1000 dziś a ja objawów nie mam.
Eh....zawsze uważałam, że najlepszy jest okres staran![]()
Mam dwie opcje albo brać jak kazał milewicz po dwie albo po jednej a na noc dwie. Nie wiem co robić ale może do jutra nic się nie stanie jak wezmę po dwie jak milewicz kazał.
O matko moja głowa znów wariuje. Strawbelka tak jak pisałaś ja wspolczuje sama sobie .
Asia ja straciłam 5 ciąż i walczę ale widzę ze mój m juz się poddał. ... i wiem, że ostatnia według niego próba bo ma dość.
Juz wiem dziś wezmę po dwie3xdzienie a jutro już 3 razy po 1 i na noc dwie.
Z drugiej strony jak wchodzę w kalendarz który to tydzień ciąży wychodzi ze 4 a ja widełki mam do 750 w 4 tyg. Wiec może jednak nie spada beta ...boże ja chcę usunąć ......wtedy mi głową odpoczywa tylko a ja spać nie mogę. Przepraszam, że was tak mecze napiszcie wprost jak macie dość to przestanę![]()
Bardzo Ci kibicuje.
Jak nie chcesz dziewczynom marudzic, mozesz mi marudzic na priva, mam duzo czasu i tel. nosze przy dupie i moge Cie pocieszac jak tego potrzebujesz[emoji6]
Idziesz dzis na bete? Ja bym poszla, przynajmniej sie troche uspokoisz jak zobaczysz za betka idzie w gore:*
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom