reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

kurcze ale teraz rzeczy robia :) w ogole bym nie wpadła ze to szklane :)

co do wkładek to ja mam etosowskie i tylko kilka razy je uzywałam do tej pory , czekaja na lepsze czasy ale jak dla mnie są dobre :)

reklama
dziewczyny ale emocje! dania strzeliła gola!!

nana jak będę na kompie to zerkne na te butelki dzięki ;*

madzia niemieckie to kojarze te bebe miałam kiedyś pomadki pielęgnacyjne. polecasz mówisz? spytam mamę o sprowadzanie i otworze stragan z nimi i ziaja ;D

ibrahim affelay uszkodzony !! :(

Ostatnia edycja:
mgd - nienawidze turasow, marokanow itd! wiem, ze Twoj maz mgd jest z Egiptu, nic na to nie poradze, ze ludzie o tych narodowosciach poprostu mnie irytuja.. moze i bedziesz na mnie zla, wybacz, ale ja nie spotkalam sie jeszcze z milym traktowaniem polakow przez muzulmanow, a tymbardziej polek. a ja mam pyskata buzie i bardzo czesto mialam spiny z nimi..

yokasta, Ty masz awersje na to slowo, a ja na nich! nie mam zadnych ograniczen, i nie wiem o co Ci chodzi? i prosze Cie nie mow mi o szacunku:dry:

Wkladki mam Natusana i tez mi podpasowaly

NANA fajne te szklane butle :)
Ja tam dalej sie ludze ze nie bede musiala z zadnej korzystac :D
Grunt to pozytywne nastawienie ;)

YOKASTA no ja teraz tez mam zmienione ;)

KALLIE oj na polakach to ja kupe nerwow zszarpalam...za kazdym razem jak probowalam jakies znajomosci zawierac ;)
Ale ale..ja z Almere,Ty z Almere...to niech dziewczyny do nas wpadaja :D

Ide chyba spac...pojadlam i mi sie oczy zamykaja..

HAGUE zla nie jestem. Ani zaskoczona. Wlasnie ludzi Twojego pokroju mialam watpliwa przyjemnosc spotkac w ambasadzie..
Ja mam awersje do polakow ;) zreszta jak i cala holandia hahah

Smieszne to...jak nas obsmarowywali w holenderskiej TV,to polska spolecznosc sie oburzala,ze dyskryminacja,ze brak szacunku itp... Ale jak juz my kogos nazywamy ciapatym to jest ok ;)
Hipokryzja mi leci nawet przez kompa.
Ale jaka bronia wladasz,taka i giniesz ;)

A jeszcze apropo szacunku do polek..coz...eidzac swoje rodaczki na ulicy sama nie mam ani kszty szacunku do nich ;)

MADZIA o wlasnie!! Przypomnialas mi o tej firmie! Moja mama tez stacjonuje w DE wiec ja poprosze o to!
Sama uzywam kremu bebe do geby :)

Ayni widzisz szkoda ze tak daleko mieszkasz bo bym robiła sobie zamowienia u twojej mamy :( u mnie od czasu do czasu jada do niemiec ale zadko :) ja własnie z ta firmą zaczełam od pomadek nawilzajacych..... zobacze moze przez neta da sie robic zakupy na nl ;)

oglądamy , oglądamy :)

mgd tu sie musze z Tobą zgodzić, Polki same zapracowały sobie na ten "szacunek" i to nie tylko w Holandii ale w innych krajach także, a co do obsmarowywania nas w tv. To i po częsci mają oni racje, bo przyjezdzaja tu tacy polacy pijacy co to myśla ze Bóg wie kim są i jeszcze uwazaja ze to Holendrzy maja sie polskiego uczyc a nie oni holenderskiego, i w ogole jak sie niektorzy zachowuja publicznie to mi samej nieraz wstyd....

Ostatnia edycja:
Swietne podejscie The Hague gratuluje. Nie ma to jak wrzucac wszystkich jak jeden maz do jednego wora i generalizowac. Oczekujemy szacunku od wszystkich naokolo- a sami tego szacunku nie okazujemy. Idac tym tropem- ja powinnam wyrzec sie wszystkich polakow dookola i wieszac na nich psy- bo najwiecej krzywdy spotkalo mnie od polakow wlasnie. Jezeli np. poznasz fantastyczna dziewczyne, a bedzie marokanka- to nie dasz jej szansy ze wzgledu na pochodzenie? Walka z uprzedzeniami to jak walka z wiatrakami. Wiec zabierac sie za to nie bede :)

Ayni emocje jak ta lala! Zaraz mi bebenki pojda- tak sie chlopaki w domu wydzieraja :-D

dzieki za wskazowki dotyczace wozka dziewczyny ;) bede szukac :)

mgd skoro nie masz szacunku do polek to pozwole sobie sie Ciebie zapytac co robisz na tym forum? tu same polki przeciez? to pewnie do siebie tez szacunku nie masz, bo polka jestes czy chcesz tego czy nie.

ja sie nigdzie nie oburzalam, ze dyskryminacja ;) mnie nigdy dyskryminacja nie dotknela:sorry2: a Ciebie?

yokasta, proponuje Ci przejsc sie na jakakolwiek szklarnie w holandii i zobaczyc jaki szacunek maja CIAPACI do Polakow. no chyba w ogole go nie ma. ja pracowalam kiedys 3 tygodnie na szklarni z turasami, no chyba to jakis narod wybrany wedlug nich, bo czuja sie jakby na jakichs wyzynach byli. ciekawe jakich, bo umyslowych chyba nie.
no i wyobraz sobie ze znam 3 marokanki troche blizej i jednego marokanca. mimo to zdania nie zmieniam.

Polakow wyzywaja od zlodziei i alkoholikow. ja nie kradne i nie pije, ale jakos ni parzy mnie to ni ziebi. chca to niech gadaja.

Ostatnia edycja:
reklama
YOKASTA nie zabieraj sie bo polegniesz :D
Ja juz nawet nie zwracam uwagi ;)
Bo tak ti jest,my polacy chcemy zeby nas szanowano za granica(niby za co?!) a sami jestesmy najbardziej dyskryminacyjnym krajem..
W srode na treningu w krakowie,rodacy sie juz popisali :D

Szczerze wspolczuje wybierania wozka hahah
Ja oczoplasu dostawalam..kazdy doradza cos innego,u kazdego cos innego sie przydalo :)
A ty jako chustowo/nosidlowa mama, powiedz mi,od kiedy malucha mozna w nosidlo wepchac bez obawy urazu???

Do góry