reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Enya, Iris cudowne macie Gwiazdki ;*
ja nie marze o płci.. przede mną długa droga, na pewno to znacie. Jestem pełna wiary bo należę raczej do optymistek ale strach się wkrada miedzy wiersze... teraz czekamy na kropkę z serduszkiem- co oczywiście w moim przypadku nie jest jeszcze wyznacznikiem, bo zawsze mialam ale wydaje mi się że już wiecej nie jestem w stanie zrobić- tylko czekać i modlić się.
Przed kolejnym badaniem mam zrobić d-dimery i powtórzyć progesteron
dziś czuje się dobrze i szlak mnie trafia :)
Co ze sterydem, nie wiem :( bardzo ufam temu lekarzowi, zresztą jak on powtarza "jest od robienia dzieci, z nie kasy" i innych pacjentek nie ma, robi tylko to.. wciąż myśle, ale chyba zaczne zmiejszać dawke i odstawie jak sie skończy- jak twierdzi, że moze mi zrobić wiecej szkody niż pożytku... nie wiem :(

mała czarna ;) lekarz jest z Kraków/Tarnów

Susana ja @ dostawalam po trzech dniach od odstawienia progesteronu

Doris na endomertium mam żel estreva, myśle że nie zaszkodzi a "domek" musi być z dobrym fundamentem ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Nafoczka z tą szkodą to nie zgodziłabym się z lekarzem bo mnóstwo nas brało sterydy, ja też i mamy zdrowe dzieci; ) Ja w ogóle widzę że Basia rozwija się lepiej niż moja starsza ...

wiem Enya dlatego to dla mnie takie trudne?!

a wit. D3 mam 50,60 wiec jest git ;) pozostaje tylko dieta na walke z insuliną

Ostatnia edycja:
enya, iris, piękne macie dzieciaki :) No to jeszcze po jednym ;)

susana, ja mam brać Dupka od 3 dnia po owu przez 10 dni, potem beta i odstawiam jeśli nie jestem w ciąży. Nie ma tak, że celuję w swoją normalną długość cyklu. Dlatego zawsze mam @ nieco później jak biorę wspomagacze. A na test jeszcze za wczesnie więc nie wariuj i nie odstawiaj leków. A co do testów - byłam dziś w rossmanie i chciałam kupić czułość 10. Ale kurde u nas nie ma takich więc wzięłam 25.

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi.Pierwszy raz się wspomagam dupfastonem i dlatego nie wiedziałam .Normalnie powinnam @ dostać
we wtorek i dopiero wtedy pójdę na betę.Ostatnio jaj byłam w ciąży to zwykły test wyszedł mi dopiero 2 dni po terminie spodziewanej @.Wcześniejsze bybyłz jedną kreską.Myślę że przez póżne owu.

Arda faktycznie te testy w rosmanie to czułość 25. No ale chciałam spróbiwać oczywiście dzisiaj bo może akurat by wyszedł.Nie stresuję się jakoś bardzo bo mam jeszcze trochę czasu.Cyce strasznie mnie bolą jak nigdy .Może to dobry znak ,a może to od przyjmowanego dupka progesteron mi się zwiększył i dlatego bolą .A jak u ciebie?

U mnie podobnie, drażliwe i większe piersi - ale to akurat w związku z progesteronem, nie biorę tego za dobry objaw. Mam tylko takie lekko okresowe uczucie w podbrzuszu chwilami od 2-3dni. Także albo mi się zbiera na @ albo coś się tam gnieździ ;) Obie wersje jednakowo prawdopodobne :p Ja mam ochotę zrobić test w środe, będzie 10dpo i 7 dzień prania dupka. W zasadzie powinnam grzecznie poczekać do piatku, bo tak czy tak zrobię betę...

Dziewczyny- coś niedobrego się ze mną dzieje. Zemdlalam w kuchni. Od 9 kręci mi się w głowie, bierze mnie na wymioty i okropnie boli mnie głowa. Nie jestem w stanie ustach sama na nogach. Nawet czytanie sprawia mi trudnosc

reklama
Jeżeli zawroty głowy nie ustaną i będą silne to musi cię ktoś zawieżć na pogotowie.Lepiej niech lekarz cię zbada

Do góry