reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
dziewczyny PRZEPRASZAM, ze znow o to samo pisze ale zastanwiam sie nad czyms skoro mam mutacje niby ta lagodna hetero a129c i biore tylko witaminy bcomplex i witamine 5mg kwasuz wyklego na wlasna reke biore 2mg kwasu metylowego to jak dodam b12 i b6 1x dziennie metylowgo to bede max obstawiona ?

To może lepiej same metyle? 0,2 metylowego kwasu to bardzo mało. Choć przy hetero jest mniej uposledzona metylacja.

Dziewczynki skoro już metyle zostały wywołane to powiedzcie mi jakie macie dawki i ile łykacie. Ja chyba przeginam troche bo tak B6 25 mg 1x1, B12 5 mg 1x1, kwas 800 mcg 1x1 to metyle do tego D3 2000j.m, femibion a malina zalecił mi tylko acidum folicum 5 mg i b complex i to też nieraz biore. Doradźci mi czy tak to zostawić czy coś zmienić??:hmm:

Dziewczynki skoro już metyle zostały wywołane to powiedzcie mi jakie macie dawki i ile łykacie. Ja chyba przeginam troche bo tak B6 25 mg 1x1, B12 5 mg 1x1, kwas 800 mcg 1x1 to metyle do tego D3 2000j.m, femibion a malina zalecił mi tylko acidum folicum 5 mg i b complex i to też nieraz biore. Doradźci mi czy tak to zostawić czy coś zmienić??:hmm:

B12 1 mg, B6 50 mg x 2 i kwas foliowy 800 mcg. Dziewczyny biorą 3x b6 takie dawki jak ja z iherb. I vitrum d3 forte 2000j.
Zależy jak czujesz się na tych dawkach.

Chyba słoneczko wyszło, bo takie czystki na forum :-)

Tęczowa identycznie było u mnie też musiałam czekać tydzień bo nie krwawiłam . U mnie było tak jesli przez tydzien czasu nie zacznę krwawić to miałam już zabieg zarezerwowany na 8 dzień od poronienia a jakbym zaczęła krwawić w ciagu tygodnia to miałam od razu przyjechać na IP do szpitala i od razu mnie wzięli . To był najgorszy tydzien w moim życiu , te czekanie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Tęczowa identycznie było u mnie też musiałam czekać tydzień bo nie krwawiłam . U mnie było tak jesli przez tydzien czasu nie zacznę krwawić to miałam już zabieg zarezerwowany na 8 dzień od poronienia a jakbym zaczęła krwawić w ciagu tygodnia to miałam od razu przyjechać na IP do szpitala i od razu mnie wzięli . To był najgorszy tydzien w moim życiu .

u mnie też nie najlepszy :/

B12 1 mg, B6 50 mg x 2 i kwas foliowy 800 mcg. Dziewczyny biorą 3x b6 takie dawki jak ja z iherb. I vitrum d3 forte 2000j.
Zależy jak czujesz się na tych dawkach.

Chyba słoneczko wyszło, bo takie czystki na forum :-)

Zwiększe B6 :)
Nie wiem jeszcze czy brać ten acidum 5 mg?

A lekarze rozmawiają o metylach. Ja się nie spotkałam zawsze zwykłe formy - ale może ja trafiam na takich co nic nie wiedzą o metylach!?

Beatka u Ciebie pada? niemozliwe u mnie tez :-D a na 40tke jeszcze wpadniesz, spoko nie dzis to za 6lat :-D :-D
a gdzie do szpitala idziesz? jutro, tak?

Asiek ale wtopa z tą czterdziestką :p Skąd mi się to wzięło ?! Zaproszenie przyjmuję heh ;)

Jutro,jutro mam być na 7 rano , na czczo ciekawe po co ale kanapki sobie zrobie bo zgłodnieje zaraz :p Idę na Bacha nie na Szopena jakbyś chciała to zarezerwuję Ci łóżko jak pogadasz z Jadźką ;)

Tęczowa trzymaj się.Ja chodzę jak Nafoczka do dr.Przybycień wizyte mam w maju zobaczę co powie na moje widzi mi sie z histeroskopią i laparoskopią :p No i będę chciała już jakąś rozpiskę leków na starania.

reklama
Asiek ale wtopa z tą czterdziestką :p Skąd mi się to wzięło ?! Zaproszenie przyjmuję heh ;)

Jutro,jutro mam być na 7 rano , na czczo ciekawe po co ale kanapki sobie zrobie bo zgłodnieje zaraz :p Idę na Bacha nie na Szopena jakbyś chciała to zarezerwuję Ci łóżko jak pogadasz z Jadźką ;)

Tęczowa trzymaj się.Ja chodzę jak Nafoczka do dr.Przybycień wizyte mam w maju zobaczę co powie na moje widzi mi sie z histeroskopią i laparoskopią :p No i będę chciała już jakąś rozpiskę leków na starania.

A masz miec jutro juz tą operacje ?
No trzeba by na czczo poniewaz to jest pod narkozą i zebyś nie wymiotowała jak się obudzisz i ogólne żołądek musi być pusty ja to nawet wody nie mogłam pić już od 24 w nocy a na 7:30 do szpitala a na zabieg zawsze czekałam z kilka godzin to taka głodna byłam i kroplówkę miałam zebym się nie odwodniła . Nie jedz po kryjomu ;)

Do góry