reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
nana19 wlasnie tydzien temu mialam na wizycie wyzsze cisnienie i bialko w moczu i polozna wyslala mnie do szpitala a tam okazalo sie ze cisnienie mi spadlo, zbadali krew bylo wszystko ok i w moczu okazalo sie ze sa sladowe ilosci bialka i ze to moze byc i jeszcze KTG mi robili i na szczescie tez wszyskto ok. Teraz co wizyte mi mocz bada...
Anetka880 10 KILO?? ZAZDROSZCZE :( ja to jestem przerazona, zawsze bardzo dbalam o to zeby nie miec za wiele na wadze a tu +20 :( ale na szczescie ani jednego rozstepu :) ale z tym to slyszalam ze jest genetycznie, u mnie zadna z kobiet w rodzinie nie ma rozstepow...

Jeszcze ktos przytyl o polowe mniej niz ja ??? :wściekła/y:

Ale ja mloda siksa jestem to spale to raz dwa hehe ale sobie tlumacze nie??

Też słyszałam że to genetycznie ale Nie w moim przypadku bo u mnie właśnie nikt Nie ma rozstepow ale trudno nic Nie zrobię. No Ja mam w planach siłownię po porodzie bo też chce szybko pozbyć się tych 10+ dodatkowe jakieś :) Ja wsumie też całe dnie w biegu więc spalam na bieżąco. Piszesz "młoda" tzn ile jak można wiedzieć?

Anetka880 23 lata mam :) te 10kilo kochana to ty w 2 tyg po porodzie sie pozbedziesz :) ja co miesiac place za silownie a w trakcie ciazy bylam tam tylko ze 3 razy... no ale mysle ze po ciazy zaczne czesciej tam bywac... a rozstepy zbieleja i tez bedzie goed, taka jest cena maciezynstwa :)

No ja mam juz biale te rozstepy bo to przy pierwszym dziecku mi sie porobily.
A co do twoich porzadkow to ja tak robilam i pomoglo tak przynajmniej mi sie wydaje. W ten sam dzien co dostalam skurczow to wypralam dywan na kolanch wybralam sie na spacer bardzo dlugi ok 6 km i po schodach do babci na 3 pietro wchodzilam a na wieczor jak sie polozylam to skurczow dostalam to byl 38 tydzien.

A dzisiaj mialam straszna noc prawie nic nie spalam bo dzidzia tak kopie, rozpycha sie:-(
A co do wieku to w takim razie ja tez moge napisac ze mloda siksa jestem bo tylko rok starsza jestem :-)

reklama
Hej :) Ja dzisiaj wstalam z rana, zjadlam sniadanko i poszlam dalej spac i wlasnie przed sekunda obudzila mnie straaszna zgaga, wlasnie siedze ze szklanka zimnego mleka (bardzo mi to pomaga) ... A z porzadkami to chyba za bardzo sie jednak nie postaralam bo nic sie nie dzieje hehe
Tez czasem malutka mi sie tak rozpychala w nocy, juz za malo miejsca maja te nasze kruszyny :)

Do góry