reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Zula a Ty kiedy bedziesz robiła bete ??, jak tam w ogole inne sprawy, unormowało sie juz z pracą ?
Enya to trzymam kciuki żeby te objawy zwiastowały mała fasolkę :-)

Ja tam tez nie narzekam na zwykłe testy, do tej pory nigdy mnie nie zawiodły,
i tez zawsze wczesniej juz cos było widac, w ostatniej ciaży, leciutka kreseczka pokazała sie juz chyba 8 dni po zapłodnieniu!!!

Truskawka masz racje, teraz Ty i dziecko jestescie najwazniejsi :-),
jeszcze jak masz tak niekorzystną prace zmianowa, to nie ma co sie meczyc, teraz musisz sie dobrze wysypiac ;-)

Katarina no ja jestem jak najbardziej za szczepionkami, moze i maja skutki uboczne, ale co by nie gadac, to jednak to hamowanie mi sie podniosło...
a jeśli chodzi o same szczepionki , nie powiem żeby były przyjemne, kilka dni po mozna odczuwac ból rąk i swędzonki, ale da sie przeżyc :-)

reklama
Dziewczyny mam na zbyciu 2 ampułki fragmin 0,2.
edit Clexane nieaktualne muszę dać mojej mamie.Przepraszam za zamieszanie
Ja aktualnie używam 60mg, bo się nam udało po raz 8 i jestem w ciąży jakimś cudem.Nikt nie umie tego wytłumaczyć, jak to możliwe a jednak sie udało.JAk sie nie planuje to wychodzi.Jest cięzko bo leże, plamie, krwawie, ale jakoś leci.Zażywam clexane 60 duphaston 3x1 folik 5mg magnez forte i nospe.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kaira Gratulacje!!!!, tak najczesciej jest , jak sie człowiek przestaje spinac, to zwykle wychodzi :-),
Odpoczywaj i dawaj znac co u Ciebie, trzymam kciuki za Ciebie i dzieciątko ;-), a który to tydzień ?

misiejek począteczek pare dni po 7 tyg,dowiem sie w srode który dokładnie, bo u mnie to trudno wyczuć.U mnie to najorsze tygodnie byle do 32

kaira - gratuluję bardzo, bardzo. Zaciskam całe piąstki za spokojną ciążę.
misiejku - betę mam robić 15.11 ale jestem wtedy wg planów na wyjeździe służbowym więc nie wiem czy zrobię wcześniej czy później:) co do pracy to tu już od conajmniej 2 lat sytuacja się nie klaruję więc już tak będzie. Ja tylko mam cały czas nadzieję, że zdążę z ciążą przed zwonieniem mnie bo wtedy ten cały wysiłek, który włożyłam w wytrzymanie tu nie pójdzie na marne. Dziekuję Ci, że pamiętasz. Mąź za to bawił się w podchody, żeby mnie udobruchać i mu się oczywiście udało. A Ty jak sytuacja? testujesz czy jak?

Kaira to daj koniecznie znac po wizycie ;-)
Kaira , Truskawka a powiedzcie jak sobie dajecie rade psychicznie ?
ja tak pragnę żeby jak najszybciej zaskoczyło, a z drugiej strony ,
juz sie boję, czy ta moja psychika całkowice nie legnie w gruzach od strachu o fasolke..

Zula no to dobrze że Maz w ogole zaczał robić podchody , nie ma co sie za długo gniewac;-)

No mi niestety cały ten cykl uciekł... tak sie marnie złożyło że wynik testu MLR otrzymałam dzien po owu.. wiec tak na prawde cały miesiac w plecy..:wściekła/y:
dopiero około 17.11 szykuje sie nastepna owu.. , zakupiłam testy, łykam wiesiołek... i cierpliwie czekam :-)

Cześć dziewczyny:-) dość długo mnie nie było bo powróciły kłopoty z pracą w zeszłym tyg. dostałam wypowiedzenie i znowu pojawił się problem:no: tym bardziej ze szczepienia przede mną pierwsza szczepionke mam 22 listopada druga 20 grudnia 3 pewnie w styczniu a kurpisz powiedział ze dopiero po 3 mozemy sie starac nie chce was dołowac moimi problemami ale czasami to mam juz wszystkiego dość:wściekła/y: jak tu teraz szukac nowej pracy kiedy planuje sie ciąze wogóle dość długie przerwy mam miedzy tymi szczepieniami:baffled:

enyo gratuluje zielonego światła:tak::tak::tak::tak:

truskawko bardzo się cieszę z twojego szczęscia:-):-):-):-)

madzik powodzenia na usg i informuj nas na bierzaco:-)

witam nowe dziewczyny:tak:

misiajek owocnych starań;-)

barbinko gdzie jesteś?

Kaira gratuluje fasolki:-)

widzę że coraz więcej zafasolkowanych na forum oby tak dalej

an_ma widzę ze razem podchodzimy do szczepień:-D

alusia wiem, ze łatwo sie mowi ale tak jak pisze enya translokacja to nie wyrok

reklama
Kaira! Gratuluję!!! Trzymaj się kobieto!

We środę 6.11 jadę na doszczepienie, wizytę i badania... Całą Malinową listę zabieram ze sobą!
Myślę pozytywnie!
Nie dopuszczam do siebie złych myśli a kysz a kysz!!!
Stosuję się do Malinowych zaleceń ...

Pozdrawiam!

Do góry