reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród

a u nas bylo duzo lekarzy ;) i na final i przed finalem. Szczegolnie jednego zapamietamy - czysty stoik :) "spokojnie Pani Beatko niech Pani pomysli o Zuzi" hehe :D

reklama
lekarz przychodzi na sam finał, a tak to co najwyżej zajrzy i głupim tekstem rzuci....
Albo go wołają jak cos sie dzieje.
Mój taki młody, prześmiewny był. Przyszedł mi przebić pęcherz. idzie do mnie z tymi nożycami więc ja sie pytam "A co pan bedzie robił?", "A tak zrobie, żeby dziewczyna szybko i bez bólu urodziła", na to ja między jednym bólem a drugim "Obiecanki cacanki".

moja koleżanka rodziła prywatnie i nawet jej lekarka przyjechała w nocy. Ale widocznie tam inne zasady.

cóż jego ukryte zamiary pozostawiam jego sumieniu ale czy to przyjemność patrzeć jak dziecko rozrywa kobiece części intymne?? (cenzura dla Ewwe:-D)

Wiolcia dziękuję:) ale spoko, możesz być bardziej wulgarna;-) tylko to akurat jakoś by mi do Ciebie nie pasowało. Ja nadal nie wiem gdzie będę rodzić, zastanawia mnie jak się człowiek na cesarkę wybiera, bo te co rodzą naturalnie to wiadomo, skurcze, wody, i hop do szpitala, a w mojej "cesarskiej" sytuacji to chyba tylko skierowanie od gina, na konkretny termin do szpitala.Tak troche jak wyjazd na wczasy...konkretne terminy, walizka spakowana...

Ewwe mnie też się tak wydaje. Zabierasz ze sobą torbę, męża i jedziecie rodzić 2 tygodnie przed terminem;-) Dostajesz znieczulenie od pasa w dół i po 5 minutach dziecko jest przy tobie :tak:Potem nie podnosisz głowy przez następne 6 godzin a na drugi dzień już wstajesz z łóżka (wg opowiadań mojej koleżanki). ja coraz częściej myślę o CC...

reklama
Do góry