reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

ASTRID to ja tak mam tylko ze bez ciazy.No niestety nawet jak mam zapisane w kalendarzu to zdarza mi sie pomylic albo zacmienia dostaje.Ja mialam taka karteczke i tam zapisane wszystkie wizyty.Moze popros by ci zapisywali.Ja tak zawsze robie i ta karteczke biore ze soba.Raz bylam umowiona z Tymkiem w szpitalu na usg glowki no i pielegniarka zapisala mi termin na karteczce .Przyjezdzam z Tymkiem a oni w recepcji mowia ze nie ma mnie dzis na liscie ze mam inny termin.No ale jak pokazalam karteczke to pani odrazu przeprosila i przyznala ,ze to ich blad i ze mnie przyjma.Tak to by wyszlo ze polka sie pomylila i odeslali by mnie.Nie raz tak mi sie zdarzylo ze mowili mi ze nie maga mnie znalesc ale jak pokazalm im ze mam na kartce termin to cudem okazywalo sie ze jestem.

reklama
ASTRID to ja tak mam tylko ze bez ciazy.No niestety nawet jak mam zapisane w kalendarzu to zdarza mi sie pomylic albo zacmienia dostaje.Ja mialam taka karteczke i tam zapisane wszystkie wizyty.Moze popros by ci zapisywali.Ja tak zawsze robie i ta karteczke biore ze soba.Raz bylam umowiona z Tymkiem w szpitalu na usg glowki no i pielegniarka zapisala mi termin na karteczce .Przyjezdzam z Tymkiem a oni w recepcji mowia ze nie ma mnie dzis na liscie ze mam inny termin.No ale jak pokazalam karteczke to pani odrazu przeprosila i przyznala ,ze to ich blad i ze mnie przyjma.Tak to by wyszlo ze polka sie pomylila i odeslali by mnie.Nie raz tak mi sie zdarzylo ze mowili mi ze nie maga mnie znalesc ale jak pokazalm im ze mam na kartce termin to cudem okazywalo sie ze jestem.

Kochana, ja mam taką karteczkę z datami wizyt. Po prostu popatrzyłam nie na ten termin co trzeba. Tydzień temu miałam na rano wizytę i po prostu jak patrzyłam ostatnio, to zakodowałam sobie, że mam w innym miejscu, ale o tej samej porze. Dopiero w przychodni mi pielęgniarka pokazała, że godziny pomyliłam.

Witam:) jejku spałam dzisiaj do 12 pierwszy raz mi się to zdarzyło:-) siedzę w ogródku i wcinam śniadania dopiero ( kanapeczki z warzywkami z mojego ogródka na razie tylko szczypiorek i rzodkiewka na resztę muszę jeszcze poczekać):-) faktycznie w słońcu jest masakra tez jak wieszałam pranie to odczułam:)
Astrid ja też tak ostano zrobiłam:-)

Hej dziewczyny:)
piekna pogoda wiec trzeba korzystac poki jeszcze mozna:)
jak narazie jestem jescze w dwupaku:) jak wiekszosc:)
Astrid ja tez mam tak ze czasem zle spojrze na zapisana date i pojde nie tak jak trzeba:)

Jest tak goraco ze nie da sie wytrzymac, mnie wzielo na porzadki choc juz nawet nie mam co robic...
Jutro mam wizyte u poloznej i juz nie moge sie doczekac zeby uslyszec serduszko mojego aniolka:)

W ogóle, jak roztoczyła się przede mną myśl, że miałabym tam kwitnąć pół dnia, to mało się nie poryczałam. Na szczęście panie tam są kochane. Niedawno zaliczyłam spacer i wygrzewanie się na ławeczce nad kanałem. Słonko ostro daje i chyba mi dekolt złapało :baffled:. W ogóle to nie wiem, czy zaraz nie pójdę spać, skoro od 7 na nogach jestem.

Bry :)

Zyjecie czy juz sie potopilyscie??? :D
Bylam na zakupach i myslalam ze padne..
Chyba spacerowanie trzeba bedzie sobie zostawic na wieczor :D

ASTRID haha ciazowe amnezje :p
Ja mialam w planie zrobic rolade z bita smietana i malinami...i zapomnialam jajek kupic :(

No nic. Biore sie za leczo z cukini i soczewicy :)

reklama
Bry :)

Zyjecie czy juz sie potopilyscie??? :D
Bylam na zakupach i myslalam ze padne..
Chyba spacerowanie trzeba bedzie sobie zostawic na wieczor :D

ASTRID haha ciazowe amnezje :p
Ja mialam w planie zrobic rolade z bita smietana i malinami...i zapomnialam jajek kupic :(

No nic. Biore sie za leczo z cukini i soczewicy :)

Raczej rolady bez jajek się nie zrobi :nerd:. Oj tam, za to masz bitą śmietanę i maliny :D, po co reszta mmmm. :nerd:Zaraz idę znowu pod prysznic, bo nie wyrabiam :baffled:.

Do góry