reklama
twilight
Fanka BB :)
Natalka w P.L. pracuje przede wszystkim oddziałowa- p. Maria Kaleta, złota kobieta Po porodzie leżałam dłuższą chwilę na oddziale położniczym i kojarzę większość położnych, ale nigdy nie spotkałam ich w P.L.
W
wesolutka85
Gość
sorki, że może trochę off topic, ale którym terminem porodu powinnam się kierować?
WG ostatniej miesiączki 25.02.2012, wg Naegelego 28.02, a po dzisiejszym usg 4.03 (wydłużył mi się z 1.03). Lekarz mówi że wszystko jest w terminie bo do 2 tyg odchylenie w obie strony to terminowo...
Malutka jest urocza, mogłabym mieć usg cały czas podłączone i ją podglądać hihi.
Mój suwaczek napisał, że dziecko waży ponad 500 g, a nasza Ola ma 726 g
WG ostatniej miesiączki 25.02.2012, wg Naegelego 28.02, a po dzisiejszym usg 4.03 (wydłużył mi się z 1.03). Lekarz mówi że wszystko jest w terminie bo do 2 tyg odchylenie w obie strony to terminowo...
Malutka jest urocza, mogłabym mieć usg cały czas podłączone i ją podglądać hihi.
Mój suwaczek napisał, że dziecko waży ponad 500 g, a nasza Ola ma 726 g
W
wesolutka85
Gość
Duży Wasz Maluszek słodko się czai z płcią, a Wy dalej w nieświadomości Nasza na usg jest taka grzeczna, że wszystko pokazała już wielokrotnie, że nawet laik bez pytania lekarza zauważył by że jest dziewczynką
powiem szczerze jeszcze nie szperałam na forum, ale przymierzam się do rozpoczęcia listy zakupowej związanej z przyjściem na świat naszego pierwszego Dziecka do domu, szpitala itp. nawet nie wiem od czego zacząć
powiem szczerze jeszcze nie szperałam na forum, ale przymierzam się do rozpoczęcia listy zakupowej związanej z przyjściem na świat naszego pierwszego Dziecka do domu, szpitala itp. nawet nie wiem od czego zacząć
Wesolutka ja taką zrobiłam jak coś padaj maila to Ci wyślę
ja czekam na wypłatę i troszkę zacznę kupować .. promocje na pampki są w polo i realu. dużo możesz kupić w MARGOCIE i MYSZCE
co do wagi to mój jak się urodził był duży i tak mu zostało lekarz powiedział że do 3400 dojdzie ale ja nie wierzę ... może to od mojego słodkiego tak sobie rośnie
ale Wam fajnie my jak idziemy na usg to jest walka z wiatrakami hehehhe ale to po ojcu mamusia grzeczna !
ja czekam na wypłatę i troszkę zacznę kupować .. promocje na pampki są w polo i realu. dużo możesz kupić w MARGOCIE i MYSZCE
co do wagi to mój jak się urodził był duży i tak mu zostało lekarz powiedział że do 3400 dojdzie ale ja nie wierzę ... może to od mojego słodkiego tak sobie rośnie
ale Wam fajnie my jak idziemy na usg to jest walka z wiatrakami hehehhe ale to po ojcu mamusia grzeczna !
kasia.natka
Fanka BB :)
CZY KTOŚ ZECHCE NAS WSPOMÓC GŁOSIKAMI... KONKURS TRWA JESZCZE TYDZIEŃ I JAKBY KAŻDY CODZIENNIE ODDAŁ NA NASZĄ HISTORIĘ TRZY GŁOSY TO MIELIBYŚMY OGROMNĄ SZANSĘ NA WYGRANĄ NIE TRZEBA SIĘ NIGDZIE LOGOWAĆ TYLKO WPISAĆ TRZY RAZY HASŁO I TAK CODZIENNIE DO 23. LISTOPADA
BĘDZIEMY WDZIĘCZNI ZA KAŻDY GŁOS
BebiKlub, Bebiko - Galeria
W DRUGIM KONKURSIE ZAGŁOSUJE SIĘ TYLKO RAZ ALE NAJPIERW TRZEBA ZAŁOŻYĆ KONTO NA STRONIE ROSSMANNA CO TRWA CHWILKĘ
http://www.rossnet.pl/Konkursy/Galeria,1269,6115070,f53dc0d2-2d40-4e8e-8f4a-7d5a68217fd0
BĘDZIEMY WDZIĘCZNI ZA KAŻDY GŁOS
BebiKlub, Bebiko - Galeria
W DRUGIM KONKURSIE ZAGŁOSUJE SIĘ TYLKO RAZ ALE NAJPIERW TRZEBA ZAŁOŻYĆ KONTO NA STRONIE ROSSMANNA CO TRWA CHWILKĘ
http://www.rossnet.pl/Konkursy/Galeria,1269,6115070,f53dc0d2-2d40-4e8e-8f4a-7d5a68217fd0
reklama
W
wesolutka85
Gość
Dziewczyny, czy któraś rodziła w Żeromskim w ostatnim czasie? Ciekawa jestem nowych opinii i Waszych wrażeń.