reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fondie troche się pogubiłam, pisałaś że nie bierzesz encortonu bo obniża mlr a teraz wzięłaś?
Clexane bierz na pewno bo przy zespole to mus.
tak slyszlam od maliny dlatego mam brac od pozytywnego testu i szczepic sie dwa razy po zajsciu. Agnieszka ja nie wiem nie jestem lekarzem ide tak jak kaze malina a zwiekszam teraz lutke przez milewicza bo do maliny do srody daleko a musze dzialac juz. nie wiem czy robie dobrze, robie jak kaza:(.
susana a wyobrazasz sobie przy moim zespole miec prolutex 500mg czyli dwa zastrzyki na raz do tego 3 razy dzienne domiesniowy i doustny? szokkk takiego konowala mialam w poprzednich ciazach.

a wzielbyscie mniejsze dawki ? ja dzis mocniej plamilam niz wczoraj

Mówiłaś malinie o tych uczuleniach na heparynę i tych wysypkach??
tak malina mowil ze fraxi probujemy

dupek jest mocniejszy od lutki?
malna jak rozpisywal leki napisal dufaston popatrzyl na cos skreslil napisal luteina

riri masz zespol antyfosfolipidowy?

Ostatnia edycja:
tak malina mowil ze fraxi probujemy

dupek jest mocniejszy od lutki?
malna jak rozpisywal leki napisal dufaston popatrzyl na cos skreslil napisal luteina

riri masz zespol antyfosfolipidowy?
Luteina ta dopochwowo działa lepiej, bo bezpośrednio na endometrium, dupek przechodzi przez wątrobę i dopiero trafia do endometrium.

Fondie, trzymam kciuki. Trzeba podnieść statystykę brzuchatkową:-p

Fondie mnie malina też dał lutke i fraxi ale od ginki w cz-wie wyjęczałam dupka no i niby na torbiela mi dała. Może i tak bo go nie mam:D
Trzymam kciuki za Ciebie, walcz ile masz sił:tak::yes:

Susana ja też mam Przemka:D:) tylko trochę młodszego bo w październiku skończy 8 lat!!

Od dziś mam dziewczynki urlopik a jutro (jak się wcześniej nie pozabijamy z moim m, bo dawno mnie tak nie wkurzał!!!:growl:) jade nad morze chociaż na kilka dni!!

Fondie mnie malina też dał lutke i fraxi ale od ginki w cz-wie wyjęczałam dupka no i niby na torbiela mi dała. Może i tak bo go nie mam:D
Trzymam kciuki za Ciebie, walcz ile masz sił:tak::yes:

Susana ja też mam Przemka:D:) tylko trochę młodszego bo w październiku skończy 8 lat!!

Od dziś mam dziewczynki urlopik a jutro (jak się wcześniej nie pozabijamy z moim m, bo dawno mnie tak nie wkurzał!!!:growl:) jade nad morze chociaż na kilka dni!!
Avita, udanego wczasowania i nie pozabijajcie się tam, godzić się proszę...może z tego godzenia coś wyjdzie?! Tego Ci życzę z całego serca!

reklama
Fondie fajnie ze lekarz odzwonil i wiesz juz co nieco....
&&&&&&&
Co do lekow niepomoge bo ja kiepska w tych klockach:/

Dziewczyny mam pytanie, na moim watku ciazowym co jest dziewczyna i bierze Clexan bo ma zespol antykariolipidowy czy jakos tak[emoji6]
I lekarka jej powiedziala ze ma odstawic zastrzyki w 20tc??!!!
Jest tym faktem przerazona!
Bo stwierdzila ze lozysko juz przejmuje funkcje itd...
Czy tak mozna?

Avita milego wypoczynku[emoji4] a na zgode porzadny seks[emoji4]

Do góry