molla:)
Aktywna w BB
mam pytanie do dziewczyn które miały cc w ujastku a nie miały tam swojego lekarza ktory pracuje w szpitalu....otóz czy na skierowaniu ze wskazaniem do cc MUSIAŁO byc napisane ze jest to skierowanie KONKRETNIE DO szp. gin-poł Ujastek....pytam poniewaz jak dzwoniłam dowiedziec sie o zaswiadcz do cc, pan który sie zajmuje rejestracją poinformował mnie ze na skierowaniu do cc musi byc napisane ze jest ono konkretnie do tej placówki
i jeszcze jedno powiedział ze kwalifikacje do cc robia po 35 tc - to prawda ?
----------------------------
dziwne to jest wg mnie z tym zeby na zaswiadcz był adres placowki w ktorej chce miec cc.....bo zaswiadczenie do cc mam jedno, a co w przypadku gdy odmowią mi cc bo moje wskazania sie nie kwalifikują ( tak moze byc juz mi to powiedział ordynator na galla MSWiA)....wiec musiałabym miec z 10 zaswiadczen a kazde do innego szpitala
i jeszcze jedno powiedział ze kwalifikacje do cc robia po 35 tc - to prawda ?
----------------------------
dziwne to jest wg mnie z tym zeby na zaswiadcz był adres placowki w ktorej chce miec cc.....bo zaswiadczenie do cc mam jedno, a co w przypadku gdy odmowią mi cc bo moje wskazania sie nie kwalifikują ( tak moze byc juz mi to powiedział ordynator na galla MSWiA)....wiec musiałabym miec z 10 zaswiadczen a kazde do innego szpitala