reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej dziewczyny!
Mam do was pytanie co myślicie abym była matka zastępcza no mam taką możliwość?
ja bym nie mogla bo pokochałabym dzieciątko ponad wszystko a potem jak ktos by je adoptowal serce by mi peklo:(

Nafoczka, Wszystkiego Najlepszego, przede wszystkim zdrówka i żebyście wytrwali z Wiktorkiem do co najmniej końca czerwca!!!

Fondie, lekarka u której się leczę (Jerzak) nie przepisuje sterydu. Na własną rękę robiłam przeciwciała (w tym ANA) , które mogą odpowiadać za straty i wyszły wszystkie ujemne. Nawet nie mam do kogo iść po Encorton. Z badaniami stopuje, bo już na lekarzy i badania z 6 tyś wydałam i znalazłam kilka mogących wpływać. Poza tym na Clexane, Acardzie i metce nie byłam w ciąży i wierzę, że teraz się uda, jak nie to mam kolejny plan działania (Dubra).
kochana ja tylko doradzam a ty podejmujesz decyzje:) mnie szkoda czasu po prostu wczesniej tez mialam podejscie takie, że sprobuje na tym czy tamtym ale nie wyszlo i mam dosc mnie po prostu szkoda czasu ja bym wziela na twoim miejsscu steryd a oczywiscie zrobisz jak chcesz i nie bede negowac twojej decyzji:) zycze ci z calego serca zeby ci sie udalo.
jesli chodzi o jerzakowa ostanio byla na szczepieniu dziołszka co byla w ciazy od jerzakowej i przyszła sie szczepic u Maliny dopiero w ciazy i tak bardzo mnie ciekawi czy jej sie uda oczywiscie wczensiej kilka poroien zero dzieci.
nafoczka sto latt:*:*:*:*:*:*: ja za rok tez bede wciazy czyli bede wtoim wieku bede miec tak ja ty zobaczysz hehe:):)
avita ja dalej @ niemam więc na pewno 27 nie ide do szpitala zadzwonie jutro i czekam na @ zeby termin ustalic.
powiem wam tak dziewczyny jak patrze na to co sie dzieje na forum to serce mnie sciska po patrzcie ...arda, teczowa, lumia martha ja , lamia ...popatrzcie ile zaszlo ile stracio i jak malo sie uchowalo i zauwazcie, że to sa dziewczyny (ktore sa w ciazy) ktore maja najproawdopodnobiej dobre mrl , agnieszka ma napewno a reszta by zlych nie miala jakby nie donosila:( jest tak duzo poronien u nas ze wchodzac tutaj i patrzac co sie dzieje serce mi sie kraje:( i trace nadzieje coraz bardziej, te ktore wciazy nie maja ani szczepien ani ivig ( a przeciez najpopularniejsze to) donosza na tych lekach ktore mi nie pomogly nie mam juz sil...
do tego moja mła od rana nic nie chce jesc a chce na basen isc i taka zla na nia dzis bylam ze poszli z m na basem to sie popolakalam ze widziala ta zlosc w moich oczach a przeciez chcialam dobrze bo jak nie zje to bedzie rzedzic marudzic i nero zabawy z basenu udalo sie zupe wcisnac ale musialam szybko pomidorowke robic :)
u nas leje od rana wiec jak wroca nie robimy dzis nic:)lezymy i przytulamy zeby zastapic to poranna zlosc.

U nas leje , brzydko ,zimno i chcę ,żeby tak zostało przynajmniej przez 7 dni oj będzie mi wtedy spokojnie ,ciemno i w sam raz na spanie w szpitalu ;).Ja już spakowana wkurzona na M i z zaciśniętą szczęką czekam jutra. Jeszcze mam znaleźć grupe krwi i szczepienia p/wzw ale to potem teraz czytam :p

mam jeszcze jedna prosbe podacie mi linka do metylowych form witaminy b na nasze mutacje? plissss susana strawbelka ? ktora bierze jeszcze?

Ostatnia edycja:
Witam Was dziewczyny
Czytam, ale nie włączam się, przepraszam :/ mam kanał życiowy i cholernie jestem zła
Pytałyście co postanowiłam...po środowym usg skontaktowałam się ze szpitalem. Mam czekać do wtorku na usg w szpitalu, bo jeśli nie ma krwawienia i nic mnie nie boli to oni nic zrobić nie mogą, bo "procedura" mówi, że powinno się czekać na samoistne poronienie do 14 dni! zapytałam więc co jeśli chcę mieć zabieg? kobieta mi powiedziała, że i tak leżałabym w szpitalu kilka dni, bo by czekali!!! dogadałam się, że we wtorek dadzą mi tabletki ( dają tabletki i każą iść do domu). Wiem, że to bardzo długo...
Nie złoście się, że zapytam o to bo było wałkowane po tysiąc kroć, ale błagam napiszcie mi do jakich lekarzy chodzicie. Jeśli nie chcecie tutaj to na priv, podajcie mi nazwiska. Jutro chyba umówię się do Przybycienia. Będę lecieć do Polski pod koniec maja na dłuższy czas i zamierzam uderzyć do kogoś konkretnego. Może teraz czas na wlewy i szczepienia? może tego potrzebuję....nie wiem...
Strawbelko bardzo się cieszę, że Ci się udało i mam nadzieję, że będzie idealnie
Susana objawy masz więc się nie martw :*
Nafoczka wszystkiego dobrego i zdrówka dla Was :*
Doris, Agnieszka, Fondi, Bea, Asia, Bertha , Arda :*
Lamia przykro mi kochana :/
Motylek nie wiem co Ci napisać, ale usiądź i przemyśl wszystko dłuższy czas, może porozmawiaj z kimś, bo za dużo chcesz na raz, miotasz się...

U nas leje , brzydko ,zimno i chcę ,żeby tak zostało przynajmniej przez 7 dni oj będzie mi wtedy spokojnie ,ciemno i w sam raz na spanie w szpitalu ;).Ja już spakowana wkurzona na M i z zaciśniętą szczęką czekam jutra. Jeszcze mam znaleźć grupe krwi i szczepienia p/wzw ale to potem teraz czytam :p
Beatka nie smutaj sie.
Szybko zleci.
Najwazniejsze ze Ci tam w srodku porzadki porobia i bedziesz miec zielone swiatlo na staranka:*

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

mam jeszcze jedna prosbe podacie mi linka do metylowych form witaminy b na nasze mutacje? plissss susana strawbelka ? ktora bierze jeszcze?
Fondie ja nie mam linka mi kolezanka kupowala na iherbie.
Ale ktos pisal ze sa w Polsce ze Swansona.
Dziewczyny, ja sie chyba nigdy nie naucze nie pisac posta pod postem.
Dajcie mi fory narazie, moze z czasem przestane sie zapominac.
Ale tak czytam Wasze posty i tak je przezywam, ze za kazdym razem sie zapominam:(

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem Fondie, ale jakoś mam opór przed Maliną :/
czytałam gdzieś, że szczepienia robi się z limfocytów męża, albo teścia tak? i co ten teść np musiałby jakieś badania mieć?

Do góry