reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Dobry dobry :-). Zaraz śmigam do położnej. Dam znać później, co i jak.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
AYni pogoda super, upał i grzeje ,mam dośc hehe mecze sie za trzech
no narazie sie zaklimatyzowałam ale juz sie poumawialam z kumpelami zapowiada sie fajowo
mgd a kto mowi ze ja sie wymiguje ?hehehe utne głowe ze zdjecia i wysle sukienke hahahah tak na smaczka
no narazie sie zaklimatyzowałam ale juz sie poumawialam z kumpelami zapowiada sie fajowo
mgd a kto mowi ze ja sie wymiguje ?hehehe utne głowe ze zdjecia i wysle sukienke hahahah tak na smaczka
Iskierka71
Fanka BB :)
Witam, melduje sie w dwupaku. Troszke mnie wczorajsza bieganina ppo mieszkanu zmęczyla, ale wypoczelam w nocy
Wczoraj mieliśmy z mężem niezła zabawę przed snem - on całowal mi brzuszek w różnych miejscach i czekał, a mała kopała nożkami dokładnie w tych pocałowanych miejscach
Jak to rodzicom dużo do szczęscia nie trzeba ;-)
Wczoraj mieliśmy z mężem niezła zabawę przed snem - on całowal mi brzuszek w różnych miejscach i czekał, a mała kopała nożkami dokładnie w tych pocałowanych miejscach
Jak to rodzicom dużo do szczęscia nie trzeba ;-)
Astrid1987
Już jestem :-). Jestem mistrzynią w robieniu sobie obciachu hahaha. Ubzdurałam sobie, że mam na 9:50 a okazało się, że mam na 14:50. Na szczęście było luźniej i mnie położna wcześniej przyjęła. Śmiała się ze mnie, że hormony mi szaleją. Małej pięknie serducho bije. Mam umówioną wizytę na za tydzień o 14:50 i mi kazała już zapamiętać . Z resztą, ciekawe, czy na tą wizytę pójdę, czy już będę rozpakowana haha.
Iskierka71
Fanka BB :)
hahaha, Astrid, dobra jesteś;-)
reklama
Astrid1987
hahaha, Astrid, dobra jesteś;-)
No a najlepsze jest to, że nie mogłam wrócić do domu, bo wzięłam tylko wyliczone 6€ na bilety, a kartę płatniczą wziął M. . Ale dzisiejszy dzień dowiódł, że mam chyba tu jakieś szczęście do miłych ludzi.