reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

wow no to super przynajmniej się nie musialas nalazic po opolu ;)))) a jakie wrażenia z pobytu w polsce? ladna pogoda się utrzymuje? spotkałas się ze znajomymi czy jakieś sensację czy coś ?

reklama
ach padam habibti szukam szukam privu ni vidu o_O telepatycznie wysłała z kapcia <3 ? sprawdź nog een keer bo ja ni mum :-( idu spać - sama z kotkiem i zmęczona . dobranoc

AYni pogoda super, upał i grzeje ,mam dośc hehe mecze sie za trzech :)

no narazie sie zaklimatyzowałam ale juz sie poumawialam z kumpelami :) zapowiada sie fajowo :)

mgd a kto mowi ze ja sie wymiguje ?hehehe utne głowe ze zdjecia i wysle sukienke hahahah :) tak na smaczka :)

Witam, melduje sie w dwupaku. Troszke mnie wczorajsza bieganina ppo mieszkanu zmęczyla, ale wypoczelam w nocy:-D
Wczoraj mieliśmy z mężem niezła zabawę przed snem - on całowal mi brzuszek w różnych miejscach i czekał, a mała kopała nożkami dokładnie w tych pocałowanych miejscach:-D:-D:-D
Jak to rodzicom dużo do szczęscia nie trzeba ;-)

Już jestem :-). Jestem mistrzynią w robieniu sobie obciachu hahaha. Ubzdurałam sobie, że mam na 9:50 a okazało się, że mam na 14:50. Na szczęście było luźniej i mnie położna wcześniej przyjęła. Śmiała się ze mnie, że hormony mi szaleją. Małej pięknie serducho bije. Mam umówioną wizytę na za tydzień o 14:50 i mi kazała już zapamiętać :rofl2:. Z resztą, ciekawe, czy na tą wizytę pójdę, czy już będę rozpakowana haha.

reklama
Do góry