reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziękuję Dorisku .
Sama bym tego z życiu nie zrobiła .
Muszę odpalić kompa bo na telefonie widzę tylko ten pierwszy angielski .
Twój suwaczek widzę cały a pod moją aplikacją jest tylko ikonka .
Nafoczki suwaczka też nie widzę .
A Agnieszki jest widoczny to przez kom.bo nie wszystko widać .

Jeszcze raz dziękuję bardzo .
Niech ci Bozia w dzieciach wynagrodzi .

Moje staranka 9, 10,11. Dziś 12 dc i test owu pokazuje średnio ciemną drugą kreseczke. Dziś starań nie będzie. M. w pracy. Dopiero jutro. Jeśli dziś są widoczne kreski to kiedy może być owu? W piątek była tylko jedna kreska.
I się zestresowałam, że nie zdążymy w tym cyklu :-( I wściekła, że M ma taką pracę :-/

Leżę na oddziale Ginekologicznym, bo nie ma u mnie w szpitalu leczenia ambulatoryjnego. Więc zrobienie samego usg jest niemożliwe i albo zgadzam się na pobyt w szpitalu i robią mi usg albo nie zgadzam się i jadę do domu bez usg. Wcześniej konsultowałam tą patologiczną sytuację z Ginkąi kazała położyć się na oddział. Na usg nie widać miejsca krwawienia, ale śluzówka ma 3mm.
Powiem Wam, że tutejsza służba zdrowia w weekend jest wprost "zachęcająca"... Kilka razy usłyszałam "niech się Pani zastanowi dobrze", "będzie musiała Pani tu poleżeć", "I żeby nie było tak, że my zrobimy Pani usg a Pani wypisze się na własne żądanie" grrrr [emoji35] nie dali mi wyboru, byłam zdecydowana, że chce usg więc w pakiecie wzięłam pobyt w szpitalu

Beatka .
Ty sexiaro .
Twój mąż pewnie wytarmoszony odpoczywa a ty myślisz pewnie jak tu się do niego znowu dobrać !!!!!???
Bierz ładnie leki i szykuj tam mieszkanko dla fasoli.
Za tydzień testowanko .
Już nie mogę się go doczekać .
Tzn dwóch kresek .!!!!!

Dorisku, Wszystkiego Najlepszego!!! Spełnienia marzeń, mnóstwo słoneczka...i zero stresu, żeby wszystko się ułożyło tak, jak sobie zaplanowałaś!
Ja w tamtym roku miałam okrągłą :-)

Susana, piekne suwaczku, wreszcie! Dzirelujemy Doris :)

Bea, odpoczywaj hihi.

Asia, znam te irytacje jak sie mijamy z moim A., ale przynajmniej czlowiek troche zateskni!

reklama
Susana zabije :p nie ciap wszystkim o testowaniu po co dziewczynki mają się nakręcać ze mną ;)

Czarna ja bym zrobiła usg i wyszła i jeszcze opierdzieliła ich. Gdzie jesteś na oddziale tzn w jakiej miejscowości? U mnie w małej mieścince bez niczego wpadam przychodzi doktor kto by chciał mieć pacjentkę na głowie jak można to w 5min załatwić.

Pamiętam jak miałam ktg robić nie chciałam jechać 30km to też u mnie zrobiłam jak ordynator się dowiedział ,że u nich nie rodzę to się wściekł. Powiedział ,że wykorzystuję ich personel itp powiedziałam ,że w Rzeszowie płacę 10 czy 20zł nie pamiętam to mogę mu zapłacić czy o to chodzi? To się zamknął ale jak już powiedziałam ja to jestem tylko jedna :D

Do góry