G
Gość
Gość
Fondie, marudz nam ile chcesz, jak ma Ci to pomoc. Ja Cie rozumiem, bo tez przez to przechodzilam i tez swirowalam. Robilam bete i za pol dnia bylam pewna ze beta spada i tak w kolko od bety do bety.5 rano od godziny nie śpię. I myślę ile rano wziąść progesteronu. ..potem patrze ale chyba cyce mniej bolą. .potem myślę czy jak wstanę to czy będę mieć okres. A potem oczywiście czemu mnie nie mdli...i zaraz nadchodzi, że na pewno jest źle bo beta powinna być kolo 1000 dziś a ja objawów nie mam.
Eh....zawsze uważałam, że najlepszy jest okres staran
Mam dwie opcje albo brać jak kazał milewicz po dwie albo po jednej a na noc dwie. Nie wiem co robić ale może do jutra nic się nie stanie jak wezmę po dwie jak milewicz kazał.
O matko moja głowa znów wariuje. Strawbelka tak jak pisałaś ja wspolczuje sama sobie .
Asia ja straciłam 5 ciąż i walczę ale widzę ze mój m juz się poddał. ... i wiem, że ostatnia według niego próba bo ma dość.
Juz wiem dziś wezmę po dwie3xdzienie a jutro już 3 razy po 1 i na noc dwie.
Z drugiej strony jak wchodzę w kalendarz który to tydzień ciąży wychodzi ze 4 a ja widełki mam do 750 w 4 tyg. Wiec może jednak nie spada beta ...boże ja chcę usunąć ......wtedy mi głową odpoczywa tylko a ja spać nie mogę. Przepraszam, że was tak mecze napiszcie wprost jak macie dość to przestanę
Bardzo Ci kibicuje.
Jak nie chcesz dziewczynom marudzic, mozesz mi marudzic na priva, mam duzo czasu i tel. nosze przy dupie i moge Cie pocieszac jak tego potrzebujesz[emoji6]
Idziesz dzis na bete? Ja bym poszla, przynajmniej sie troche uspokoisz jak zobaczysz za betka idzie w gore:*
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom