reklama
enya81
Fanka BB :)
Nafoczka świetne wieści ale właśnie co ze sterydem? Odstawisz czy będziesz brać w tajemnicy?
Susana 7dpo to tak niekoniecznie Ci wyjdzie test. Mnie najwcześniej cień cienia wychodził w 8-9 dpo i to nie każdy. Kupowałam testy o czułości 10 bo te sklepowe mają czułość 25. Wiec jak dla mnie to nie odstawiaj dupka.
Susana 7dpo to tak niekoniecznie Ci wyjdzie test. Mnie najwcześniej cień cienia wychodził w 8-9 dpo i to nie każdy. Kupowałam testy o czułości 10 bo te sklepowe mają czułość 25. Wiec jak dla mnie to nie odstawiaj dupka.
czarna_mala
Iris jakie urocze dzieciątko, muszę się zapatrzeć
susana mnie mówili, że 10dpo test i jak jedna kreska to Dupka odrzucamy, ale ja cykle mam 31-32 dniowe i późną owu, więc Dupek obsuwa mi przeważnie termin @
susana mnie mówili, że 10dpo test i jak jedna kreska to Dupka odrzucamy, ale ja cykle mam 31-32 dniowe i późną owu, więc Dupek obsuwa mi przeważnie termin @
enya81
czarna_mala
Śliczna Basieńka enya [emoji7]
enya81
czarna_mala
Cudna jest enya ta Wasza Basieńka
kiedyś marzyłam o synu, potem o bliźniakach, później o córce, a teraz już mi wsio jedno byle zdrowe i donoszone...
kiedyś marzyłam o synu, potem o bliźniakach, później o córce, a teraz już mi wsio jedno byle zdrowe i donoszone...
reklama
enya81
Tak, jak dziecko się rodzi zako****esz się momentalnie - nieważne jaka jest płeć. Tak to już jest ..... Ja jestem szczęśliwa że mam moje dwie córy bo nie musze wiele rzeczy kupować i w ogóle biorąc pod uwagę różnice wieku będzie im się łatwiej dogadać; ) Ale jeśli miałabym trzeci raz rodzić to chciałabym tym razem syna hehe Bo 4 kobiety pod jednym dachem to trochę przesyt
Podziel się: