reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Doris gratuluję wyniku bety na pewno na usg będzie już pęcherzyk
Doris gratulacje jestem w super szoku jestesmy z toba nie stresuj sie just relax !!!!! Nic nie posałaś , że robisz betę albo ja nie doczytałam !!!
Ja dzisiaj też dowiedziałam się o ciązy ale nie mojej , moja szwagierka wysłała mi dzisiaj zd usg jest w 10 tyg ciązy . Myślałam ze przyjmę to raczej gorzej ale jest ok to nie jest jej wina a wiem że dobrze mi życzy . Cieszę sie razem z nią
Ja dzisiaj też dowiedziałam się o ciązy ale nie mojej , moja szwagierka wysłała mi dzisiaj zd usg jest w 10 tyg ciązy . Myślałam ze przyjmę to raczej gorzej ale jest ok to nie jest jej wina a wiem że dobrze mi życzy . Cieszę sie razem z nią
czarna_mala
Dziewczyny, co możecie powiedzieć mi o tym Wilczyńskim? Jakiś lekarz szukający przyczyny czy też ma swoje koniki jak dr J? Kurcze zależy mi na odpowiednim wyborze, bo młodsza niż teraz nigdy nie będę nie chciałabym tracić czasu i kasy na kogoś, kto będzie miał mnie w poważaniu. Czy którejś z Was udało się u tego doktora?
plastulinka
A gdzie przyjmuje Wilczyński?
Na mnie dubrawski zrobił dobre wrażenie. Zapłaciłam 250zl za wizytę która trwała 1h 15min. Do yego mialam dokladne USG piersi i narzadow wewnetrznych. Jerzakowa bierze 300 zl za 10 min wizyty i nawet nie zbada ginekoogicznie
Na mnie dubrawski zrobił dobre wrażenie. Zapłaciłam 250zl za wizytę która trwała 1h 15min. Do yego mialam dokladne USG piersi i narzadow wewnetrznych. Jerzakowa bierze 300 zl za 10 min wizyty i nawet nie zbada ginekoogicznie
czarna_mala
Jeśli dobrze wyszukałam to w Łodzi przyjmuje o doktorze D się nie wypowiem, bo nie miałam styczności, a co do dr J to się w pełni zgadzam. Wiecie co, czuję do niej żalA gdzie przyjmuje Wilczyński?
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Tak, potrzebuje clexane. Dzwinilam do gina, ma oddzwonic po 16
Mam w domu clexane ale 0,2. Biorę od pozytywnego testu.
Nie pisałam nic o testowaniu, bo wiecie moja ostatnia beta na tym samym etapie tylko 25 była, wcześniej niewiele więcej wiec musiałam najpierw sprawdzić betę i przyrost po 48 h. Jak zobaczyłam przedwczoraj wynik 916 to mało nie padłam. Przecież to był dopiero 15 dpo.
Tak bym chciała żeby się udało i tak bardzo się boję!!!!!!!
Mam w domu clexane ale 0,2. Biorę od pozytywnego testu.
Nie pisałam nic o testowaniu, bo wiecie moja ostatnia beta na tym samym etapie tylko 25 była, wcześniej niewiele więcej wiec musiałam najpierw sprawdzić betę i przyrost po 48 h. Jak zobaczyłam przedwczoraj wynik 916 to mało nie padłam. Przecież to był dopiero 15 dpo.
Tak bym chciała żeby się udało i tak bardzo się boję!!!!!!!
Ostatnia edycja:
reklama
Esperanza86
Doris - ja rozumiem, że nie pisałaś o pierwszej becie. Uważam, że teraz przyrost jest super! Trzymam kciuki z całych sił! Ile brałaś tym razem encortonu? I Clexane od owu czy od bety?
Julia i Ewcia - wielokrotnie już był tu wklejany ten link: MTHFR homozygota - Trudna ciąża - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl ja na podstawie tego forum zdecydowałam się na metylowane formy witamin, ale nie przestraszcie się, bo dziewczyny tam znacznie gorzej podchodzą do mutacji niż my tutaj. Trzeba podejść do tego z dystansem.
A do Wiczyńskiego chyba chodziła Barbinka i pozytywnie się o Nim wypowiadała.
Julia i Ewcia - wielokrotnie już był tu wklejany ten link: MTHFR homozygota - Trudna ciąża - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl ja na podstawie tego forum zdecydowałam się na metylowane formy witamin, ale nie przestraszcie się, bo dziewczyny tam znacznie gorzej podchodzą do mutacji niż my tutaj. Trzeba podejść do tego z dystansem.
A do Wiczyńskiego chyba chodziła Barbinka i pozytywnie się o Nim wypowiadała.
Podziel się: