reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jeśli nie macie opcji z aparatem na androidzie, to macie spinacz biurowy, klikacie na niego i wybieracie opcję 'wybierz z galerii' :) i jak się załaduje to zatwierdzacie :(

Ostatnia edycja:
reklama
Dobrze już dobrze.. jak tak długo czekałyście to teraz długo poczytacie, tylko uważnie bo odpytam ;)))

Po pierwsze:
mam 4 mm szczęścia, usytuowane 1/3 górnej, tylnej jemie macicy-ponoć dobrze. „Trudno, chłopiec”-patrz pkt dwa ;)) Dodatkowo dostałam zastrzyki podskórne z prolutexu na lepszy rozwój ciąży (nota bene okropnie drogie 21szy 500) ale dam na wszystko co może pomóc.
Patrząc na moje wyniki (insuline i wcześniejsze) i ciągly kaszel usłyszałam: ŻADNYCH STERYDÓW!!! Bo mnie za ucho wyprowadzi następnym razem- i tu mam największy zgryz. Reszta opisywanych wcześniej leków pozostaje bez zmian.
Żel na endo nadal mam brac bo liche 11,5 mm i colostrum też.

Po drugie: dlaczego „Trudno chłopiec”
Nie raz wam już pisałam jak to doktorek ma specyficzne poczucie humoru, pamiętacie? Jak po udrażnianiu jajowodów kazal mi wracać do domu z rurką i wpuszczać przez rurke żołnierzyki? Albo jak mi odpowiedział, ze sex już był to zostaje mi tylko Drugs & Rock & Roll?
Otóż i tym razem nie obyło się bez wkręcania ;)
„Trudno, chłopiec- bo to bardzo delikatna płeć, wymaga pieszczot, głaskania, dbania o nich, sexu i podawania piwa podczas meczu…itd.itp. po wykładzie padłam z krzesła ;)))

Kolejna wizyta u niego za 3 tyg.

PS Ewcia oczywiście, że powiedziałam o tobie i o Cycusiu- mowił, że mówił, że będzie łobuz i seksoholik!

Eperanza ja rodzilam SN, nie nameczyłam się bo 35 min druga faza ale dla mnie wielkie wsparcie stanowił mąż- wiem, ze każdy ma swoje zdanie. Ja jako nagminny pieszczoch bez niego bym nie dała rady- choc pewnie bym musiala ;)

Nafoczka, no pieknie :) gratulacje serdeczne! Widze, ze trafil Ci sie doktorek z poczuciem humoru hehe. Czyli sterydow nie dostalas i walczysz naturalnie :) no prawie sadzac po stopce hehe.

Czarna mala, sam wyglad bioder nie swiadczy o trudnosciach w porodzenie. Znam babki kompletnie bez bioder, ktore rodzily od reki. No i znam takie o duzych biodrach, wydawaloby sie idealnych to rodzenia - po dlugich meczarniach bylo cc.

Nafoczunia ale sie ciesze:*

Mi tez wczoraj wypadla wizyta. Dzidziol wazy 190gr, wszystko wyglada w porzadku ale...szyjka 32mm. Ostatnio miala 34 wiec tez nie szal. Dr twierdzi, ze nie ma powodow do zmartwien bo zamknieta a te 2 mm to granica bledu pomiarowego itp ale mi to nie daje spokoju. 1 grudnia mam polowkowe to posprawdzam jeszcze u innej pani dr i zapytam o opinie. Co myslicie? Martwie sie:(

Nafoczko bardzo bardzo się cieszę! A ja jednak obstawiam dziewczynkę ;) na kiedy termin? Coś wiadomo czy na razie czekamy na serduszko?
Portia 2 mm to faktycznie granice błędu. U mnie pomiary roznily się nawet o 5 mm. Na razie nie stresuj się tylko oszczędzaj. A na polowkowym sprawdź dokładnie, bo może lepszy sprzęt będzie dostępny ;)

reklama
Jedyny akceptowalny smok ;)

Załączniki

• 1447495449902.jpg
    1447495449902.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 79
Do góry