reklama
Doris moje najszczersze gratulacje... Bardzo sie cieszę z bety !
Nafoczka cały czas zaciskam za Ciebie kciuki, jestem pewna ze zaskoczysz na naturalsie... Życzę Ci tego z całego serca i juz nie mogę doczekać sie tego najbliższego testu
Esperanza kochaniutka za Ciebie zaciskam szczególnie mocno...
Sciskam rownież brzuchatki na finiszu i te przed polowkowymi a straczkaom życzę mężów bez bólów głowy
Czarna-mała ja jestem szczęśliwym przypadkiem od dr Jacka Wilczynskiego przyjmuje w Łodzi na leszczyńskiej i właśnie dzięki niemu moja 4 ciaza zakończyła sie sukcesem ( swoją droga bardzo charakterny ten mój synuś...)
Zulka buziaki za Twoich roczniaczkow
Misiejek melduj sie co tam Słońce u Ciebie...
Nafoczka cały czas zaciskam za Ciebie kciuki, jestem pewna ze zaskoczysz na naturalsie... Życzę Ci tego z całego serca i juz nie mogę doczekać sie tego najbliższego testu
Esperanza kochaniutka za Ciebie zaciskam szczególnie mocno...
Sciskam rownież brzuchatki na finiszu i te przed polowkowymi a straczkaom życzę mężów bez bólów głowy
Czarna-mała ja jestem szczęśliwym przypadkiem od dr Jacka Wilczynskiego przyjmuje w Łodzi na leszczyńskiej i właśnie dzięki niemu moja 4 ciaza zakończyła sie sukcesem ( swoją droga bardzo charakterny ten mój synuś...)
Zulka buziaki za Twoich roczniaczkow
Misiejek melduj sie co tam Słońce u Ciebie...
Esperanza86
Fanka BB :)
Alusia Kochana dziękuję z całego serducha i super, że wpadłaś! Napisz co u Was? Jak się czujesz i jak się ma Twój maluszek charakterny!?
trzymać kciuki i nie puszczać, a jak wam rąk braknie to od chłopa pożyczyć!!!
fondie:
iHerb.com - Vitamins, Supplements & Natural Health Products
buzioczki wariotki ;*
fondie:
iHerb.com - Vitamins, Supplements & Natural Health Products
buzioczki wariotki ;*
Ostatnia edycja:
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dziewczyny dziękuję za kciuki!!! Jesteście Kochane. Jutro powtarzam betę. Ogólnie czuję się kiepsko, jestem mega zmęczona, bolą mnie piersi, mdli mnie, lekko boli mnie brzuch, najchętniej to bym spała cały czas. Ledwo dałam radę dziś w pracy.
A jak tylko poczuję się lepiej (tak jak teraz) to od razu wariuję, że pewnie coś nie tak. Jak mi niedobrze to wiem, że z dzidzią ok ale męczy mnie to złe samopoczucie, jak poczuję się lepiej to też źle.
Jak to wytrzymać????
A jak tylko poczuję się lepiej (tak jak teraz) to od razu wariuję, że pewnie coś nie tak. Jak mi niedobrze to wiem, że z dzidzią ok ale męczy mnie to złe samopoczucie, jak poczuję się lepiej to też źle.
Jak to wytrzymać????
reklama
Podziel się: