reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ovli ja szew mialam zakladany o 14 i nic nie jadlam bo tam znieczulenie ogolne jest, a ze bylam w 20tym tc to chyba caly szpital pamieta jaka z glodu wnerwiona bylam :-D

O ja też byłam głodna !!! I jeszcze była pora lunchu inne jadły a mi ślinka leciała .. Jakos przetrwałam ;) .

Tobie musiało być ciężej bo z maleństwem :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie niedzielnie Dziewczęta:p

Od trzech dni czytałam Was, ale już nie pamiętam co której odpisać, więc wybaczcie ale pozwolę sobie złożyć życzenia naszej Solenizantce Nafoczce:)
Nafoczko masz rację zdrowka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka - o to najważniejsze, a reszta sama się ułoży:)

Lamio
Tak bardzo mi przykro....ale wierzę w to,że po chwili smutku, rozgoryczenia i złości podniesiesz się do dalszej walki!!!!

Postaram sie teraz byc bardziej systematyczna:)

Nafoczka tak na Szopena będę ulokowana. Wiesz może czy tam jest dostęp do Wi -fi? Jak ja będę za Wami tęsknić :(

Ovli nie jutro idę ,ale poleżęc przez 7 dni i dopiero siódmego dnia mam mieć zabieg

Brzuch już mnie boli ale paznokietki i nóg pomalowałam i o brokacie na piczy nie zapomniałam ;)

my tez bedziemy tesknic :-* niestety raczej sie nie spotkamy bo Jagudka urzeduje na Lwowskiej (no chyba zeby nie bylo miejsc) tam nie ma wifi, a na Szopena nie wiem. Moze zrobia Ci szybciej albo jakies jeszcze badania, niech robia co sie da :-)
ps tylko go tym brokatem nie uwiedz :-D Szopena oczywiscie :-D

Strawbelka wylaz z krzaczorow!

Teczowa ja dostalam od razu skierowanie do szpitalna na zabieg. Bylam w 8 tygodniu ciazy. W szpitalu dostalam cytorec i jak tylko pojawily sie skurcze i krwawienie wzieli mnie na lyzeczkowanie.
Bea a moze jednak jutro bedziesz miala zabieg i wtedy moglabys isc do domu we wtorek. Co do glodu mi z nerwow nie chcialo sie jesc.

Dziewczyny, Encorton 5 mg mogę zacząć brać od pozytywnego testu? Bierze się go przez całą ciążę? Postaram się wydębić od mojej ginekolog 7 czerwca.
Ja dostalam 10 chociaż ciężko było wydebic Al powiedziałam że bez niego no próbuje....mam brać od owulacji znacZy po pewności ze pękł pecherzyk...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry