reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
taka waga jakby była to najlepsza chyba dla noworodka. Ani takie maleństwo co mniej niż 3kg waży ani już takie duże jak czasami ponad 4kg a to ciężko wtedy szczególnie jak pierwszy dzidziuś.
Madziula szukaj sukienki i potem zdj poprosimy z uroczystości:-)

Madziula - moja też, jak robiłam usg w 30 tc, to ważyła około 2 kilo, no i do tego ma dłuuugie nózie. Położna na mnie popatrzyła i mówi, że duża będzie, a ja jej odpowiedziałam, że pewnie po tacie :-D. Życzę powodzenia w szukaniu sukienki :tak:.

Bobry :)
I ja sie melduje po wizycie :)
MADZIA ja serio zaczynam wiezyc ze my mamy ta sama corke haha
1600 i u mnie :) ale pani sie nie polakomila o podanie wagi urodzeniowej :)
Zrobila nam niespodzianke i mamy zdjecia w 4D...skora zdjeta z tatusia :d
Jedyne ale to to ze w zoladku jest troche wiecej plynu niz powinno,ale za 4 tyg kontrola.

Jak mija dzionek?? Korzystacie z pogody??
Ja zaraz grilla odpalam :)

Ja się lenię w domu. Robię wielkie wietrzenie mieszkania, umyłam tonę garów i teraz pralka robi pranie. Przy okazji trampki mi się wypiorą, bo zaczęły wyglądać, jak po jakimś woodstocku :nerd:.

Jutro mnie za to czeka wyprawa za Maastunel, więc dziś za wiele się nie kręcę.

Moj ważyl 3300 jak się urodził i był krótki-49 cm. Teraz za to jest długi i dorodny-wszystko ponad średniąWaga ok. 9kg i 71cm. Więc często w małej macicy nie maja dzieciaki mozliwości za to później nadganiają...

Witam:) Ale dziewczyny macie fajnie już coraz bliżej do porodu i pierwszego spotkania z maleństwem:)
Ja jeszcze muszę troszeczkę poczekać:)
Jejku jaka dzisiaj jest piękna pogoda od rana byczyłam się na odkrytym basenie i dopiero wróciłam:-)
Madziu ja również gratuluje ślubu:)

dziewczynki, sukienke juz mam ;) ale zdjecie dopiero pokaze juz "po":) juz bylam zalamana kiedy w ostatnim sklepie na ktorego nie liczyłam znalazłam sukienke z bolerkiem :)

mgd hehe no niezle :) idziemy łeb w łeb;)

reklama
Do góry