reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

a ja wszystko zrobilam jak nalezy :tak:- pani z kraamzorgu sie ze mna jeszcze przed porodem konkaktowala bo zmienilam adres:rofl2: /przeprowadzka w 8mies/ a jak maly sie urodzil to sie nikt nie pokazal od nich pierwszego dnia...:wściekła/y:na szczecie jej numer sie wyswietil wiec go sobie zapisalam...i zadzwonilam tam:sorry: ale mila rozmowa to nie byla...:-D no to tyle...

reklama
Hej dziewczyny orientujecie się możne jak tutaj jest z cesarskim cieciem na życzenie. Bo szczerze im więcej czytam o porodach tym większy mam mętlik w głowie, moja kochana dziewczynka przychodzi na świat w czerwcu i wiem jedno chce rodzic po ludzku nie w meczarni i bolu choc wiem ze bedzie bolec bo taki juz nasz los, ale zastanawiam sie nad znieczuleniem lub ta cesarka choc z tego co sie orientowałam to nie szczególnie lekarze są za CC.

Kamakama, kilka stron temu na tym watku byla wlasnie dyskusja o CC. zdania sa podzielone.
ja moge jedynie o sobie powiedziec, teraz moglam wybierac miedzy naturalnym a CC ze wzgledu na bardzo ciezkie porody, a i tak sie zdecydowalam na natural. a wiem, co i jedno i drugie znaczy :-D pierwsza corcie mialam CC, druga naturalnie. trzecia-mam nadzieje-tez wyjdzie "normalnie". tylko ze na razie jej sie nie spieszy :szok::-D

kamakama mi CC zrobili po wielkich bataliach z nimi chociaż miałam wskazania od PL i od ich kardiologa.
Jakaś dziewczyna tutaj pisała ze jej zrobili CC na życzenie.
Myślę że to może zależec od szpitala i od miejscowości, tak samo znieczulenie.

kamakama123, witam na forum:-D

Plany na dzisiejszy dzień? Obrazek na dole najlepiej to pokazuje...;-):tak:

gif_Occupational009yy.gif

Iguana, ja tez sie troche poruszam, to moze mala sie zdecyduje na wyjscie :)
u moich dzieci jest wlasnie kolega, wiec sie bawia w dom, hihi, Marys koniecznie chce z nim spac :eek::szok::-D

reklama
Do góry