reklama
megawatek
Zaciekawiona BB
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję. Zmiana lekarza wyszła na dobre. Coś się ruszyło i nie stoję w miejscu. Mam nadzieję, że dołączę do Was jako mamusia może nie za miesiąc nie za dwa ale w końcu i dla mnie słoneczko zaświeci.
Iskierka71
Fanka BB :)
Tego ci życzymy z całego serca :-)Dziewczyny bardzo Wam dziękuję. Zmiana lekarza wyszła na dobre. Coś się ruszyło i nie stoję w miejscu. Mam nadzieję, że dołączę do Was jako mamusia może nie za miesiąc nie za dwa ale w końcu i dla mnie słoneczko zaświeci.
mgd
ماما كوثر
Witajcie kobietki
Dluuuugo mnie tu nie bylo...weteranki watku moze mnie jeszcze pamietaja..
Bylam z Wami na poczatku swojej pierwszej ciazy,ktora niestety skonczyla sie 10maja 2011roku... W 21tc stracilam swojego synka..
Duuzo wody uplynelo zanim sie z tym wszystkim uporalam.
Ale teraz wracam z nowa iskierka nadziei pod sercem nosze 23tygodniowa ksiezniczke tp planowany na 1 sierpnia..
Mam nadzieje ze tym razem wszystko pojdzie dobrze.
Ja chyba zaliczam sie do nielicznych szczesciar(czytalam wasza dyskusje), ktore trafily na dobrych lekarzy..zarowno genetycy jak i ginekolodzy spadli mi z nieba...
Reszta sektoru sluzby zdrowia zostawia duzo do zyczeni hahah no ale nie mozna miec wszytkiego
Dluuuugo mnie tu nie bylo...weteranki watku moze mnie jeszcze pamietaja..
Bylam z Wami na poczatku swojej pierwszej ciazy,ktora niestety skonczyla sie 10maja 2011roku... W 21tc stracilam swojego synka..
Duuzo wody uplynelo zanim sie z tym wszystkim uporalam.
Ale teraz wracam z nowa iskierka nadziei pod sercem nosze 23tygodniowa ksiezniczke tp planowany na 1 sierpnia..
Mam nadzieje ze tym razem wszystko pojdzie dobrze.
Ja chyba zaliczam sie do nielicznych szczesciar(czytalam wasza dyskusje), ktore trafily na dobrych lekarzy..zarowno genetycy jak i ginekolodzy spadli mi z nieba...
Reszta sektoru sluzby zdrowia zostawia duzo do zyczeni hahah no ale nie mozna miec wszytkiego
Iskierka71
MGD - serdecznie gratuluję!!!
Trzymam kciuki by tym razem wszystko było jak należy i skończyło się szczęśliwym porodem:-)
Buziaczki
Trzymam kciuki by tym razem wszystko było jak należy i skończyło się szczęśliwym porodem:-)
Buziaczki
AnnaJ007
MGD również gratuluję :-).
Ja dołączyłam na forum troszkę później ale czytałam Twoje posty.
Ja dołączyłam na forum troszkę później ale czytałam Twoje posty.
Iguana_
mgd, nie masz pojęcia jak bardzo się cieszę z Twojej ciąży!!! :-) Super, że wróciłaś też na forum. Jak będziesz miała jeszcze jakieś pytania (np. o kraamzorg lub inne), to śmiało pisz, dzwoń.
reklama
Iguana_
mgd, zapomniałam napisać. Termin masz na dzień moich urodzin, 1 sierpnia
Ayni, a wiesz co mówią o wrześniowych dzieciach? Christmas gift!;-)
Ayni, a wiesz co mówią o wrześniowych dzieciach? Christmas gift!;-)
Ostatnia edycja: