u niego zaczynasz od szczepien meza a potem jesli nie jestok to od dawcy oni majaWiem Fondie, ale jakoś mam opór przed Maliną :/
czytałam gdzieś, że szczepienia robi się z limfocytów męża, albo teścia tak? i co ten teść np musiałby jakieś badania mieć?
reklama
dziekuje wszystkim za zyczenia i ja i moj Wikus :-*
Beatka u Ciebie pada? niemozliwe u mnie tez a na 40tke jeszcze wpadniesz, spoko nie dzis to za 6lat
a gdzie do szpitala idziesz? jutro, tak?
Sus ciocia byla i choc to nie ty to jakos Karol sobie to pokladal :-*
Teczowa zaraz postaram sie tu Kwiatuszka sciagnac zeby Ci cos o szczepieniach napisala od P.
Doris ja di czytania tez nie mam weny ale krzyzwoki lykam jak jak jak.. nospe obecnie czyli prawie z zamknietymi oczami
Marzycielko, u nas nie ma dolow, my wszystkie zasypujemy, czasem tylko zeby krzaki posadzic ;-)
Motylku to jest watek raczej dla tych co chca miec swoje dzieci ale jesli pytasz to odpowiem: rodziny nie plecam, mam w najblizszej rodzinie taki przypadek i wszystko zalezy na jakich rodzicow trafisz bo mimi wszystko to oni decyduja o dziecku lub czasem sad, ty nie masz nic do gadania
Beatka u Ciebie pada? niemozliwe u mnie tez a na 40tke jeszcze wpadniesz, spoko nie dzis to za 6lat
a gdzie do szpitala idziesz? jutro, tak?
Sus ciocia byla i choc to nie ty to jakos Karol sobie to pokladal :-*
Teczowa zaraz postaram sie tu Kwiatuszka sciagnac zeby Ci cos o szczepieniach napisala od P.
Doris ja di czytania tez nie mam weny ale krzyzwoki lykam jak jak jak.. nospe obecnie czyli prawie z zamknietymi oczami
Marzycielko, u nas nie ma dolow, my wszystkie zasypujemy, czasem tylko zeby krzaki posadzic ;-)
Motylku to jest watek raczej dla tych co chca miec swoje dzieci ale jesli pytasz to odpowiem: rodziny nie plecam, mam w najblizszej rodzinie taki przypadek i wszystko zalezy na jakich rodzicow trafisz bo mimi wszystko to oni decyduja o dziecku lub czasem sad, ty nie masz nic do gadania
nie wez od 20 dc albo po miesiaczceDziewczyny, Encorton 5 mg mogę zacząć brać od pozytywnego testu? Bierze się go przez całą ciążę? Postaram się wydębić od mojej ginekolog 7 czerwca.
Martyska30
Fanka BB :)
Ja miałam to samo...raz dodatni A po 3 miesiącach powtórka i ujemny. ...2 razy jak wyjdzie dodatni to wtedy wiarygodne jest dopieroMarzyvielka, ja mialam antykoagulqnt tocznia dodatni wiec robilam ppwtorke po ilustam tygodniach i koniecznie w innym lab - negatyw. Smigaj do lekarza!
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
dziewczyny PRZEPRASZAM, ze znow o to samo pisze ale zastanwiam sie nad czyms skoro mam mutacje niby ta lagodna hetero a129c i biore tylko witaminy bcomplex i witamine 5mg kwasuz wyklego na wlasna reke biore 2mg kwasu metylowego to jak dodam b12 i b6 1x dziennie metylowgo to bede max obstawiona ?
Fondie ja biorę Link do: Methyl Folate (5-MTHF) Nutrilabo
oraz Link do: Methylcobalamin Liquid Nutrilabo
asia jeśli chcesz brać encorton to polecam brać od razu 10mg, 5mg to strasznie mało. Ja brałam od 9dnia cyklu, przestałam brać w poniedziałek, nie bierze się sterydu całą ciążę
oraz Link do: Methylcobalamin Liquid Nutrilabo
asia jeśli chcesz brać encorton to polecam brać od razu 10mg, 5mg to strasznie mało. Ja brałam od 9dnia cyklu, przestałam brać w poniedziałek, nie bierze się sterydu całą ciążę
reklama
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Teczowa napisalm Ci priv
Podziel się: