Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Doris .
Wózek już w domku złożony ??
no właśnie nie, może będzie jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doris .
Wózek już w domku złożony ??
Susana, wszystko fajnie, ale ja na intralipid nie jade juz i odatawilam steryd. Nastawilam sie, ze nie bede brala lekow w tym cyklu w ogole. No ale dupka, encorton, acard i clexan mam w domu i troche sie waham, ale chyba pozostawie wszystko naturalnemu biegowi.
Dziekuje. Jestem Z Warszawy. Zobacze co mi Dubr zaleci. I jaka podejme ostatecznie decyzje. Wciaz nie wiem czy ja jestem w stanie jeszcze raz stawic czolo tym stresom... Jednego dnia wydaje mi sie ze tak, innego ze nie. Pewnie jak wiekszosc z Was Obawiam sie o psychike, bo po ostatnim poronieniu mialam wrazenie ze postradam zmyslyTak dr Wójtowicz na ul Popularnej z tego co pamiętam .I ma chyba tanio .
city clinic się to chyba nazywa
A skąd jesteś ?
Arda a nie boisz się ? A jakbyś wpadła ? Wiesz ja dwie ciążę straciłam bo za późno leki mi podali.Susana, wszystko fajnie, ale ja na intralipid nie jade juz i odatawilam steryd. Nastawilam sie, ze nie bede brala lekow w tym cyklu w ogole. No ale dupka, encorton, acard i clexan mam w domu i troche sie waham, ale chyba pozostawie wszystko naturalnemu biegowi.
absolutnie nie bierz teraz encortonu ani wlewów jak to zabrzmiało haha tzn ja radze nie każe heheh szczepienia według maliny są lepsze jak wlewy (chociaż według mnie mają podobne spektrum działania ale jednak wlew działa głównie na nk a szczepienia na alLO i resztę ) w jego artykule jest informacja na co -wklejalam kiedyś.Dziewczyny czytam wszystko ale mam ostatnio za dużo wszystkiego na głowie i dlatego nie daje rady komentować i odnosić się do postów na bieżąco!!
Strawbelko beta super, żebyś tak miała dwóch takich łobuziaków jak ja mam jednego (dzisiaj znowu była awantura o czytanie i innych pare rzeczy) Doszło do tego u mnie że 8-latek próbuje przejąć władze w domu!!!Ale się nie dam!!!!
Susana oszczędzaj się proszę Cię i dzięki za inf. O wlewach. Tylko czy ja jak się szczepie to mam jeszcze starać się o wlewy?! Najpierw może zobacze efekty szczepień.
Fondi colostrum jeszcze nie biore ale mam zamiar brać. Pisałaś, że to "woda święcona" więc chyba nie zaszkodzi a z tym enkortonem to już chcesz zacząć?! Mnie malina mówił że rozpisze mi enkorton po szczepieniach jak wyjdzie dobrze test i będzie zielone światło więc narazie nie myśle o tym.
Migaal dużo zdrowych i silnych jajeczek Ci życzę
Jeszcze raz proszę o info czy któraś była na histero w CZMP??
Pozdrawiam wszxystkie dzxiewczyny szczególnie te w szpitalach!!