reklama
Ovli ja szew mialam zakladany o 14 i nic nie jadlam bo tam znieczulenie ogolne jest, a ze bylam w 20tym tc to chyba caly szpital pamieta jaka z glodu wnerwiona bylam
O ja też byłam głodna !!! I jeszcze była pora lunchu inne jadły a mi ślinka leciała .. Jakos przetrwałam .
Tobie musiało być ciężej bo z maleństwem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam sie niedzielnie Dziewczęta
Od trzech dni czytałam Was, ale już nie pamiętam co której odpisać, więc wybaczcie ale pozwolę sobie złożyć życzenia naszej Solenizantce Nafoczce
Nafoczko masz rację zdrowka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka - o to najważniejsze, a reszta sama się ułoży
Lamio
Tak bardzo mi przykro....ale wierzę w to,że po chwili smutku, rozgoryczenia i złości podniesiesz się do dalszej walki!!!!
Postaram sie teraz byc bardziej systematyczna
Od trzech dni czytałam Was, ale już nie pamiętam co której odpisać, więc wybaczcie ale pozwolę sobie złożyć życzenia naszej Solenizantce Nafoczce
Nafoczko masz rację zdrowka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka - o to najważniejsze, a reszta sama się ułoży
Lamio
Tak bardzo mi przykro....ale wierzę w to,że po chwili smutku, rozgoryczenia i złości podniesiesz się do dalszej walki!!!!
Postaram sie teraz byc bardziej systematyczna
Nafoczka tak na Szopena będę ulokowana. Wiesz może czy tam jest dostęp do Wi -fi? Jak ja będę za Wami tęsknić
Ovli nie jutro idę ,ale poleżęc przez 7 dni i dopiero siódmego dnia mam mieć zabieg
Brzuch już mnie boli ale paznokietki i nóg pomalowałam i o brokacie na piczy nie zapomniałam
Ovli nie jutro idę ,ale poleżęc przez 7 dni i dopiero siódmego dnia mam mieć zabieg
Brzuch już mnie boli ale paznokietki i nóg pomalowałam i o brokacie na piczy nie zapomniałam
my tez bedziemy tesknic :-* niestety raczej sie nie spotkamy bo Jagudka urzeduje na Lwowskiej (no chyba zeby nie bylo miejsc) tam nie ma wifi, a na Szopena nie wiem. Moze zrobia Ci szybciej albo jakies jeszcze badania, niech robia co sie da :-)
ps tylko go tym brokatem nie uwiedz Szopena oczywiscie
Strawbelka wylaz z krzaczorow!
ps tylko go tym brokatem nie uwiedz Szopena oczywiscie
Strawbelka wylaz z krzaczorow!
marzycielka81
Fanka BB :)
Teczowa ja dostalam od razu skierowanie do szpitalna na zabieg. Bylam w 8 tygodniu ciazy. W szpitalu dostalam cytorec i jak tylko pojawily sie skurcze i krwawienie wzieli mnie na lyzeczkowanie.
Bea a moze jednak jutro bedziesz miala zabieg i wtedy moglabys isc do domu we wtorek. Co do glodu mi z nerwow nie chcialo sie jesc.
Bea a moze jednak jutro bedziesz miala zabieg i wtedy moglabys isc do domu we wtorek. Co do glodu mi z nerwow nie chcialo sie jesc.
Ale to takie bezsensu leżeć w szpitalu przez 7 dni . Smieszne to jest , jakbys nie migła przyjsc danego dnia do szpitala .
Ale to takie bezsensu leżeć w szpitalu przez 7 dni . Smieszne to jest , jakbys nie migła przyjsc danego dnia do szpitala .
Popieram. Tyym bardziej jak sie slyszy te glupie tlumaczenia...nie mozemy Pani przyjac na odzial, bo nie mamy miejsca....
Bez komentarza
Martyska30
Ja dostalam 10 chociaż ciężko było wydebic Al powiedziałam że bez niego no próbuje....mam brać od owulacji znacZy po pewności ze pękł pecherzyk...Dziewczyny, Encorton 5 mg mogę zacząć brać od pozytywnego testu? Bierze się go przez całą ciążę? Postaram się wydębić od mojej ginekolog 7 czerwca.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
marzycielka81
Bea dla mnie to tez dziwne. Ja bylam wpisana w plan zaniegow wczesniej. Moja pani dr zalatwila mi lozko i zabieg mialam tego samego dnia.
Podziel się: