reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród

ja juz mowie trudno nawet do gin sie nie gole a i tak zawsze mam problem z odrastaniew wlosków to jedna infekcja mniej

O to to :) Estetycznie, przyciąć na krótko, ale nie do zera - ja taką metodę wyznaję, bo nienawidzę odrastających włosków. A w szpitalu niech się dzieje, co chce. Jak położna nie będzie miała czasu albo będzie się spieszyć, to zawsze można i tam Męża zaangażować. Przyda się do czegoś oprócz trzymania za rękę ;)

reklama
Ewwe ale swoją drogą nieźle musimy sie nagimnastykować co?:-D Męcze sie przy tym lusterku niesamowicie :-D ale do porodu dojdę do wprawy ;-)
Chociaż dla mnie najgorszą rzeczą w ciązy jest... malowanie paznokci u nóg:laugh2: Wczoraj męczyłam się 15 minut nad jedną nogą i tak sobie myślę, że mam już powoli doooooość brzucha :sorry:

Ja już paznokci u nóg nie maluje. Zreszta boje się, że nie zdążyłabym ich zmyć...Cholera wie co mi to moje dziecko szykuje..He, he...Ale skarpetki sama jeszcze zakładam, a to wielki sukces u mnie jest.
A co do golenia to ostatnio się pokłóciłam z mężem i goliłam na "czuja'. Do poprawki, he he he he.

Ja się źle czuję jak nie mam pomalowanych paznokci u stóp :) Skarpetki też jeszcze sama wkładam ale techniki stosuję różne ;-) Na początku ciąży mąż kupił mi adidasy na rzepy i jestem mu teraz ogrooomnie wdzięczna, że nie muszę butów wiązać ;-)
Ale wiecie co mnie ostatnio przeraża?? Jestem uzależniona od zapachu proszku do prania Bonux Active Cold:-D:-D Codziennie muszę zrobić jakieś pranie bo nie mogę żyć bez tego zapachu :-D A zapach benzyny tez uwielbiam - ale tu się hamuję :-D

ja sobie kupiłam kozaki eskimoski wsuwane, i nie powiem bo i z tym wsuwaniem mam nie lada problem:) milion pozycji podczas zakładania jednego buta:) a potem milion innych podczas zakładania drugiego...

Ja depiluję sie bez lusterka,ale muszę przyznać ,że wychodzi mi to mistrzowsko. Choć nie powiem, że przez te wygibasy nawet lekkie bywa ,ze boli mnie brzuch. ;-/

reklama
ja sie cieszylam jak lato sie skonczylo, bo moglam przestac malowac paznokcie u nog :tak: chyba bym teraz juz nie dala rady.

za to z depilacja radze sobie bez problemu i bez lusterka :-)

Do góry