reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczka
:-):-):-):-)

Dziewczyny, tak piszecie o wspomagaczach, to i ja dodam coś od siebie...
Ja biorę mleczko pszczele. Dowiedziałam się przypadkiem jak byłam w zielarskim. Jak już pisałam starali,smy się kilka miesięcy, i tak postanowiłam, ze spróbuje i co , się udało jak zacząłam brać to był mój ostatni okres, w następnym cyklu sie udało. Nie wiem na ile to była zasługa owego mleczka., ale teraz też zakupiłam i zobaczymy:) oczywiście oprócz tego biorę inofem:)

pozdrawiam Was serdecznie:-)

nafoczka, :D

susana, ja tez się muszę uzbroić, ale jakoś śmiałości mi brakuje ;)

lumia, też słyszałam, że mleczko bardzo korzystnie wpływa na płodność. Spróbować nie zaszkodzi :)

Esperanza ja nie zdążyłam odstawić nawet acardu bo urodziłam w 35t i urodziłam SN bez powikłań:) Ja porównując pierwszą CC z drugim porodem SN uważam że natura to jednak natura i jestem szczęśliwa że nie dałam się pokroić; )
Lumia ja miałam IUI i w sumie do końca nie wiem czy mam z tego Basieńkę czy udało się naturalnie bo działalismy przed. Ale ją mam:)

Nafoczka ale super, szczęśliwe będą te święta, oj tak:)

reklama
Do góry