reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Iris masz taką śliczną niunię że powinnaś mieć ich więcej .

Nafoczka super!!!!! tylko prosimy o więcej informacji
Który tydzień
Co ze sterydem odstawiasz?
4 mm zarodek już?

reklama
Ja dzisiaj robiłam rano test 23 dc około 7 dpo oczywiście jedna krecha .Kiedy się odstawia duphaston jeżeli mam cykle 26 dni?

Nafoczka świetne wieści ale właśnie co ze sterydem? Odstawisz czy będziesz brać w tajemnicy?
Susana 7dpo to tak niekoniecznie Ci wyjdzie test. Mnie najwcześniej cień cienia wychodził w 8-9 dpo i to nie każdy. Kupowałam testy o czułości 10 bo te sklepowe mają czułość 25. Wiec jak dla mnie to nie odstawiaj dupka.

Iris jakie urocze dzieciątko, muszę się zapatrzeć :D

susana mnie mówili, że 10dpo test i jak jedna kreska to Dupka odrzucamy, ale ja cykle mam 31-32 dniowe i późną owu, więc Dupek obsuwa mi przeważnie termin @

A to moja Basieńka, moje szczęście:)

Załączniki

• 1447498328602.jpg
    1447498328602.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 58
Nafoczka - super! Gratulacje:) teraz musi byc dobrze:)
Iris- przepiękna masz córkę:))
Susana- duphaston bierze sie przez 10 dni. Ja na wszelki wypadek robiłam bete, zeby wiedIec czy odstawiać czy nie.

reklama
Tak, jak dziecko się rodzi zako****esz się momentalnie - nieważne jaka jest płeć. Tak to już jest ..... Ja jestem szczęśliwa że mam moje dwie córy bo nie musze wiele rzeczy kupować i w ogóle biorąc pod uwagę różnice wieku będzie im się łatwiej dogadać; ) Ale jeśli miałabym trzeci raz rodzić to chciałabym tym razem syna hehe :) Bo 4 kobiety pod jednym dachem to trochę przesyt:)

Do góry