Hej dziewczyny!
Mam do was pytanie co myślicie abym była matka zastępcza no mam taką możliwość?
ja bym nie mogla bo pokochałabym dzieciątko ponad wszystko a potem jak ktos by je adoptowal serce by mi peklo
Nafoczka, Wszystkiego Najlepszego, przede wszystkim zdrówka i żebyście wytrwali z Wiktorkiem do co najmniej końca czerwca!!!
Fondie, lekarka u której się leczę (Jerzak) nie przepisuje sterydu. Na własną rękę robiłam przeciwciała (w tym ANA) , które mogą odpowiadać za straty i wyszły wszystkie ujemne. Nawet nie mam do kogo iść po Encorton. Z badaniami stopuje, bo już na lekarzy i badania z 6 tyś wydałam i znalazłam kilka mogących wpływać. Poza tym na Clexane, Acardzie i metce nie byłam w ciąży i wierzę, że teraz się uda, jak nie to mam kolejny plan działania (Dubra).
kochana ja tylko doradzam a ty podejmujesz decyzje
mnie szkoda czasu po prostu wczesniej tez mialam podejscie takie, że sprobuje na tym czy tamtym ale nie wyszlo i mam dosc mnie po prostu szkoda czasu ja bym wziela na twoim miejsscu steryd a oczywiscie zrobisz jak chcesz i nie bede negowac twojej decyzji
zycze ci z calego serca zeby ci sie udalo.
jesli chodzi o jerzakowa ostanio byla na szczepieniu dziołszka co byla w ciazy od jerzakowej i przyszła sie szczepic u Maliny dopiero w ciazy i tak bardzo mnie ciekawi czy jej sie uda oczywiscie wczensiej kilka poroien zero dzieci.
nafoczka sto latt:*:*:*:*:*:*: ja za rok tez bede wciazy czyli bede wtoim wieku bede miec tak ja ty zobaczysz hehe
avita ja dalej @ niemam więc na pewno 27 nie ide do szpitala zadzwonie jutro i czekam na @ zeby termin ustalic.
powiem wam tak dziewczyny jak patrze na to co sie dzieje na forum to serce mnie sciska po patrzcie ...arda, teczowa, lumia martha ja , lamia ...popatrzcie ile zaszlo ile stracio i jak malo sie uchowalo i zauwazcie, że to sa dziewczyny (ktore sa w ciazy) ktore maja najproawdopodnobiej dobre mrl , agnieszka ma napewno a reszta by zlych nie miala jakby nie donosila
jest tak duzo poronien u nas ze wchodzac tutaj i patrzac co sie dzieje serce mi sie kraje
i trace nadzieje coraz bardziej, te ktore wciazy nie maja ani szczepien ani ivig ( a przeciez najpopularniejsze to) donosza na tych lekach ktore mi nie pomogly nie mam juz sil...
do tego moja mła od rana nic nie chce jesc a chce na basen isc i taka zla na nia dzis bylam ze poszli z m na basem to sie popolakalam ze widziala ta zlosc w moich oczach a przeciez chcialam dobrze bo jak nie zje to bedzie rzedzic marudzic i nero zabawy z basenu udalo sie zupe wcisnac ale musialam szybko pomidorowke robic
u nas leje od rana wiec jak wroca nie robimy dzis nic
lezymy i przytulamy zeby zastapic to poranna zlosc.