reklama
anp
mama Alexa
masakra!!
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
To może ponowię pytanie: któraś z Was rodziła w Geboortecentrum Sophia w Rotterdamie? W środku ładnie wygląda, panie pielęgniarki miłe, no i ogólnie sprawia pozytywne wrażenie.
Witam wszystkie POLSKIE dziewczynki :-)widze, ze wiatrak rozlozyl ramiona i znow wprowadzil nam powiew holenderskiego krytycyzmu wzgledem polskiego narzekania = czyt wyrazania opinii na temat tutejszej sluzby zdrowia. Boze, czy to juz samozachwyt ? Moze kolezanka eks obywatelka powinna poszukac holenderskiego forum pt Nie lubie Polakow i napisac skarge na stronie Wildersa. W koncu tylko ona tutaj potrafi sie wypowiadac elokwentnie po holendersku, reszta z nas to niemowy pracujace u farmera :-)
Anyway kolezanko obywatelko megawatek - jesli tu nie poskutkuje za odpowiednim naciskiem, proboj w Polsce, bo coz innego Ci pozostalo. Wiekszosc z nas czesto jezdzi do Polski na leczenie, tutaj nie zawsze mozna liczyc na full package , jest milo , sympatycznie ale troche inaczej, tak samo jak Holendrzy, mili sympatyczni, ale troche INNI , no cos za cos. Nie ma miodu za darmo. ;D Trza walczyc!
AstRid- Bylam na ich stronce, naprawde ladnie i porzadnie to wyglada, posilki tez tanie, jak googlujac najblizej siebie znalazlam w Bredzie, ale tez daleko wg mnie.
Wygooglowalam Ci opinie z holenderskich for, moze pomoze Ci to przy podjeciu ostatecznej decyzji :
Ervaringen: Geboortecentrum Sophia / Erasmus mc - Zwangerschapspagina
Bevallen in Erasmus MC Rotterdam - Kinderen - Viva.nl
w drugim linku sa generalnie opinie o Erasmusie, ale w tym watku pojawiaja sie tez panie ktore w Sophie rodzily... poczytaj sobie.
Milego dnia kozy!
Anyway kolezanko obywatelko megawatek - jesli tu nie poskutkuje za odpowiednim naciskiem, proboj w Polsce, bo coz innego Ci pozostalo. Wiekszosc z nas czesto jezdzi do Polski na leczenie, tutaj nie zawsze mozna liczyc na full package , jest milo , sympatycznie ale troche inaczej, tak samo jak Holendrzy, mili sympatyczni, ale troche INNI , no cos za cos. Nie ma miodu za darmo. ;D Trza walczyc!
AstRid- Bylam na ich stronce, naprawde ladnie i porzadnie to wyglada, posilki tez tanie, jak googlujac najblizej siebie znalazlam w Bredzie, ale tez daleko wg mnie.
Wygooglowalam Ci opinie z holenderskich for, moze pomoze Ci to przy podjeciu ostatecznej decyzji :
Ervaringen: Geboortecentrum Sophia / Erasmus mc - Zwangerschapspagina
Bevallen in Erasmus MC Rotterdam - Kinderen - Viva.nl
w drugim linku sa generalnie opinie o Erasmusie, ale w tym watku pojawiaja sie tez panie ktore w Sophie rodzily... poczytaj sobie.
Milego dnia kozy!
nana19
Fanka BB :)
MEGAWATEK najwazniejsze,ze udalo ci sie zajsc w ciaze.Wiem ,ze utrata boli.Ale jest wiele kobiet ,ktore latami sie staraja i nic.Wierze ,ze trafisz na lekarzy ktorzy ci pomoga.A luteine sama mozesz sobie zalatwic z polski.Daj znac jak bylo u lekarza:-)
megawatek
Zaciekawiona BB
- czytam, czytam może nie dla adrenalinki :-) ale chcę Was trochę poznać.Megawatek jesli chcesz sobie dostarczyc odrobine adrenaliny i kortykosteroidow to polecam przeczytac ten watek do okolo 10 stron do tylu haha dzialo sie tu,a dzialo
Ayni - "jesli tu nie poskutkuje za odpowiednim naciskiem, proboj w Polsce, bo coz innego Ci pozostalo." - jeśli nie da rady to wtedy jadę do Polski
nana19 - "najwazniejsze,ze udalo ci sie zajsc w ciaze" - wiem, że to ważne. Za dwa tygodnie zdam relację.
reklama
nana19
Fanka BB :)
MEGAWATEK to tymbardziej jest mi przykro ,ze akurat natrafilas na takie,nawet nie wiem jak to okreslic bo tak jestem tym zdegustowana:-(Niektorzy to innym rady daja co i jak i kiedy pisac maja, a sami opluwaja i ublizaja innym.Nie wazne jak byle moje na wieszchu bylo.No ISKIERKO i WIATRACZKU pokazalyscie klase.WIATRACZEK probuje odciac sie od polskich zwyczajow ktore ja draznia a sam inaczej nie potrafi jak tylko nawrzucac komus
.MEGAWATEK a ty idziesz do normalnego gina czy do takiej kliniki specjalizujacej sie w leczeniu bezplodnosci.Powiem ci ze mnie lekarz domowy skierowal do gina ale gdybym chciala to byla mozliwosc pojscia do takiej kliniki tez.Tylko ze tam sie dlugo czekalo na wizyte i lekarka poradzila mi ze predzej bedzie u gina.Trzymam kciuki:-)
.MEGAWATEK a ty idziesz do normalnego gina czy do takiej kliniki specjalizujacej sie w leczeniu bezplodnosci.Powiem ci ze mnie lekarz domowy skierowal do gina ale gdybym chciala to byla mozliwosc pojscia do takiej kliniki tez.Tylko ze tam sie dlugo czekalo na wizyte i lekarka poradzila mi ze predzej bedzie u gina.Trzymam kciuki:-)