reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
dziekuje wszystkim za zyczenia i ja i moj Wikus :-*

Beatka u Ciebie pada? niemozliwe u mnie tez :-D a na 40tke jeszcze wpadniesz, spoko nie dzis to za 6lat :-D :-D
a gdzie do szpitala idziesz? jutro, tak?

Sus ciocia byla i choc to nie ty to jakos Karol sobie to pokladal :-*

Teczowa zaraz postaram sie tu Kwiatuszka sciagnac zeby Ci cos o szczepieniach napisala od P.

Doris ja di czytania tez nie mam weny ale krzyzwoki lykam jak jak jak.. nospe obecnie czyli prawie z zamknietymi oczami

Marzycielko, u nas nie ma dolow, my wszystkie zasypujemy, czasem tylko zeby krzaki posadzic ;-)

Motylku to jest watek raczej dla tych co chca miec swoje dzieci ale jesli pytasz to odpowiem: rodziny nie plecam, mam w najblizszej rodzinie taki przypadek i wszystko zalezy na jakich rodzicow trafisz bo mimi wszystko to oni decyduja o dziecku lub czasem sad, ty nie masz nic do gadania

Dziewczyny, Encorton 5 mg mogę zacząć brać od pozytywnego testu? Bierze się go przez całą ciążę? Postaram się wydębić od mojej ginekolog 7 czerwca.

dziewczyny PRZEPRASZAM, ze znow o to samo pisze ale zastanwiam sie nad czyms skoro mam mutacje niby ta lagodna hetero a129c i biore tylko witaminy bcomplex i witamine 5mg kwasuz wyklego na wlasna reke biore 2mg kwasu metylowego to jak dodam b12 i b6 1x dziennie metylowgo to bede max obstawiona ?

reklama
Do góry