Nic nie pobierali przy przyjęciu do szpitala. Być może paracetamol, chociaż zastanawia mnie to, że na wypisie ze szpitala, nie jest wskazany żaden lek przeciwbólowy, a jest np. wpisana oksytocyna i immunoglobulina gamma anty-D. Więc tak na prawdę zastanawiam się, czy został mi podany jakikolwiek lek przeciwbólowy, czy po po prostu dostałam jakieś placebo.
reklama
W
wesolutka85
Gość
Elak, czekamy na relacje i wrażenia po porodzie, bo dluzsza nieobecnosc wskazuje chyba, że to miało miejsce
Rozia, cześć dobrze, że jesteś bo już myślałam że następne w kolejności z osób udzielających się to ja i aninek
aninek, co u Was, cos nowego w przygotowaniach? jak sie czujecie? U mnie z nowości, że Ola posłuchała mamy i odwróciła sie główką w dół ;-)
Rozia, cześć dobrze, że jesteś bo już myślałam że następne w kolejności z osób udzielających się to ja i aninek
aninek, co u Was, cos nowego w przygotowaniach? jak sie czujecie? U mnie z nowości, że Ola posłuchała mamy i odwróciła sie główką w dół ;-)
Wesolutka super wiadomość!! Cieszę się bardzo :-)
Nasza Natalcia ostatnio daje o sobie znaki o 4 nad ranem ;D taniec brzucha odstawia ;-) heheh a tak to dobrze :-) rośniemy powoli
wizyta w tym tygodniu :-) a co do przygotowań to zamówiłam łóżeczko i kombinezon czekam teraz na przesyłki aaaaa i jeszcze grzechotkę
FISHER PRICE GRZECHOTKA SZCZENIACZEK UCZNIACZEK (2788283251) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a Wy jak się dziewczyny czujecie ?
Nasza Natalcia ostatnio daje o sobie znaki o 4 nad ranem ;D taniec brzucha odstawia ;-) heheh a tak to dobrze :-) rośniemy powoli
wizyta w tym tygodniu :-) a co do przygotowań to zamówiłam łóżeczko i kombinezon czekam teraz na przesyłki aaaaa i jeszcze grzechotkę
FISHER PRICE GRZECHOTKA SZCZENIACZEK UCZNIACZEK (2788283251) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a Wy jak się dziewczyny czujecie ?
No to ja jeszcze jestem w kolejce przed Wami :-) Zapomniałam o tym ktg :-) Muszę sobie zapisać i jutro zadzwonić :-) Jeśli o mnie chodzi to całkiem dobrze się czuję:-) Mała nie daje mi tak bardzo w kość:-) Przynajmniej póki co :-)
Wesolutka to gratuluję :-) Moja Gwiazda już gdzieś od połowy ciąży w pozycji startowej :-) Także bałam się,że się na koniec odwróci, ale póki co nie zmienia pozycji :-)
aninek a Ty jak się czujesz ??
Wesolutka to gratuluję :-) Moja Gwiazda już gdzieś od połowy ciąży w pozycji startowej :-) Także bałam się,że się na koniec odwróci, ale póki co nie zmienia pozycji :-)
aninek a Ty jak się czujesz ??
W
wesolutka85
Gość
hihi same gwiazdy ciekawe czy będą razem chodzić do szkoły
my też się czujemy dobrze, brzuszek troszkę urósł, ale jeszcze nie jest taki ogromny teraz generalnie mam smaki, ze wszystko bym jadła wyprawka w lesie... ale po nowym roku zaczynamy ostro nadrabiać zaległości.
nie mogę się doczekać tej szkoły rodzenia... zaczyna sie 7 stycznia. dziewczyny a czy faktycznie potrzebne jest zaswiadczenie od gina, ze mozna brac udzial w cwiczeniach? moj lekarz wyrazil zgode ale zapomnialam o tym zaswiadczeniu...
my też się czujemy dobrze, brzuszek troszkę urósł, ale jeszcze nie jest taki ogromny teraz generalnie mam smaki, ze wszystko bym jadła wyprawka w lesie... ale po nowym roku zaczynamy ostro nadrabiać zaległości.
nie mogę się doczekać tej szkoły rodzenia... zaczyna sie 7 stycznia. dziewczyny a czy faktycznie potrzebne jest zaswiadczenie od gina, ze mozna brac udzial w cwiczeniach? moj lekarz wyrazil zgode ale zapomnialam o tym zaswiadczeniu...
Ania4848
Zaangażowana w BB
Na gimnastykę do szkoły rodzenia potrzebne jest zaświadczenie o braku przeciwskazań. Ale można je donieść na kolejnych zajęciach albo jeszcze kolejnych żeby nie trzeba było iść specjalnie do lekarza. Jak w zeszłym tygodniu czułam się już kiepsko i miałam przeczucie że lada moment urodzę tak w tym tygodniu cisza i spokój:-)
Ania jak to mówią cisza przed burzą
co do smaków miałam drugą zachciankę ciążową w niedziele lody z MC z polewą czekoladową :-) (pierwsza to sernik ;-) ) a tak to spokojnie no ja w sumie mam 93 w brzuszku :-) nie jest ogromny ale już ją widać że tam jest
Zauważyłam, że Strasznie dużo dziewczynek się rodzi ;-)
co do smaków miałam drugą zachciankę ciążową w niedziele lody z MC z polewą czekoladową :-) (pierwsza to sernik ;-) ) a tak to spokojnie no ja w sumie mam 93 w brzuszku :-) nie jest ogromny ale już ją widać że tam jest
Zauważyłam, że Strasznie dużo dziewczynek się rodzi ;-)
reklama