Fondie my z Doris miałyśmy bardzo podobne bety tylko robilysmy w odwrotne kolejne dniNafoczka, ja jeszcze tez plamienie mam ale raczej tylko przy podcieraniu niż samoistnie (sorki za szczegóły). Za 10 dni idę na wizytę do gina i zapytam czy juz możemy. ;-)
Mój M dziś przywiózł mi wagę ( ka cały czas się wczasuję) i Oliś waży 4150 g czyli przez 9 dni przybrał 400 g. To sporo ale ogólnie od wagi urodzeniowej mało ale on dużo spadł na wadze.
Poza tym jest wielkim slodziakiem. A Twój juz się świadomie uśmiecha? Mój jak na razie bardzo się przygląda i słucha jak się mówi.do niego. Uśmiechnął się patrząc na mnie raz i wydaje mi się ze był.to juz taki świadomy uśmiech albo mu się tylko tak.udalo. Dzisiaj skończył miesiąc.
a
Doris Wikus tez waży 4200, a po urodzeniu spadł ok 300g. Dostał tez krostki na buzi, czasem są zaognione a czasem nie widać. Myślę że to trochę od przegrzania bo ma pi spaniu. Niestety w nocy spi ze mną przez te bóle brzuszka (poprzedni spał od początku w lozeczku). Nie ma jak iść na chrzest w kropki
Z oczkami byliśmy u okulisty i jest ok ale chyba nie uśmiecha się świadomie. A i w nosie mu smurczy i nie wiem czy to "odbite mleko" czy katar. Czyścisz nosek?
A czy możemy? hmm myślę że tak
Justine (dobrze Bea pisze) dawka 10mg sterydu to taka co nie zaszkodzi a już pomoże i większość z nas z taką startuje albo wiecej.