Robale
Fanka BB :)
pieniądze to tma nie ważne, ważniejsze jest potwierdzenie, a to muszę zadzwonić do położnej i powiedzieć że chcę mieć usg tak, dobrze myślę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Yyyyyy, który to miesiąć? Piąty?? ja to bym się nie mogla nawet za tramwaj schowac (gdyby u mnie jeździły)Zdjecie pod tytulem: kto znajdzie mgd???
Robaczku - Independer.nl – Vergelijk autoverzekering, zorgverzekering en andere verzekeringen zakladka zorgverzekelar i masz do wyboru wszystkie ubezpieczalnie. Strona porównuje najlepsze opcje dla ciebie. Jakieś 15 minut czasu i potem tylko czekasz na polisęok to powiem M, i będziemy załatwiać, chyba że znowu czasu nie znajdzie
hej dziewczynki ostatnie dni chyba takiej ładnej pogody więc korzystając wybrałam się na targ po 'pachnące' warzywka:-)
Zobacz załącznik 469874 A o to i mój "tornister z przodu" jak to Ayni określa hehe ale mi to raczej już na torbę podróżną podchodzi
Ayni patrzyłam troszke to forum wrześniówki i muszę przyznać że spora rozbieżność między dziewczynami i w ogóle ciekawy pomysł na pomiary brzuchalka haha
Mgd widziałam na targu ładne arbuzy, ale za dużo ich nie mieli chyba a przynajmniej niezła kolejka tam była więc tym razem sobie darowałam