reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję. Zmiana lekarza wyszła na dobre. Coś się ruszyło i nie stoję w miejscu. Mam nadzieję, że dołączę do Was jako mamusia może nie za miesiąc nie za dwa ale w końcu i dla mnie słoneczko zaświeci.

Witajcie kobietki ;)

Dluuuugo mnie tu nie bylo...weteranki watku moze mnie jeszcze pamietaja..
Bylam z Wami na poczatku swojej pierwszej ciazy,ktora niestety skonczyla sie 10maja 2011roku... W 21tc stracilam swojego synka..:(
Duuzo wody uplynelo zanim sie z tym wszystkim uporalam.
Ale teraz wracam z nowa iskierka nadziei :) pod sercem nosze 23tygodniowa ksiezniczke :) tp planowany na 1 sierpnia..

Mam nadzieje ze tym razem wszystko pojdzie dobrze.
Ja chyba zaliczam sie do nielicznych szczesciar(czytalam wasza dyskusje), ktore trafily na dobrych lekarzy..zarowno genetycy jak i ginekolodzy spadli mi z nieba...
Reszta sektoru sluzby zdrowia zostawia duzo do zyczeni hahah no ale nie mozna miec wszytkiego ;)

dzieki dziewczyny!
probuje troche Was nadrobic... ale widze ze niektore partie powinnam omijac hahah oj dzialo sie tu u Was dzialo :szok:

mgd, nie masz pojęcia jak bardzo się cieszę z Twojej ciąży!!! :-) Super, że wróciłaś też na forum. Jak będziesz miała jeszcze jakieś pytania (np. o kraamzorg lub inne), to śmiało pisz, dzwoń.

reklama
mgd, zapomniałam napisać. Termin masz na dzień moich urodzin, 1 sierpnia:-D

Ayni, a wiesz co mówią o wrześniowych dzieciach? Christmas gift!;-)

Ostatnia edycja:
Do góry