morgenrood
Fanka BB :)
Witam Wszystkie przyszłe i obecne mamy Zarejestrowałam się dopiero dzisiaj wiec za bardzo jeszcze nie obarczam postów..
Mieszkam w Geffen ( niedaleko Nuland, Oss, Hesh) Jestem w 16 tygodniu ciąży i uczęszczam do holenderskiej położnej. Na dzień dzisiejszy nie narzekam na opiekę ale zastanawiam się czy urodzić maluszka tutaj czy wrócić do Polski...
U położnej pierwsza wizyta była bardzo stresująca dla Mnie bo nie wiedziałam co i jak u nich wygląda a jest to moja pierwsza Ciąża...ale jak juz mienelo to wszytko dobrze odrazu Mnie i meza skierowała do Hertogenbosch na USG i badanie krwi...
A mam nawet pare pytań ale to juz przy nastepnej wizycie tutaj je opisze
Pozdrawiam
Agness
Witaj, cieszymy sie ze do nas dolaczylas :-)
Pierwsza wizyta jest zawsze stresujaca a pozniej juz idzie lepiej. Ja bym do PL nie wracala tylko po to zeby dzieciaczka urodzic. W sumie masz jeszcze czas zeby podjac decyzje ale skoro wszystkie badania bedziesz miec tu robione to chyba lepiej pozostac tutaj. Decyzja nalezy do Was. Pytaj o co chcesz, postaramy Ci pomoc. Moze wybierzesz sie na spotkanie z kilkoma nami (albo tylko ze mna bo jak narazie entuzjazmu nie widze ;-)) do Eindhoven 20 maja? pozdrawiam