reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród w Holandii 2011

Ja o 5 budze mojego do pracy i wtedy zasypiam spokojnie ale nie na dlugo bo zaraz kot sie domaga zabawy...
Siedze w salonie patrze w tv ale nic tak pozno nie leci ciekawego:/ co tu robic?:)

Mam chec na ciasta, slysze jak mnie wolaja z kuchni ale o tej godzinie obzerac sie?:p a du*a rosnie:p

reklama
Hehe, mnie tak arbuz dzisiaj wolal i przed chwila wykonczylam gada :D
U mnie jest dom bezslodyczowy wiec nic mnie nie wodzi na pokuszenie :)

TV maalo ogladam. Wiadomosci i swoj serial :)

Wlasnie koncze album scraapowy dla Malej..w kolejce czekaja literki na sciane ;)

Hehe, mnie tak arbuz dzisiaj wolal i przed chwila wykonczylam gada :D
U mnie jest dom bezslodyczowy wiec nic mnie nie wodzi na pokuszenie :)

TV maalo ogladam. Wiadomosci i swoj serial :)

Wlasnie koncze album scraapowy dla Malej..w kolejce czekaja literki na sciane ;)

Widziałam na bogu Twój album... cudo :tak::tak::tak:. W ogóle fajnie piszesz.
Ja z kolei zasypiam koło 1 a budzę się 8-9 rano... nie umiem raczej spać pół dnia.

Dzien dobry :) zasnelam kolo 5.30....
Robie nalesniki truskawkami i mango. Ktos reflektuje??

ASTRID dziekowac za komplementa :*
jak sie dzisiaj czujesz?? Jak skurcze??

HAGUE kochana,album jest na drugim blogu : www.skrzydlatetotka.blogspot.com
Po prawej stronie sa tagi,kliknij w "album" i pokaza sie wszystkie zdjecia

Milego dzionka

Dzien dobry :-)oj ja to bym dzis spala caly dzien.. Wyszykowalam M na popludniowke , musze sie zajac papierami i nie wiem co bede caly dzien robic, bo checi brak na cokolwiek.

MGD assalamu aleykum! Ty to masz jakis motor czy cos ? Poszla spac o 5 a juz na chodzie.. Ja poszlam spac o 2 a spalam do 11.30 :/ i jeszcze bym sobie pospala . A co za serial ogladasz ? Macie satelite moze ? Znalazlam super stacje telewizyjna, moze Ci sie podoba Iqraa sie nazywa.

Ekhmmm... spie...

Dzien dobry :) zasnelam kolo 5.30....
Robie nalesniki truskawkami i mango. Ktos reflektuje??

ASTRID dziekowac za komplementa :*
jak sie dzisiaj czujesz?? Jak skurcze??

HAGUE kochana,album jest na drugim blogu : Skrzydlate Totka and company
Po prawej stronie sa tagi,kliknij w "album" i pokaza sie wszystkie zdjecia

Milego dzionka

Naleśniczki mmm.

Dzisiaj się czuję tak samo, jak wczoraj. Nie narzekam. Lekkie skurcze się zdarzają raz na dłuuuuugi czas. Mała sobie czasem się coś ruszy, ale ogólnie spokój.

W ogóle ostatnio za sprawą znajomych, stałam się fanką marokańskiego lekko płaskiego, okrągłego chleba. Takiego, co wygląda, jak gąbeczka w środku. Kupiłabym go w piekarni, ale nie mam pojęcia, jak się nazywa.

Ayni - ja tylko poszłam po chleb do piekarni tureckiej i wróciłam. Wywiało mnie trochę. Zaraz sobie będę dalej zalegać i się odmóżdżać przy internecie :rofl2:.

Aleykum Salam AYNI :D

Ja to bym chetnie pospala ale moja corka ma inne plany ;)

Satelity nie mamy na szczescie,inaczej moj chlop bylby przyklejony do monitora haha
A serial to mcLeods Daughters :) piiekne konie tam maja :D

reklama
ASTRID moze chodzi Ci o msemmen??? Bardzo popularny marokanski chleb :D

Wczoraj wyczytalam ze jedzenie ananasa przyspiesza porod(????)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 24
Do góry