reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
dziewczyny PRZEPRASZAM, ze znow o to samo pisze ale zastanwiam sie nad czyms skoro mam mutacje niby ta lagodna hetero a129c i biore tylko witaminy bcomplex i witamine 5mg kwasuz wyklego na wlasna reke biore 2mg kwasu metylowego to jak dodam b12 i b6 1x dziennie metylowgo to bede max obstawiona ?

To może lepiej same metyle? 0,2 metylowego kwasu to bardzo mało. Choć przy hetero jest mniej uposledzona metylacja.

Dziewczynki skoro już metyle zostały wywołane to powiedzcie mi jakie macie dawki i ile łykacie. Ja chyba przeginam troche bo tak B6 25 mg 1x1, B12 5 mg 1x1, kwas 800 mcg 1x1 to metyle do tego D3 2000j.m, femibion a malina zalecił mi tylko acidum folicum 5 mg i b complex i to też nieraz biore. Doradźci mi czy tak to zostawić czy coś zmienić??:hmm:

Dziewczynki skoro już metyle zostały wywołane to powiedzcie mi jakie macie dawki i ile łykacie. Ja chyba przeginam troche bo tak B6 25 mg 1x1, B12 5 mg 1x1, kwas 800 mcg 1x1 to metyle do tego D3 2000j.m, femibion a malina zalecił mi tylko acidum folicum 5 mg i b complex i to też nieraz biore. Doradźci mi czy tak to zostawić czy coś zmienić??:hmm:

B12 1 mg, B6 50 mg x 2 i kwas foliowy 800 mcg. Dziewczyny biorą 3x b6 takie dawki jak ja z iherb. I vitrum d3 forte 2000j.
Zależy jak czujesz się na tych dawkach.

Chyba słoneczko wyszło, bo takie czystki na forum :-)

Tęczowa identycznie było u mnie też musiałam czekać tydzień bo nie krwawiłam . U mnie było tak jesli przez tydzien czasu nie zacznę krwawić to miałam już zabieg zarezerwowany na 8 dzień od poronienia a jakbym zaczęła krwawić w ciagu tygodnia to miałam od razu przyjechać na IP do szpitala i od razu mnie wzięli . To był najgorszy tydzien w moim życiu , te czekanie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Tęczowa identycznie było u mnie też musiałam czekać tydzień bo nie krwawiłam . U mnie było tak jesli przez tydzien czasu nie zacznę krwawić to miałam już zabieg zarezerwowany na 8 dzień od poronienia a jakbym zaczęła krwawić w ciagu tygodnia to miałam od razu przyjechać na IP do szpitala i od razu mnie wzięli . To był najgorszy tydzien w moim życiu .

u mnie też nie najlepszy :/

B12 1 mg, B6 50 mg x 2 i kwas foliowy 800 mcg. Dziewczyny biorą 3x b6 takie dawki jak ja z iherb. I vitrum d3 forte 2000j.
Zależy jak czujesz się na tych dawkach.

Chyba słoneczko wyszło, bo takie czystki na forum :-)

Zwiększe B6 :)
Nie wiem jeszcze czy brać ten acidum 5 mg?

A lekarze rozmawiają o metylach. Ja się nie spotkałam zawsze zwykłe formy - ale może ja trafiam na takich co nic nie wiedzą o metylach!?

Beatka u Ciebie pada? niemozliwe u mnie tez :-D a na 40tke jeszcze wpadniesz, spoko nie dzis to za 6lat :-D :-D
a gdzie do szpitala idziesz? jutro, tak?

Asiek ale wtopa z tą czterdziestką :p Skąd mi się to wzięło ?! Zaproszenie przyjmuję heh ;)

Jutro,jutro mam być na 7 rano , na czczo ciekawe po co ale kanapki sobie zrobie bo zgłodnieje zaraz :p Idę na Bacha nie na Szopena jakbyś chciała to zarezerwuję Ci łóżko jak pogadasz z Jadźką ;)

Tęczowa trzymaj się.Ja chodzę jak Nafoczka do dr.Przybycień wizyte mam w maju zobaczę co powie na moje widzi mi sie z histeroskopią i laparoskopią :p No i będę chciała już jakąś rozpiskę leków na starania.

reklama
Asiek ale wtopa z tą czterdziestką :p Skąd mi się to wzięło ?! Zaproszenie przyjmuję heh ;)

Jutro,jutro mam być na 7 rano , na czczo ciekawe po co ale kanapki sobie zrobie bo zgłodnieje zaraz :p Idę na Bacha nie na Szopena jakbyś chciała to zarezerwuję Ci łóżko jak pogadasz z Jadźką ;)

Tęczowa trzymaj się.Ja chodzę jak Nafoczka do dr.Przybycień wizyte mam w maju zobaczę co powie na moje widzi mi sie z histeroskopią i laparoskopią :p No i będę chciała już jakąś rozpiskę leków na starania.

A masz miec jutro juz tą operacje ?
No trzeba by na czczo poniewaz to jest pod narkozą i zebyś nie wymiotowała jak się obudzisz i ogólne żołądek musi być pusty ja to nawet wody nie mogłam pić już od 24 w nocy a na 7:30 do szpitala a na zabieg zawsze czekałam z kilka godzin to taka głodna byłam i kroplówkę miałam zebym się nie odwodniła . Nie jedz po kryjomu ;)

Do góry