czarna_mala
Fanka BB :)
Fondie ja Acard i Encorton biorę cały czas. Colostrum nie biorę, ale zastanawiam się czy nie zacząć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
strawbelka susana super
i jeszcze wam troszke pomecze wybaczciezadam pytania kazdej z ososba moze wtedy ktos w amoku wrazen ostatnich dni zauwazy co napisalam ehehehe zapisze to sobie i obiecuje doris, że nie bede wracac do tego a więc:
Doris, Susana, Agnieszka P, Strawbelka, od kiedy brałyscie encorton i acard w momencie starań od początku miesiąca czy od ktoregoś dnia cyklu ?może od owu? reszta dziewczyn jakie macie zdanie? (jeśli chce wam się pisać to mile widziane komentarze)
dziewczyny w trakcie starań (Arda Ty zwłaszcza ) jak teraz bierzecie encorton od 1 dc?
Dziewczyny, które się szczepiły/lub są w trakcie szczepień (min, Avita) bierzeciez colostrum? albo widziałyście wpis, że podczas starań jakaś brała ? bo na poczatku watku wzbudza to dość duże kontrowersje:
Dziewczynki cudne wiesci, cudny wieczor! Zaczelam siwiec po drugim poronieniu, a do Waszych porodow z tych emocji bede bialowlosa Cudnie, ze tak dobrze sie dzieje, niech maluszki rosna w sile. Kurcze ja jeszcze nigdy nie robilam bety, tylko sikance Czas zmienic strategie na stare lataMigaall kciuki za Twoje jajeczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Fondie ale fajnego i dyplomatycznego posta wysmarowalas usmialam sie, ale mnie osobiscie nie przeszkadza ze pytasz po sto razy, bo zawsze mi humor poprawisz, tak sie usmieje
Fondie kochana, ja bralam steryd od 1dc. tak kazal lekarz. Acard biore caly czas.
No tylko ze ja wczoraj poszalalamStrawbelka super A lutinus i Dudek ze sobą nie kolidują.Ten dowcipny progesteron się po prostu szybciej wchłania.
czyli rozumiem, że steryd nie zakłoca owulacji..czyli bierze się cały czas az się zajdzie od momentu zielonego światła super dziękuję tak myślałamMigaall kciuki za Twoje jajeczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Fondie ale fajnego i dyplomatycznego posta wysmarowalas usmialam sie, ale mnie osobiscie nie przeszkadza ze pytasz po sto razy, bo zawsze mi humor poprawisz, tak sie usmieje
Fondie kochana, ja bralam steryd od 1dc. tak kazal lekarz. Acard biore caly czas.
Przecież napisała, że NIE kolidują [emoji6]No nawet mnie nie strasz ze ze ze soba koliduja
Susana, pięknie rośnie dzidzia!!!! dobrze ze sprawdziłas, krwiaczki wysleż ile sie da. Nie kazał ci gin odstawić Acardu?
Przekaz Nafoczce buziaki i zeby tam nie zapomniała sie o nas modlić!! super ze szyjka sie wydłużyła
Strawbelka!!!!!!!! REWELACJA!! To beta na bliźniaki moze byc
Ovli, a jak tam twoje bóle po usunięciu przegrody - skonsultowalas juz to z jakimś ginem?
Doris, pozdrowionka dla Ciebie rownież! :*
U mnie dzisiaj spory skok temperatury wiec chyba juz wszystkie pechole popękały, śluz zmienił sie na progesteronowy. Jutro popołudniu wizyta u gina weryfikująca czy popękały. W poniedziałek i wtorek M juz odmówił współpracy, był juz zmęczony pracowitym weekendem i nie było przytulanek ale jestem jakos pozytywnie nastawiona.
Dzisiaj cisnęło mnie tak jakos podbrzusze i lewy jajnik. Dalej je czuje.. Teraz tylko dotrwać do testowania jakis tydzień jeszcze...
Pozdrowionka dla wszystkich dziewczyn!!