reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

Ja ci cos narzucam to ty mowisz co mam pisac co nie no zastanow sie .Nie twoj interes o czym pisze i nie bedziesz mi mowila co mam pisac co nie a jak ci sie nie podoba nie czytaj.Dajesz rady by wyluzowac a sama to co robisz ,nie chce z toba dyskutowac bo to nie moj poziom slownictwa .Mosialabym tak jak ty zaczac wulgarnie sie tu wyrazac a tego nie chce.Daj sobie spokoj ja ci na wszystko przytakuje ,niech bedzie twoja racja ok ,dajmy spokoj.ja naprawde nie mam sil na takie slowne przepychanki.Pisze sobie co mysle o co ci chodzi ,daj mi spokoj.Zajmij sie soba.

Skorzystaj z opcji ignoruj posty i zaoszczedzisz nam nerwo:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mam ochote powiedziec "ja*******e" ! Jak sie komus cos nie podoba to niech nie czyta, mi sie tez nie podobaja posty kilku osob, co nie znaczy ze musze je na forum obrzucac swoimi opiniami o idealnym swiecie .

Czy wy ludzie zyjecie tym forum, czy to forum to wasz dom, ze chcecie sobie mebelki poukladac tak zeby pasowaly ?

Ja jakos nie mam problemow mentalnych, nie przeszkadzaja mi dziwaczne poglady wiatraczka czy innych tutaj osob, otoz czytam z zainteresowaniem , czasem zdarza mi sie zasmiac, ale komentarz pozostawiam dla siebie, nie bede tutaj nikogo upominac , chociaz u poniektorych sporo bym tez znalazla do powiedzenia. tylko sorry, kogo to obchodzi ?

Jestesmy tu aby rozmawiac o porodach w Holandii nie o dupie maryni. Jak ktos ma problem z toleracja, to powinien ja cwiczyc, badz tez zamknac sie w szklanej bance , najlepiej w Polskim zascianku skad przyjechalo.

co poniektorzy praktykuja codziennie wymadrzanie sie (samochwala w kacie stala), prosze sobie zrobic zamknieta grupe wzajemnej adoracji o idealnym swiecie wg wlasnych zasad.

Moja wskazowka na dzis - zyjac w realnym swiecie, dopuszczasz do siebie fakt, ze inni ludzie, maja inne poglady, inne doswiadczenia , badz tez moga byc rozni od Ciebie. Wyjdz ze swiata fantazji i sie otrzasnij mocno! Moze poskutkuje.

Wulgarnie? Gdzie tu widzisz cos wulgarnego? i gdzie ten cytat z mojego postu w ktorym Ci napisalam, ze klamiesz? bo chyba mnie pomawiasz o cos co nie mialo miejsca:nerd:

" jak czytam te twoje posty napisane wszystkie z najczarniejszej strony, to noz mi sie w kieszeni otwiera" A z tym nozem to tez se wymyslilam ?

poraz kolejny prosze cie daj mi spokoj juz nie odpisuj i ja nie bede ,daj se opcje ignoruj posty nana 19 i juz po klpopcie

Ostatnia edycja:
Caly twoj post taktowal o tym ze to co ja pisze mija sie z prawda ,nie bede cytowac calego postu wybralam fragment w ktorym grozisz mi nozem.Zrozum nie chce juz ciagnac tej glupiej dyskusji odczep sie ,nie pisz do mnie wiecej Napisalm ci juz ze ok twoja jest prawda ja mam to w nosie .Masz miesieczne dziecko ktore cie potrzebuje i jemu poswiec swoja energie.

Caly twoj post taktowal o tym ze to co ja pisze mija sie z prawda ,nie bede cytowac calego postu wybralam fragment w ktorym grozisz mi nozem.Zrozum nie chce juz ciagnac tej glupiej dyskusji odczep sie ,nie pisz do mnie wiecej Napisalm ci juz ze ok twoja jest prawda ja mam to w nosie .Masz miesieczne dziecko ktore cie potrzebuje i jemu poswiec swoja energie.

no teraz to odebralas mi moc........................................ groze Ci? czy wszystko z Toba ok????????????????????????????????????????????????????????????????????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Dziewczyny, bardzo WAs prosze, dajcie spokoj. Ile mozna walkowac to samo?
atmosfera jest tak niemila, wspolczuje tym babeczkom, co wlasnie sie zalogowaly na forum i wlasnie czytaja to wszystko :-D:szok:

reklama
Zgadzam sie z toba SENCILLA mi tez jest nie milo duzo stresu mnie to kosztuje i tez wiele razy prosilam by dac mi spokoj no co ja takiego robie ze sobie pisze jak to u mnie jest ,nawet jesli to kogos nudzi ,ma dosc ,zna na pamiec to chyba nie zasloguje zeby mi ublizac.Starm sie juz od tego odciac i nie odpisywac na zaczepki ale czasem ciezko jak ktos mnie obraza.ja tylko prosze by dac mi spokoj.Chcialam zrezygnowac ale dziewczyny mi pisza bym tego nie robila ze jak chce to moge pisac bo nic zlego nikomu nie robie.wiem ze dzis pozwolilam sobie uniesc sie ale juz naprawde ciezko to wytrzymac.

Do góry