reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

W szpitalu należy podać nazwę przychodni do której chce się zapisać dziecko i tam szpital wysyła kartę szczepień. Ja podałam ośrodek w Wieliczce ale po dwóch wizytach zupełnie nie spełnił moich oczekiwać i postanowiłam przenieść małą w inne miejsce. Każda z nas ma prawo do dwóch bezpłatnych zmian pediatry w roku. Jeśli ktoś poszukuje fajnego pediatry w okolicach Bieżanowa, Rżąki to mogę polecić fajną lekarkę w super przychodni.

reklama
Moja koleżanka rodziła w Rydygierze mówiła mi, że można zadzwonić później i podać przychodnie jeśli nie ma się jeszcze wybranej.
Dziewczyny ja najprawdopodobniej jutro cc. Trzymajcie kciuki!!!

Rodze.......powaznie :-) myslalam, ze to juz nigdy nie nastapi.

W Poradni okazalo sie, ze rozwarcie 4cm, a ze chcialam dzis jeszcze po wozek podjechac to dostalam skierowanie na jutro do szpitala...ale jak autobusem sie wytelepalam to akurat pod klatka schodowa posaczyly sie wody z krwia wiec zjadlam obiad, wykapalam sie i jestem na patologii.....czekam na skurcze, ktorych narazie brak. Jak do jutra sie nie rozkreci to o 7 dadza mi oxy albo cc.

Trzymajcie wiec mocno kciuki! ...... Tak sie ciesze, ze to juz!:-)

Dzięki dziewczyny za wszystkie opnie co do znieczulenia - jeszcze niewiem co zrobię (bo widzę że opinie przeróżne) ale dobrze wiedzieć jak to było u Was.
Zabka - gratulacje - "kawał chłopa" z tego Twojego smyka ;)
Daruma, Eve - całe forum jest z Wami :) - nie dajcie się tam i obyście szybko mogły tulić swoje skarby :)

Ostatnia edycja:
Aaaaa!!!! Kolejne porody :) trzymam kciuki za was obie i wasze pociechy :)

Bombek jeszcze raz gratuluje :). Ciesze sie ze wszystko dobrze u synka i że zdrowy chłopak :)

Aloha, ja jestem panikara pierwsza klasa i zapewne jak tylko nogę w Żeromskim postwie to pierwsze o co poprosze to żeby pobrali mi krew na badnie pod kątem zzo (no chyba że już będzie za późno :rofl2:)

Eve - super, trzymam kciuki, żeby było wszystko z Wami dobrze ;-)
Dauma - również trzymam kciuki

Ja dziś kolejna wizyta w poradni. Może też będę mieć tak jak Eve:-D Oby bo już zaczynam świrować i nie mogę spać :-D

reklama
Tak Ania4848 ja też pamietam ból porodowy chociaz minelo 2.5 roku od porodu. I nawet widok coreczki po porodzie nie pozwolił zapomnieć o tym dramacie chociaz mowią że jak sie zobaczy dziecko to sie zaraz zapomina o bólu nic podobnego ;/.

Do góry