reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

Nic nie pobierali przy przyjęciu do szpitala. Być może paracetamol, chociaż zastanawia mnie to, że na wypisie ze szpitala, nie jest wskazany żaden lek przeciwbólowy, a jest np. wpisana oksytocyna i immunoglobulina gamma anty-D. Więc tak na prawdę zastanawiam się, czy został mi podany jakikolwiek lek przeciwbólowy, czy po po prostu dostałam jakieś placebo.

reklama
Elak, czekamy na relacje i wrażenia po porodzie, bo dluzsza nieobecnosc wskazuje chyba, że to miało miejsce :)
Rozia, cześć dobrze, że jesteś bo już myślałam że następne w kolejności z osób udzielających się to ja i aninek ;)
aninek, co u Was, cos nowego w przygotowaniach? jak sie czujecie? U mnie z nowości, że Ola posłuchała mamy i odwróciła sie główką w dół ;-)

Wesolutka super wiadomość!! Cieszę się bardzo :-)
Nasza Natalcia ostatnio daje o sobie znaki o 4 nad ranem ;D taniec brzucha odstawia ;-) heheh a tak to dobrze :-) rośniemy powoli ;)
wizyta w tym tygodniu :-) a co do przygotowań to zamówiłam łóżeczko i kombinezon :-D czekam teraz na przesyłki aaaaa i jeszcze grzechotkę
FISHER PRICE GRZECHOTKA SZCZENIACZEK UCZNIACZEK (2788283251) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a Wy jak się dziewczyny czujecie ?

No to ja jeszcze jestem w kolejce przed Wami :-) Zapomniałam o tym ktg :-) Muszę sobie zapisać i jutro zadzwonić :-) Jeśli o mnie chodzi to całkiem dobrze się czuję:-) Mała nie daje mi tak bardzo w kość:-) Przynajmniej póki co :-)

Wesolutka to gratuluję :-) Moja Gwiazda już gdzieś od połowy ciąży w pozycji startowej :-) Także bałam się,że się na koniec odwróci, ale póki co nie zmienia pozycji :-)

aninek a Ty jak się czujesz ??

hihi same gwiazdy :) ciekawe czy będą razem chodzić do szkoły :-p
my też się czujemy dobrze, brzuszek troszkę urósł, ale jeszcze nie jest taki ogromny :) teraz generalnie mam smaki, ze wszystko bym jadła :) wyprawka w lesie... ale po nowym roku zaczynamy ostro nadrabiać zaległości.
nie mogę się doczekać tej szkoły rodzenia... zaczyna sie 7 stycznia. dziewczyny a czy faktycznie potrzebne jest zaswiadczenie od gina, ze mozna brac udzial w cwiczeniach? moj lekarz wyrazil zgode ale zapomnialam o tym zaswiadczeniu...

Na gimnastykę do szkoły rodzenia potrzebne jest zaświadczenie o braku przeciwskazań. Ale można je donieść na kolejnych zajęciach albo jeszcze kolejnych żeby nie trzeba było iść specjalnie do lekarza. Jak w zeszłym tygodniu czułam się już kiepsko i miałam przeczucie że lada moment urodzę tak w tym tygodniu cisza i spokój:-)

Ania jak to mówią cisza przed burzą :)

co do smaków miałam drugą zachciankę ciążową w niedziele lody z MC z polewą czekoladową :-) (pierwsza to sernik ;-) ) a tak to spokojnie :) no ja w sumie mam 93 w brzuszku :-) nie jest ogromny ale już ją widać że tam jest :)
Zauważyłam, że Strasznie dużo dziewczynek się rodzi ;-)

reklama
Do góry