reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

A ja mam z ostatniej chwili -> koleżanki znajoma rodziła 3 dni temu ogólnie z wszystkiego zadowolona resztę ma mi opisać jak wyjdzie ze szpitala :-)

Rozia to bedziemy czekac :)
ja będę czekać na relację wesolutkiej ze szkoły rodzenia :-)
Mnie dziś zaczął się 30 tc :) ale zleciało nie wiem kiedy ;-) pierwsze mam na 26.02, 27.02 i 02.03
a z usg coś koło 16.02 :-O
a jaką Natalia datę sobie wybierze ?! zobaczymy :-)

reklama
Ale nas dużo się przed świętami zrobiło :)

No im więcej pozytywnych relacji tym dla nas lepiej :)
Ja to już Wam dziewczyny zazdroszczę, że jesteście na końcówce ;)
Mogłabym mieć Maleństwo już przy sobie :)

My po wczorajszej wzycie :) wyniki dobre, Natalka waży 1600g :) więc ładnie przybiera na wadze
a tak ogólnie to szyjka zaczęła się skracać :( i muszę na siebie uważać, dużo polegiwać a przez święta mam się nie obeżreć jak świnka choć na razie 5kg na +

My po wczorajszej wzycie :) wyniki dobre, Natalka waży 1600g :) więc ładnie przybiera na wadze
a tak ogólnie to szyjka zaczęła się skracać :( i muszę na siebie uważać, dużo polegiwać a przez święta mam się nie obeżreć jak świnka choć na razie 5kg na +

No to odpoczywaj, przez święta Mąż Cię będzie obsługiwał ;)
Ja myślę, że po świętach też będę mieć 5kg na plusie:-p
I strasznie mi się podoba imię Natalka:tak: Ale nie możemy tak naszemu Maluchowi dać, bo moja siostra już się tak nazywa ;)
Brawa, że tak ładnie rośnie :)

Margosia :-) mnie mniej ale się już przyzwyczaiłam i nie wyobrażam sobie innego teraz ;)
widzisz niby 5+ a mała waży 1600 i będzie z tych większych ;-)

Ania no właśnie cisza ..... Ty już tez coraz bliżej :-) kiedy masz ktg ?

Ania a Ty też się nie odzywałaś to myślałam, że relacja nas niedługo czeka ;)

A dużo macie ubranek na 56?
Bo ja tak myślę, że ze 2, 3 komplety do szpitala to starczą nie?
Najwyżej jakby urodziło się bardzo małe to można później dokupić? ;)

reklama
ja wiekszosc mam 56 ;) niby w szpitalu mowia ze daja ale wiekszosc wybiera swoje i moze sie ulac lub cos pieluszka wyplynac wiec wzielabym wiecej lub miala w domu na wierzchu przygotowane ;)

Do góry