reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
Witam i tu - w dwupaku i zylematem mieszkaniowym (opis na "Holandia")
Zdjecie pod tytulem: kto znajdzie mgd???
Yyyyyy, który to miesiąć? Piąty?? ja to bym się nie mogla nawet za tramwaj schowac (gdyby u mnie jeździły):-D
ok to powiem M, i będziemy załatwiać, chyba że znowu czasu nie znajdzie :wściekła/y:
Robaczku - Independer.nl – Vergelijk autoverzekering, zorgverzekering en andere verzekeringen zakladka zorgverzekelar i masz do wyboru wszystkie ubezpieczalnie. Strona porównuje najlepsze opcje dla ciebie. Jakieś 15 minut czasu i potem tylko czekasz na polisę:-D

halo ;) Mgd gdyby nie brzuch to bym powiedziała że tam jakiś patyczak w środowisku naturalnym . haha no no uroslo się księżniczce. jak wleze na kompa to zrobię dokładne oględziny.

madziula gratki z powodu zakupów. gdzie się zaopatrzalas w klb czy opo ? well done !!! teraz bezstresowo ciesz się urlopem ;)

robalku dziewczyny Ci dobrze mówią na cholerę do niemiec jak tutaj możesz iść prywatnie na echo? ja nie wiedziałam wcześniej ale teraz podczas ciąży zauważyłam że prawie każdy gabinet polozniczy oferuje usg prywatnie za gotówkę . tak czy siak meldunek musialabys załatwiać już bo na głupi wyciąg z gminy i zarejestrowanie dokumentów czeka się przynajmniej tydzień o ile wszystkie dokumenty będą wam się zgadzać. ja jeszcze musiałam tłumaczyć itd szkoda nerwów. a combinatie test za gotówkę to już nie Chcialabys płacić... lekarz domowy też moze dać skierowanie na bete jeśli się uprzesz bo to jest na karcie do krwi ale zazwyczaj tego nie robią po prostu każdy idzie do poloznej . także pospieszcie się bo później już tych badań nie można zrobić.

ach no i coś jeszcze miałam napisać moze później ;)) buzka

Bobry :)

MADZIA to ja czekam grzecznie na te zdjecia ;) bom pamietliwa bestia :D
Ale sie obkupilas :) ja czekam na mame(i doatawe z PL) i poczatkiem lipca zabieramy sie za przygotowania..
Dzisiaj mi sie snilo ze urodzilam w 36t5d ;)

ANNA no to mas podejscie do chust jak ja :)
Takie paro miesieczne dziecko to sppko,ale noworodka bym w to nie omotala

HAGUEEEEE reeeety ale ty sie ladnie trzymalas do konca! 9 miesiac?!! Woow!

ROBALE witaj :) tak jak Ci dziewczeta radza-jesli lekar nie da Ci skierowanie na USG potwierdzajace ciaze(a to bardzo mozliwe) mozesz isc prywatnie. Bez skierowania i blogoslawienstwa poloznej.

No i znowu goraaacoooo. Zaaz ide po arbuza

ISKIERKA haha 5 ;) jakbym tak w piatym wygladala to do porodu by mnie pewnie dzwigiem z domu wynosili :)
Mam nadzieje ze brzuch troche przystopuje bo zaczelam rosnac w tempie expressssss

AYNI bobry :) to jak sie juz dorwiesz do tego kompa to ja przypominam ze i ty mialas focisza wklejac :p

MGD Salam, wkleje , wkleje, ale moze po tem, do jestem na rannych obrotach i musze jeszcze sklep zaliczyc, ogarnac mieszkanko i jakos po poludniu/wieczorem pokaze moj "tornister z przodu" :D

hej dziewczynki :) ostatnie dni chyba takiej ładnej pogody więc korzystając wybrałam się na targ po 'pachnące' warzywka:-)
23 na fo.jpg A o to i mój "tornister z przodu" jak to Ayni określa hehe ale mi to raczej już na torbę podróżną podchodzi:-D
Ayni patrzyłam troszke to forum wrześniówki i muszę przyznać że spora rozbieżność między dziewczynami i w ogóle ciekawy pomysł na pomiary brzuchalka haha
Mgd widziałam na targu ładne arbuzy, ale za dużo ich nie mieli chyba a przynajmniej niezła kolejka tam była więc tym razem sobie darowałam

hej dziewczynki :) ostatnie dni chyba takiej ładnej pogody więc korzystając wybrałam się na targ po 'pachnące' warzywka:-)
Zobacz załącznik 469874 A o to i mój "tornister z przodu" jak to Ayni określa hehe ale mi to raczej już na torbę podróżną podchodzi:-D
Ayni patrzyłam troszke to forum wrześniówki i muszę przyznać że spora rozbieżność między dziewczynami i w ogóle ciekawy pomysł na pomiary brzuchalka haha
Mgd widziałam na targu ładne arbuzy, ale za dużo ich nie mieli chyba a przynajmniej niezła kolejka tam była więc tym razem sobie darowałam

Śliczny tornisterek... oj kiedy to ja taki miałam :-D

Kallie piekny ten twoj tornister, taki maly, dla przedszkolaka ;) ja mam jednak wiekszy :-)
taki szkolny juz chyba, 1 sza klasa szkoly podstawowej :D

2012-05-30 14.54.08.jpg
MGD zeby nie bylo ze sie wysprzeglilam z tej fotografii :D Ogladalam wieczorem ten filmik Cud Narodzin, piekny, jak masz wiecej to dawaj, bo ja juz chyba wyczerpalam zbiory internetu a ty jeszcze cos znalazlas :D
rzucam truskawka w brzucho :p

Iskierka, fajnie, ze podalas ta stronke, widze, ze CZ ma lepsze ubezpieczenie niz moje ;p nie wiesz jak to jest, mozna sobie stoppen czy sa jakies terminy okreslone ?

Robale, ja tak gadam jak potluczona, wlasnie mi sie przypomnialo, ze pracujesz, wiesz generalnie meldunek Ci nie potrzebny do ubezpieczenia
:-) czepnij mnie :p

reklama
Do góry