reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród w Holandii 2011

Kallie piekny ten twoj tornister, taki maly, dla przedszkolaka ;) ja mam jednak wiekszy :-)
taki szkolny juz chyba, 1 sza klasa szkoly podstawowej :D

Zobacz załącznik 469884
MGD zeby nie bylo ze sie wysprzeglilam z tej fotografii :D Ogladalam wieczorem ten filmik Cud Narodzin, piekny, jak masz wiecej to dawaj, bo ja juz chyba wyczerpalam zbiory internetu a ty jeszcze cos znalazlas :D
rzucam truskawka w brzucho :p

Iskierka, fajnie, ze podalas ta stronke, widze, ze CZ ma lepsze ubezpieczenie niz moje ;p nie wiesz jak to jest, mozna sobie stoppen czy sa jakies terminy okreslone ?

Robale, ja tak gadam jak potluczona, wlasnie mi sie przypomnialo, ze pracujesz, wiesz generalnie meldunek Ci nie potrzebny do ubezpieczenia
:-) czepnij mnie :p

Fajniutki brzusio :tak:

reklama
Bernadettka, jak ja sie zmiescilam to ty tez sie smiescisz ;p hahaha dawaaaaaj dawaaaj :p pokaz nam ta swoja dume :) wlasnie patrze na Twoj suwak i mysle, ze dopiero co bylas w 31 a tu juz 34 !! porod zbliza sie wielkimi krokami... Ale mi sie dluzy za to jeeejku.... !!

Iskierka, fajnie, ze podalas ta stronke, widze, ze CZ ma lepsze ubezpieczenie niz moje ;p nie wiesz jak to jest, mozna sobie stoppen czy sa jakies terminy okreslone ?
Raz w roku można zmienić ubezpieczyciela, ale można to zrobić tylko na koniec roku (najlepiej pażdziernik/listopad żeby do końca grudnia zdążyli ci zmienić)
Piekne brzuszki:)
ja to sie w kadr nie zmieszcze:p
Ja też nie:-D

Postaram sie wieczorem jakos sie sfotografowac:p
oj mi nawet niewiem kiedy zlecialo:)
teraz to juz wogole zapierdziela czas...
juz coraz blizej, ale to dobrze:)
Zacznie sie cos wkoncu dziać w moim zyciu bo juz mi samotnosc doskwiera, chlop pracuje coraz to dluzej ja nie mam gdzie za bardzo wyjsc;/ samej juz mam dosc tego siedzenia w domu...

Chudzielce :p
Piekne tornisterki macie :)

Zezarlam pol arbuza...jak mi teraz dobrze :D
Jeszcze jakby ktos za mnie poprasowal ... ;)

Maz wlasnie przyszedl z paczka z Prenatala :) nawet nawet ;)
No i kupil slodkiego rozowego t-shirta z kaczucha :D szalony hahah

Aaaaa chustowe mamy,przypomnijcie mi potem to Wam wrzuce internetowe sklepy z chustami :D w gazecie znalazlam ;)

Bernadetka dobrze że są jeszcze takie fora bo byśmy całkiem się nie miały do kogo odezwać pewnie

Ayni
między nami tylko 2 dni różnicy ale Twój brzusio rządzi:-) tylko że mi tak 2-3tygtemu zaczął w sumie więc myśle że w takim tempie mam szansę Cie przegonić hehe

I dziewczyny prosze się nie opierdzielać tylko cykać fotki i też wrzucić, Iskierka, Astrid i Bernadetka to już ostatnie chwille na chwalenie się dwupaczkami:-p

Berni oj za niedlugo sie zacznie juz dziac :D i to jak... Ja na poczatku ciazy tez tak mialam, tymbardziej, ze nie bylam jeszcze zzyta z tym otoczeniem w mojej okolicy, wszyscy znajomi w AMS , ale juz przywyklam tu, kolezanki od czasu do czasu mnie odwiedzaja, potem chcialam jakis kurs zaczac , ale przez ciaze sie taka leniwa zrobilam, ze szybko mi sie odechcialo. Maz tez wczesniej mogl wiecej w domu posiedziec, a teraz sie bardziej wczuwa w prace, bo wiadomo, ze zawsze jakies ekstra pieniazki leca do kieszeni. Ale przygarnelam kotka , a raczej sam sie wprosil, ty chyba tez masz malego kocurka, co ? Ja juz nie narzekam , bo mi przeszlo, moze to te hormony ciazowe, czy cos, ze czujemy sie z dala od rodziny i kolezanek :confused:

dziewczyny , ktore maja kotki, jest swietny konkurs na Welkom bij WHISKAS®. Lees alles over katten en kattenvoeding! Holland Kat Talent i nawet glosujacy bez rejestracji dostaje jedzonko dla kotka. :)))) ja juz wgralam swoj filmik ale jeszcze go nie ma online...

DSCF0196.jpg
A oto i moj brzuchol, na szybko robiony bo chlop wrocil i trzeba sie na cieszyc:)

No ja to strasznie leniwa sie zrobilam ale siedzac ucze sie troche narazie sama, po porodzie mysle pojsc do szkoly:) bo inaczej sie nigdy nie naucze:)
dobrze ze jeszcze mam te forum i wrednego kota:) ktory nie daje usiedziec w miejscu, gryzie tak niesamowicie, i ciagle chce sie bawic:)
Hormony dzialaja jak nigdy, ja o zawsze wstajac rano zeby wyprawic mojego do pracy musze sie wyzyc na nim, dobrze ze on nie bierze tego do siebie ja sie dre a on sie smieje:)

Ostatnia edycja:
reklama
Bernadetka to jest brzuchol?! to jest brzusio biorąc pod uwagę że to tak już dużo bliżej niż dalej heh, wy z Mgd naprawdę przesadzacie chudziaki jedne:-p

Do góry