reklama
bernadetkka
Fanka BB :)
Maleństwo? w rzeczywistosci jest duzo wiekszy
MGD gdzie ty przytylas 17kg??? taka zgrabna jestes
Każdy brzuszek inny ale najwazniejsze to aby lokator mieszkajacy w srodu byl zdrowy:-)
Niepotrzebne kilogramy z czasem sie zrzuci
MGD gdzie ty przytylas 17kg??? taka zgrabna jestes
Każdy brzuszek inny ale najwazniejsze to aby lokator mieszkajacy w srodu byl zdrowy:-)
Niepotrzebne kilogramy z czasem sie zrzuci
mgd
ماما كوثر
No jak mi slodza no
Gdzie te 17 kg?? W doopie i nogach haha
Serio...nogi mam tak masywne ze szok..okropienstwo..i celulit sie zadomowil..swinia
Aleee wylaszczymy sie po porodzie nie?
AYNI to lustro "robocze" lezy sobie na szafie,dlatego brudne
Gdzie te 17 kg?? W doopie i nogach haha
Serio...nogi mam tak masywne ze szok..okropienstwo..i celulit sie zadomowil..swinia
Aleee wylaszczymy sie po porodzie nie?
AYNI to lustro "robocze" lezy sobie na szafie,dlatego brudne
bernadetkka
U mnie tez celulit sie zadomowil;p ale walcze z nim nie ustannie
chociarz ja i tak nidgy nie mialam na sobie spodnicy to i nikt nie zauwazy;p
oj to sie smieje ze mam podwojna brode, bo zawsze bylam pucata na buzi a teraz to juz przegiecie
chociarz ja i tak nidgy nie mialam na sobie spodnicy to i nikt nie zauwazy;p
oj to sie smieje ze mam podwojna brode, bo zawsze bylam pucata na buzi a teraz to juz przegiecie
Kallie
MGD masz chyba wagę popsutą!! jakie 17 kg jak Ty masz tylko taki brzuszek zgrabny i nic więcej tam nie widać żeby było więcej u mnie od razu pucuś na twarzy, boczki wystające, uda z cell., no ale macie rację, teraz maleństwa najważniejsze a po porodzie zaczniemy walkę hihi na razie lody rządzą
Mam pytanko, czy któraś z Was ma coś do czynienia z Arbodienst? bo nie wiem czego się spodziewać na spotkaniu
Mam pytanko, czy któraś z Was ma coś do czynienia z Arbodienst? bo nie wiem czego się spodziewać na spotkaniu
dziewczyny to nie tak, ze w ciazy mozna sobie pozwalac na wszystko, im wieksza waga tym porod ciezszy.. organizm bardzo szybko sie meczy, a lody i chipsy to tylko szkodliwe i puste kalorie, ktore dostarczacie dziecku.. niestety ;( jakby nie mogli chipsow ekologocznych wymyslic i lodow tez hahah
Iskierka71
Tak, chipsy light są szczególnie dla tych, co sie odchudzają;-)
Nie wierzę w takie cuda
Najlepsza dieta to ŻM - żryj mniej - w ciąży nieco utrudnione....
Poza tym dodatkowe kilogramy to nie tylko lody, chipsy i żarcie, ale także (nie licząc macicy z zawartością) woda zatrzymana w organiźmie...
Nie wierzę w takie cuda
Najlepsza dieta to ŻM - żryj mniej - w ciąży nieco utrudnione....
Poza tym dodatkowe kilogramy to nie tylko lody, chipsy i żarcie, ale także (nie licząc macicy z zawartością) woda zatrzymana w organiźmie...
reklama