a ja wszystko zrobilam jak nalezy - pani z kraamzorgu sie ze mna jeszcze przed porodem konkaktowala bo zmienilam adres /przeprowadzka w 8mies/ a jak maly sie urodzil to sie nikt nie pokazal od nich pierwszego dnia...na szczecie jej numer sie wyswietil wiec go sobie zapisalam...i zadzwonilam tam ale mila rozmowa to nie byla... no to tyle...
reklama
Hej dziewczyny orientujecie się możne jak tutaj jest z cesarskim cieciem na życzenie. Bo szczerze im więcej czytam o porodach tym większy mam mętlik w głowie, moja kochana dziewczynka przychodzi na świat w czerwcu i wiem jedno chce rodzic po ludzku nie w meczarni i bolu choc wiem ze bedzie bolec bo taki juz nasz los, ale zastanawiam sie nad znieczuleniem lub ta cesarka choc z tego co sie orientowałam to nie szczególnie lekarze są za CC.
Kamakama, kilka stron temu na tym watku byla wlasnie dyskusja o CC. zdania sa podzielone.
ja moge jedynie o sobie powiedziec, teraz moglam wybierac miedzy naturalnym a CC ze wzgledu na bardzo ciezkie porody, a i tak sie zdecydowalam na natural. a wiem, co i jedno i drugie znaczy pierwsza corcie mialam CC, druga naturalnie. trzecia-mam nadzieje-tez wyjdzie "normalnie". tylko ze na razie jej sie nie spieszy
ja moge jedynie o sobie powiedziec, teraz moglam wybierac miedzy naturalnym a CC ze wzgledu na bardzo ciezkie porody, a i tak sie zdecydowalam na natural. a wiem, co i jedno i drugie znaczy pierwsza corcie mialam CC, druga naturalnie. trzecia-mam nadzieje-tez wyjdzie "normalnie". tylko ze na razie jej sie nie spieszy
AnnaJ007
Fanka BB :)
kamakama mi CC zrobili po wielkich bataliach z nimi chociaż miałam wskazania od PL i od ich kardiologa.
Jakaś dziewczyna tutaj pisała ze jej zrobili CC na życzenie.
Myślę że to może zależec od szpitala i od miejscowości, tak samo znieczulenie.
Jakaś dziewczyna tutaj pisała ze jej zrobili CC na życzenie.
Myślę że to może zależec od szpitala i od miejscowości, tak samo znieczulenie.
Iguana_
kamakama123, witam na forum
Plany na dzisiejszy dzień? Obrazek na dole najlepiej to pokazuje...;-)
Plany na dzisiejszy dzień? Obrazek na dole najlepiej to pokazuje...;-)
AnnaJ007
u moich dzieci jest wlasnie kolega, wiec sie bawia w dom, hihi, Marys koniecznie chce z nim spac
No bo kolega pewnie jest mężem a Marysia żoną...to jakby inaczej
reklama