reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wiem, wiem, czasmi lrepiej skupiv sire na kims innym niz na sobie ;) kciukam za Was ciagle :)

No ja tez niestety zaczynam myslec o tej cholernej becie i jakos tak zaczyna sie robic nieswojo. Niby nie ma histerii, ale jednak nire da sire wyprac z emocji.

reklama
Wiem, wiem, czasmi lrepiej skupiv sire na kims innym niz na sobie ;) kciukam za Was ciagle :)

No ja tez niestety zaczynam myslec o tej cholernej becie i jakos tak zaczyna sie robic nieswojo. Niby nie ma histerii, ale jednak nire da sire wyprac z emocji.
A testowałaś od tamtej pory czy dałaś sobie spokój??
Wiem że testom nie ufasz..:confused2:

Każda z nas świruje. Taki to nasz los:(
Ja dziś czytam i się dołuje o badaniach genetycznych. Jakie robiłyście badania oprõcz kariotypów, mutacji MTHFR, V Leiden?!

Zaczynam świrować że malina mi z immunologią pomoże a genetyka się zacznie:(

Napiszcie mi jeszcze przy których przeciwciałach trzeba brać claxan bo latam po str. i nie mogę znaleźć.

Mała czarna jedż koniecznie na IP bo przyczyn może być wiele.

Arda &&&&&&&&&&&&&&& :)

Susana, nie, darowalam sobie te ekstra emocje. Bez bety i tak lekow nie moge odstawic wiec zafundowalam sobie w miare spokojny weekend (jesli mozna mowic w tym wypadku o jakimkolwirek spokoju)

Avita, glowka do gory, pojedziresz i sie przekonasz. Jesli cos trzeba bedzie uzupelnic to tak zrobisz. A co do przeciwcial - jakiekolwiek by nie wyszly to steryd jest podstawa.

Arda
Wcale go nie umiem zapisać na tej stronie .
Nimota jestem .
Starszego syna nie poproszę bo nic nie wie o fasolce .
Tak dla twojej wiadomości i innych też oczywiście to dzisiaj jest 10 t 3 d ciąży .
We wtorek ide na usg 7,20 rano .
To usg to mi wystarcza góra na 3 dni żeby być spokojną .Po tym czasie znowu niepokój .Ale tak to już z nami jest .Nie ja pierwsza nie ostatnia która ma schizy.

Sylwia, zaciskam kciuki za wspaniałe wiadomości na usg. Będzie dobrze! I oczywiście czekamy na wieści po wizycie :-)

Susana, wchodzisz w sygnatura , klikasz na napis podgląd, wstawiasz suwaczek (ja kopiuję zawsze suwaczek - rysunek a nie kod) i robisz zapisz. Może być taka możliwość że masz za dużo linii tekstu więc to co już masz w sygnaturze, będziesz musiała ścisnąć.

A tak w ogóle to witam się z Wami dzieczęta!!!!!

Arda, jak u Ciebie, który dzień cyklu?
Mała Czarna, ja bym pojechała to sprawdzić, bo dziwne to krwawienie w środku cyklu.
Nafoczka, jak tam u Ciebie?
Bea25ta, Avita, Arda, Asia, Julia, AgnieszkaP, Fondie, Gabiś, 30Paula30, Strawbelka, Riri, Martyska, Destino, Marzycielka, Bertka, Motylek, Lilia, Liluli, Kaira, Enya, Lamia78, Marzycielka, Tęczowa, Mia2016, Karpidlak i cała stara ekipa i wszystkie staraczki i ciężarówki...HEJ

A gdzie nasza Lumia, bo już dawno jej nie było????
Gdzie Reszta?????

edit
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D rozpoczełam dziś 33 tc!!!!:-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :)

Ostatnia edycja:
Ja jestem w połowie a cały czas świruje. Uspokajam się jak czuję ruchy, na szczęście ruchliwe jest moje maleństwo.
Jutro mam wizytę u Dubra. Nie napisałyście nic o moim cukrze i insulinie, prosiłam o poradę.
Cukier na czczo:86
po godz.200 norma do 180
po 2 godz. 131
insulina na czczo:9,87
po godz.89,5
po 2 godz.56,58
dla insuliny po obciażeniu nie mam norm podanych

Doris, u mnie 32dc. Cykl powinnam mieć 27dniowy więc po cichu liczę, że plamienia się uspokoiły, bo termin @ minął. Ale jak wiaodmo nadzieja matką głupich.

Agnieszka, mi się wydaje że ten Twój cukier po 1h i po 2h trochę za wysoki. Ja po 1 h miałam też wysoko (u mnie po 1h nie ma norm ale po 2h miałam już 72. Normy wg mojego labo to po 2h norma do 140 więc Ty masz tak prawie na granicy.
Na insulinie się nie znam

reklama
Do góry