reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Doris - ja mialam wiecej sterydu i na początku TONY progesteronu: Dupek 3x2, Lutka 2x 200 mg i zastrzyki Prolutex. Tak mi zlecali lekarze, ale to kwestia indywidualna myślę. Acard odstawilam szybko z powodu krwawień i już do niego nie wracam. Najważniejsze, że bralas steryd i heparyne myślę. Może ta heparyna od owu właśnie pomogła w poprawnej implementacji? Tak czy owak ogromnie się cieszę, ale i dużo siły życzę w oczekiwaniu na serduszko. Na świeżo pamiętam ten stres! Dużo bobo-fluidow wysylam!

reklama
Doris zaciskam kciuki z całych sił. Większość z mas brało clexane 0,4 i acard. Jesli są plamienia acard sie odstawia bieze sie sam clexane. Minus tych zestawów jest taki ze często robią sie krwiaki lub plamienia bo szyjka i wejście jest bardzo ukrwione i jak sie wkłada lutke to można sie zranić

Ewcia kochanie zaciskam kciuki z całych sił

Zula witaj ja w pracy od pol roku dzieci mi rosną ja sie starzeje ;) najgorzej po nocnych zmianach bo nie mam kiedy sie odespać. I najlepszego dla roczniakow :*a pamietam jak pisałaś ze sie nie udaje ;)

Pozdrawiam każda z osobna i trzymie za Każda mega kciuki

Doris super wiadomosci&&& tak jak radza dziewczyny dolozylabym acard, zwlaszcza, ze clexane masz 0,2.

Nafoczka &&&&&&&& za testowanie! Przesylam tony fluidkow.

Dziewczyny byłam dzisiaj na usg.Chciałam zrobić monitoring owu żeby zobaczyć czy wszystko ok.No i dzisiaj jest 14 dzień cyklu.
Pęcherzyk jeszcze nie pękł.Tylko jakiś mały taki mi się wydaje na ten 14 dzień bo ma 18 mm.Co dziwne ból owulacyjny miałam wczoraj i myślałam że jest wtedy jak pęcherzyk pęka i płyn się wylewa.A to wcale nie prawda bo mój jeszcze nie pękł
o.No i co myślicie dziewczyny o tym?
Jakie wielkości mają wasze pęcherzyki.Może z moimi jest coś nie tak i dlatego te poronienia?

tez tak mialam podobnie w piatek mialam 12 dc i mialam 19mm w poniedzialek juz pekl a w niedziele bolal janik jakby dopiero co rosl ale na szczescie w poniedzialek juz go nie bylo. Jak juz nic nie czuje i nie boli tzn ze po owulacji u mnie chyba:)

Dziewczyny, rozmawiałam z ginem. Jutro jadę po receptę na duphaston, acardm encorton i clexane. Mam koniecznie brać 0,4 a ja brałam do wczoraj 0,2, bo dziś zrobiłam dwa zastrzyki i wyszło 0,4.
Mam nadzieję, że będzie dobrze. W sobotę powtarzam betę. Oby tylko jakoś dotrwać do tej soboty

Ostatnia edycja:
Doris acard bez recepty kupisz .75 mg
Fondie mam nadzieję że ten pęcherzyk urośnie i do jutra mi pęknie.To u ciebie też staranka były w tym cyklu?

Ostatnia edycja:
Witajcie Doris cudne wieści gratuluję i oby dalej szlo tak pięknie&&&&&&
Właśnie wróciłam ze szczepienia powtorka 3 grudnia. Muszę jeszcze z D ustalić kiedy się do niego zgłosić bo liczę że w grudniu rozpoczynamy starania - jutro dzwonię bo nie wirm ile po długim szczepieniu trzeba odczekać. ..

Susana szczepienie trwa dosyć krótko. Pobierają od męża 100 ml krwi. Potem z tego robią koncentrat i po ok 2 godzinach podają mi 2 ml podskórnie.

reklama
Do góry