Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Doris .
Wózek już w domku złożony ??
no właśnie nie, może będzie jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doris .
Wózek już w domku złożony ??
Susana, wszystko fajnie, ale ja na intralipid nie jade juz i odatawilam steryd. Nastawilam sie, ze nie bede brala lekow w tym cyklu w ogole. No ale dupka, encorton, acard i clexan mam w domu i troche sie waham, ale chyba pozostawie wszystko naturalnemu biegowi.
Dziekuje. Jestem Z Warszawy. Zobacze co mi Dubr zaleci. I jaka podejme ostatecznie decyzje. Wciaz nie wiem czy ja jestem w stanie jeszcze raz stawic czolo tym stresom... Jednego dnia wydaje mi sie ze tak, innego ze nie. Pewnie jak wiekszosc z WasTak dr Wójtowicz na ul Popularnej z tego co pamiętam .I ma chyba tanio .
city clinic się to chyba nazywa
A skąd jesteś ?
Arda a nie boisz się ? A jakbyś wpadła ? Wiesz ja dwie ciążę straciłam bo za późno leki mi podali.Susana, wszystko fajnie, ale ja na intralipid nie jade juz i odatawilam steryd. Nastawilam sie, ze nie bede brala lekow w tym cyklu w ogole. No ale dupka, encorton, acard i clexan mam w domu i troche sie waham, ale chyba pozostawie wszystko naturalnemu biegowi.
absolutnie nie bierz teraz encortonu ani wlewówDziewczyny czytam wszystko ale mam ostatnio za dużo wszystkiego na głowie i dlatego nie daje rady komentować i odnosić się do postów na bieżąco!!
Strawbelko beta super, żebyś tak miała dwóch takich łobuziaków jak ja mam jednego (dzisiaj znowu była awantura o czytanie i innych pare rzeczy) Doszło do tego u mnie że 8-latek próbuje przejąć władze w domu!!!Ale się nie dam!!!!
Susana oszczędzaj się proszę Cięi dzięki za inf. O wlewach. Tylko czy ja jak się szczepie to mam jeszcze starać się o wlewy?! Najpierw może zobacze efekty szczepień.
Fondi colostrum jeszcze nie biore ale mam zamiar brać. Pisałaś, że to "woda święcona" więc chyba nie zaszkodzia z tym enkortonem to już chcesz zacząć?! Mnie malina mówił że rozpisze mi enkorton po szczepieniach jak wyjdzie dobrze test i będzie zielone światło więc narazie nie myśle o tym.
Migaal dużo zdrowych i silnych jajeczek Ci życzę
Jeszcze raz proszę o info czy któraś była na histero w CZMP??
Pozdrawiam wszxystkie dzxiewczyny szczególnie te w szpitalach!!