reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

witajcie dziewczyny:)
pozdrawim Marys:)
ale sobie dzisiaj poleniuchowalam teraz czas wziasc sie za cos bo caly dzien mi przeleci:)

mgd u mnie tez bedzie chlopak:)

Ja jem wszystko na co mam ochote:)
nie zaluje sobie niczego:) a podobno wygladam normalnie, ale jescze jest czas zeby mnie rozepchalo:p

Zaczełam wyiotowac dopiero jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy;p
okolo 11 tyg. i po dwoch tyg mi przeszlo, najgorzej bylo rano tu do pracy trzeba cos zjesc bo przerwa dopiero na poludnie a ja wszystko zwracałam:(
Dzieki Bogu szybko przeszlo:)

reklama
No to widzę same dziewczynki i dwóch chłopców mamy na forum:-)
A dziękuje bardzo:-) ślub będzie w PL. Za Tydzień jedziemy do PL zapiąć wszystko na ostatni guzik:-D

Ja jestem z okolic Groningen czy ktoś jest jeszcze z moich stron??
Ja na razie nic nie przytyłam a schudłam 4 kg, ale aż się boje jak będzie później:-)

Czesc Marys, witam Groningen i okolice. Mieszkalam tam (oj gdzie ja juz nie mieszkalam
:-D) uwielbiam tamtejszych ludzi, sa super mili jesli chodzi o obcokrajowcow czy polakow, uwielbiam tez tamtejsza nature i samo miasto Groningen, masa milych wspomnien. Gratuluje ciazy oraz zblizajacego sie slubu !!

MGD no wlasnie zobacz, ja na to nie wpadlam ile moj Adam bedzie mial dziewczyn hihi rodzyneczek, wlasnie kopie i tez was pozdrawia. Ja wlasnie wrocilam do domu, bylismy nad morzem ogladac zwierzatka i glaskac owieczki i lece zaraz odpisywac na prv .

Oh Bernadettka pisze, ze tez bedzie chlopak, to super!! przynajmniej nie bedzie sam!

Fajnie dziewczyny, faaajnie dzien pelen wrazen, lece poszwedac sie po kuchni i relaksowac :)

BERNADETKA no to bedziecie z AYNI przebierac w pannach dla synkow :D

MARYS gratulejszyn slubu :)

Ja idac w slady Ayni tez lece do kuchni, dzisiaj kurczak w cebuli i kurkumie :)

Fajna pogoda sie zrobila,ale sapie juz jak lokomotywa...

dziękuję Wam:) szkoda, że nikt nie mieszka w mojej okolicy:-( nawet znajoma która jest w ciazy pojechała do PL ja prowadzić. I nie mam nikogo kto byłby w takim samym stanie jak ja:(
Faktycznie dzisiaj pogoda jest przepiękna:)

Ja niestety też się z tym borykałam prawie całą ciążę. Nawet w bliskiej rodzinie nie mam nikogo w ciąży, żeby nawet przez Skype razem przeżywać. Całe szczęście mam forum :-D.

reklama
z tego co zapamietalam co mam odpisać, to to że jutro ide na usg i mam nadzieje ze w brzuszku nadal bedzie dziewczynka :) a wymiotowałam do 17 tyg ciazy :) codziennie rano :)

Maryss gratulacje :)

Do góry