reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

Dziewczyny, a czy któraś z Was się orientuje, czy w poradni laktacyjnej pracują te same położone co na oddziale gin-poł., czy są to zupełnie inne osoby?

reklama
Natalka w P.L. pracuje przede wszystkim oddziałowa- p. Maria Kaleta, złota kobieta :tak: Po porodzie leżałam dłuższą chwilę na oddziale położniczym i kojarzę większość położnych, ale nigdy nie spotkałam ich w P.L.

sorki, że może trochę off topic, ale którym terminem porodu powinnam się kierować?
WG ostatniej miesiączki 25.02.2012, wg Naegelego 28.02, a po dzisiejszym usg 4.03 (wydłużył mi się z 1.03). Lekarz mówi że wszystko jest w terminie bo do 2 tyg odchylenie w obie strony to terminowo...

Malutka jest urocza, mogłabym mieć usg cały czas podłączone i ją podglądać hihi.

Mój suwaczek napisał, że dziecko waży ponad 500 g, a nasza Ola ma 726 g :p

Wesolutka nasza (najprawdopodobniej bo lekarz dalej nie jest pewien) 770 w poniedziałek ;) więc podobnie :) ja mam termin na 26, 27.02 i 01.03 więc biorę średnią ;p ciężko po usg powiedzieć bo zależy jak Dzidzi rośnie

Duży Wasz Maluszek :) słodko się czai z płcią, a Wy dalej w nieświadomości :) Nasza na usg jest taka grzeczna, że wszystko pokazała już wielokrotnie, że nawet laik bez pytania lekarza zauważył by że jest dziewczynką :)
powiem szczerze jeszcze nie szperałam na forum, ale przymierzam się do rozpoczęcia listy zakupowej związanej z przyjściem na świat naszego pierwszego Dziecka do domu, szpitala itp. nawet nie wiem od czego zacząć :confused:

Wesolutka ja taką zrobiłam jak coś padaj maila to Ci wyślę :)
ja czekam na wypłatę i troszkę zacznę kupować .. promocje na pampki są w polo i realu. dużo możesz kupić w MARGOCIE i MYSZCE
co do wagi to mój jak się urodził był duży i tak mu zostało ;) lekarz powiedział że do 3400 dojdzie ale ja nie wierzę ... może to od mojego słodkiego tak sobie rośnie ;)
ale Wam fajnie my jak idziemy na usg to jest walka z wiatrakami ;) hehehhe ale to po ojcu ;) mamusia grzeczna !

CZY KTOŚ ZECHCE NAS WSPOMÓC GŁOSIKAMI... KONKURS TRWA JESZCZE TYDZIEŃ I JAKBY KAŻDY CODZIENNIE ODDAŁ NA NASZĄ HISTORIĘ TRZY GŁOSY TO MIELIBYŚMY OGROMNĄ SZANSĘ NA WYGRANĄ :) NIE TRZEBA SIĘ NIGDZIE LOGOWAĆ TYLKO WPISAĆ TRZY RAZY HASŁO I TAK CODZIENNIE DO 23. LISTOPADA
BĘDZIEMY WDZIĘCZNI ZA KAŻDY GŁOS
BebiKlub, Bebiko - Galeria

W DRUGIM KONKURSIE ZAGŁOSUJE SIĘ TYLKO RAZ ALE NAJPIERW TRZEBA ZAŁOŻYĆ KONTO NA STRONIE ROSSMANNA CO TRWA CHWILKĘ
http://www.rossnet.pl/Konkursy/Galeria,1269,6115070,f53dc0d2-2d40-4e8e-8f4a-7d5a68217fd0

reklama
Dziewczyny, czy któraś rodziła w Żeromskim w ostatnim czasie? Ciekawa jestem nowych opinii i Waszych wrażeń.

Do góry