reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
KALLIE waga dobra-szpitalna ;)

HAGUE masz w 100% racje..ja jestem na odwyku slodyczowym,jak mnie juz mocno ssie to zjadam pare daktyli :D mam nadzieje ze zatrzymam to tycie troche :D

ISKIERKA a moja dieta nazywa sie ŻP-żryj pół ;)

Alez piekna chlodna noc :) siedze na balkonie z herbatka i chlodze sie :)

Moja polozna mi mowila zeby jesc dla dwoch a nie za dwoch :-D:tak: i ja sie tego trzymalam, tylko w 7 miesiacu mialam jakis napad na slodkie i jadlam, i jadlam, i jadlam... w efekcie przytylam w 7 miesiacu 5kg az :szok: to byl moj rekord hehehhe:sorry: ale ogolnie to jadlam z glowa, witaminowo i roznorodnie.

Jestem sobie :). Byliśmy dziś u naszych znajomych zza rogu. Przynieśliśmy im lody i sobie tak siedzieliśmy i gadaliśmy.
A to fotka sprzed sekundy. Wersja pidżamowo-łazienkowa :cool2:. Jestem 13 kilo na plusie. Ostatnio (wczoraj), jak mnie ważyli, to wyszło mi jeszcze plus kilo... ale ja w to nie wierzę, bo po1. chciało mi się strasznie siku i nie miałam gdzie zrobić, bo byłam już mocno spóźniona, po2. było to po południu (15 godzina), więc sorry, waga zaburzona (powinno się ważyć rano, przed śniadaniem), no i było gorąco, więc pewnie woda się uzbierała. Przez te temperatury, to jem jak wróbelek z anoreksją chyba. Głównie piję. Jeść mi się praktycznie wcale nie chce.
001.jpg

TheHague, ja też tak jem - dużo warzyw i owoców, małe porcje itp.
Jednak na smaki w ciąży nic nie poradzę.... Nie potrafię wypic gorzkiej kawy czy herbaty ani tym bardziej odmówić sobie lodów.
Za to nie jem chipsów czy popcornu bo mnie odrzuca...
Ogólnie mam tendencję do tycia. A już w ciązy to w ogóle. Nigdy nie mialam mdlosci i wymiotów więc nie chudłam, za to przybieralam na wadze. Taka już moja uroda.:-D:-D:-D

Dobranoc laseczki

Astrid ale fajny brzuchol:-D a Ty dalej cienka jak pajaczek:tak: tylko brzuchol odstaje :sorry2:
to kiedy rodzimy??:sorry::-D;-)

Iskierka a jak wytlumaczysz to ze ja w ogole w ciazy nie wymiotowalam a na samym poczatku 4kg schudlam? :p heheh to jest dopero rebusik :D

Astrid ale fajny brzuchol:-D a Ty dalej cienka jak pajaczek:tak: tylko brzuchol odstaje :sorry2:
to kiedy rodzimy??:sorry::-D;-)

Iskierka a jak wytlumaczysz to ze ja w ogole w ciazy nie wymiotowalam a na samym poczatku 4kg schudlam? :p heheh to jest dopero rebusik :D

Nie wiem kiedy, ale te skurcze przepowiadające już coraz częściej mnie kłują. Może w tym tygodniu :confused:.
Na początku raczej nie chudłam, tylko waga sobie stała. Potem było tak co 0,5 kilo... a potem wielkie ruszenie od 6 miesiąca.

ASTRID pieknas :) i juz taka w sam raz do rozpakowania :D

Laski ktore chca latac z maluchami-znalazlam fajny i niedrogi gadget http://www.deryan.nl/site/?p=shop

Air traveller

reklama
Do góry