reklama
Albo go wołają jak cos sie dzieje.lekarz przychodzi na sam finał, a tak to co najwyżej zajrzy i głupim tekstem rzuci....
Mój taki młody, prześmiewny był. Przyszedł mi przebić pęcherz. idzie do mnie z tymi nożycami więc ja sie pytam "A co pan bedzie robił?", "A tak zrobie, żeby dziewczyna szybko i bez bólu urodziła", na to ja między jednym bólem a drugim "Obiecanki cacanki".
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Mój lekarz równiez przyjezdża do pacjentek nawet w nocy bo jak sam twierdzi uwielbia porody)
Wiolcia_6
cóż jego ukryte zamiary pozostawiam jego sumieniu ale czy to przyjemność patrzeć jak dziecko rozrywa kobiece części intymne?? (cenzura dla Ewwe)
ewwe
Fanka BB :)
Wiolcia dziękuję ale spoko, możesz być bardziej wulgarna;-) tylko to akurat jakoś by mi do Ciebie nie pasowało. Ja nadal nie wiem gdzie będę rodzić, zastanawia mnie jak się człowiek na cesarkę wybiera, bo te co rodzą naturalnie to wiadomo, skurcze, wody, i hop do szpitala, a w mojej "cesarskiej" sytuacji to chyba tylko skierowanie od gina, na konkretny termin do szpitala.Tak troche jak wyjazd na wczasy...konkretne terminy, walizka spakowana...
Wiolcia_6
Ewwe mnie też się tak wydaje. Zabierasz ze sobą torbę, męża i jedziecie rodzić 2 tygodnie przed terminem;-) Dostajesz znieczulenie od pasa w dół i po 5 minutach dziecko jest przy tobie Potem nie podnosisz głowy przez następne 6 godzin a na drugi dzień już wstajesz z łóżka (wg opowiadań mojej koleżanki). ja coraz częściej myślę o CC...
reklama
Elena
Grudniówka 2010
Elena !! heheheh przywołuję Panią do porządku
To był taki żart. Wiadomo ,że poród to cud.